88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nexushun #9068 Neketk is kb 2-3 másodperces lag-otok van? -
DonSmith #9067 Komolyan le a kalappal a TWOB és a JOB előtt azok a fiuk tudtak valamit, mert ha volt is néha leállás legalább lehetett normálisan regisztrálni, karaktert létrehozni és játszani!
De látszik hogy az USA-ba a "korlátlan lehetőségek" országába olyanok mentek ki annak idején akik a saját országukban sem értek semmit és ezt a génjeikben is sikerült tovább örökíteniük! -
#9066 3 dolog van amit utálok:
1. a folyamatos test/nem működés.
2. bejelentés nélküli DC
3. KIBASZOTT sok player -
DonSmith #9065 tud valaki valami mail cimet ahol hibakat lehet bejelenteni a GM-ek fele? -
DonSmith #9064 Most kerdem én ilyen szolgáltatás melett ki lesz az aki náluk előfizet?
Ha előre megrendeltem volna a progit most le is mondanám 1 sz 1be -
DonSmith #9063 Szerintem ez az egész NAOB egy nagy gány!
Sikerült belépnem el is jutok odáig hogy megcsinálnám a karaktert de mindegy milyen nevet adok meg nem fogad el semmit! -
#9062 Nyugi! Van egy átfutási idő ncsoftos acc és lineage2 acc között! Jó lesz majd, 1-2 óra max. -
#9061 Ottto nekem megjött de amikor regelem magam nem fogadja el a keyt egyszer aztán mégis elfogadta beirtam a cdkulcs elfogadta után amikor kiléptem onan és visszaléptem már megint kérte a cdkulcsot beirtam erre azt irta hogy már használva van.
most meg nem tudok bejelentkezni se tök szar az egész -
#9060 Qrva anyját, Nem jött meg :(( -
#9059 Hali. Vagyok. Na lássuk a méleket. -
#9058 én már kezdem megunni a gamet ilyen szar kivitelezésben.
lenne csak magyar, oszt jó lenn 8) -
yal #9057 iszonyat lagzik -
#9056 sentinel stuffot mennyiert vegyek ha van? -
#9055 Ilyen mar nekem is volt.. -
#9054 és én vagyok morgós törpe? :-D -
#9053 Csak nekem ilyen szar lagos? -
yal #9052 ez kurvajo!! mielott ledobott meghaltam, most oda spanwoltam aho lmeghaltam csak eppen elek es ujra megvan az levbeszett %:DDD -
Nexushun #9051 Szerintem meg csak egy szerverük van csak 3 néven (és mindig más néven megy) :))) -
#9050 én is -
yal #9049 haha bentvagyok -
#9048 mert? -
#9047 Ez igaz. Egy játékot nem szabad leírni pár dilettáns amcsi miatt. -
#9046 de ti a játéktól pártoltok el:)
"nem veszem meg ilyen szar" stb..:) -
Dagobert #9045 Europa tuti nem lesz mert akkor USAban sem csak 3 szervert indítottak volna... -
#9044 lehet nemzetbiztonsági okokból állították le, mert valaki félregépelt és WTB helyett WTC-t írt a csetbe -
#9043 Én mar rájöttem mia céljuk. Az hogy néha megyaz 1ikszerver néhameg csak amásik megy igy mind3 szerveren kell csinálni 1 karit... :DDD -
#9042 A jatekkal semmi problema, az amerikai szakemberekkel van problema. -
#9041 azért annyire jó ez, hogy se japánon se TWn nem volt semmi problem, erre itt az amerikai ahol mellé fogtak, és egyből mindenki elpártolt a gámától... el is felejtitek, hogy ez csak 1 a 3ból, és ráadásul még nem is európa:) -
Dagobert #9040 Hijj bartz már online :) -
#9039 Ne vedd olyan biztosra! Nem a hülye 12 éves gyerekek fogják támadni otthonról! Ők a belső ellenségek közé tartoznak :D -
#9038 Hát nekem már nagyon elegem van ezekből a leállásokból. Nem tudom mit gondolnak, hogy csak gondolnak egyet és 2 óra testing. Vagy így akarjáj csökkenteni a zsúfoltságot? Hogy sok embernek elveszik a kedvét a játéktól?????? -
#9037 Az onbizalmukon kivul keves dologhoz ertenek, vezeto szakijaik altalaban honositott tudosok:) -
#9036 ja, szabotálnak minden nem amerikai fejlesztésű gamét -
#9035 Ezek meg a hekkeleshez is butak... -
#9034 Ebbe mondjuk van valami, mert jo amcsi szokás szabotálni mások játékát...vagy serveren belül (értsd: pk, mobleölés előtted, stb.) vagy kívül (hack, ping, stb.) -
Dagobert #9033 Nemtom de legalább jó kifogás lesz majd ez az NCSoftnál -
#9032 en tuti megveszem a gamat, es akkor a sok betateszter miatt mar nem is lesznek ilyen gondook sztem, vagy addigra fellonek annyi szervert amennyi kell.
azt ti se gondoljatok hogy ha fuzeted is ez menne,mas mmorpgkbe ilyenkor siman kapod a +1honap vagy het ingyen elofizukat:) -
Nexushun #9031 Lehet hogy nem is ők csinálják, hanem valami pöcs amcsi hekkeli a szervereket. -
Dagobert #9030 MInden egyes server down-al szerintem legalább 100 előfizetőt veszítenek el usában, igy persze hogy nem éri meg több szervert üzemeltetni
Lehet hogy ez volt a céljuk :) -
#9029 Szeretem ezt a jatekot, de egy petakot se adnek addig, amig ilyen viszonyok vannak....
A "szakemberek" eddig osszesen egyszer jeleztek a server leallitast, meg a japok is vettek a faradtsagot, hogy szoljanak.
Ilyen hozza nem erto gardat...
AMATOROK:(