88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dagobert
    Most megy a 2es szerver vagy mi? Mert engem nem enged be.
  • Count Adyn
    Oke, de ez irto negativ reklam mindenkinek, az amiknak meg a cegnek is.Amugy igazad van fogjuk be a szankat, hiszen ingyen jaccunk:) - olcsó húsnak..... -
  • yal
    hzoli allj hattal az elf dungeonnal es indulj el jobbra az utan. Egybol ottlesz az ut mellett
  • DonSmith
    Csak hogy a bevétel nem csak a nagyfőnököké. ebből fizetik a melósokat is nincs pénz -> nincs meló -> nincs munkahely és akkor már nem azt nézik hát akkor csak az macsi dolgozókat rugjuk ki!
    Ha projekt besz@rik akkor bukik vele mindenki még lehet hogy a cég is Ktg>bevétel pápá ázsiai piac is!!!
  • Birk@
    Dehogynem... De azert azt is vedd figyelembe, hogy egy jatekot nem azert fejlesztik, hogy a betan mindenki beférjen, és ez itt a lényeg...
  • Count Adyn
    De nem ertem mert jo az valakinek ha kevesebben jaccanak a jatekaval es keesebben fietnek erte. Nem mindegy honnan?
    Csak azer szivoznak az amikkal mer kocsogolni akarnak?Ezzel maguk alatt vagnak a fat, nem?
  • hzoli4
    Tudna valaki segiteni hol talalom a chief bhatot,mert korbejártam ahol mondják ,de az istennek nem találom.Segitséget előre is megköszönöm.
  • Arachnotron
    Na ugye latom vegre kezded erteni :) A penz az penz, mindegy hogy honnan jon---->Nyilvan nem az amerikaiak nem akarnak nem megggazdagodni belole Tehát szerintem a háttérben az ázsiaiak keverik a szart (a ceg vezetoket leszamitva a tobb (kisebb) fonokoknek nincs hasznuk az ami regiobol, csak max az azsiaibol ezert erdektelenek Usa-val szemben)
  • Gumbo
    Miért van azh, hogy amikor igazán nekiállnék játszani, beszar a szerver???
  • Count Adyn
    Nem enged be aszerver megint pedig normal:((((
  • Dagobert
    Hát most ezekután biztos nem fog jönni :)
  • Birk@
    HUNrricane ottvan valahol!!!
  • DonSmith
    Azért ez nem egészen így vagy!
    Az USA felvevő piaca is van akkor legalább mint az ázsiai resz és a pénz az pénz telejesen mind1 hogy honnan. De ha nem jön az már nem mind1!
  • yal
    a lireinek mellett. az a rohej hogy a hullam 15 meterre van tole
  • Birk@
    mellesleg volt aki behalt és amikor visszalépett még élt és nem vesztett semmit
  • Birk@
    hol dobtad ki???
  • yal
    hm nem az ijam esett ki hanem a gaitersem, az ij csak azert tunt el mert kadra valtott lol.
    en akkro is rauntam erre a szenvedesre
  • Arachnotron
    Sokan szidjak az amerikaiakat (tobbek kozt en is ), de az fel sem merul senkibe, hogy azsiaaiak csinaljak a jatekot, ok a fonokok, tehat ok szarnak nagy ivbe a nem azsiaia (ertsd amerikaia) reszlegukre(kevesebb penz, kesve erkezo cumok, stb........
  • Nexushun
    Hát ez kész, még az is jobb lenne ha korlátoznák a belépések számát és aki bejut az tudna normálisan játszani.
  • yal
    sikerult meghalnom otodjere. kidobtam az ijamat is, azt hiszem reszemrol ennyi volt a jatek
  • DonSmith
    Na teszek még mára egy utolsó kisérletet ha nem megy akkor olvasok vagy snookerozok :)
    ez a kettő legalább nem függ egy amatőr "sakember" gárdától :)))
  • HUNrricane
    Én 2x-haltam meg, egyszer axelero miatt, utánna 1-2órával meg 5sec-re megállt a játék, a köv kép az volt, hogy eltünt a 200életem.
  • Valen
    ezt néztétek már ???

DE Mystic healer :)), elbírnék én velük, de a lagg miatt mire észreveszem hogy jön, a köv pill.-ban már halott vagyok :((
  • GAthersw
    Mivel vagy?
  • Valen
    Nyugi, nekem is ez volt GAthersw :))

bár én már legalább 10x léptem meg a lvl 11-et, de 5%-nál a lagg miatt mindig meghalok és visszaesek lvl 10 95%-ra, és ez megy újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és....
  • Botond #9083
    akkor egyátalan ne rpgzz,akkor sokan sincsenek,meg egyedül se rpgzel :-D
  • GAthersw
    Az eszem megáll, az utóbbi időben kb. 5-ször haltam meg, hogy rátámadtam, laggoltam, következő kép, go to nearest village... FUKKKKKK
    És az egyiknél majd 20%-ot vesztettem, tehát kb. egy egész szintnyit baszott el a laggg. Esküszöm ölök inkább keltireket, az legalább tuti nem öl meg...
  • Valen
    Ezek az amcsik bammeg nagyon elvannak maguktol ájulva, mert hogy 3 nap alatt nem tudták megoldani a problémát, ezt nem hiszem el !!!

Kérjenek föl egy Europai/Távolkeleti programozócsapatot, szakember gárdát és ők majd megoldják :))
  • pityogo2
    1-edul unalmas 1 rpg
  • Nexushun
    Nem engem is. Nem disc-elt egyszerüen lefagyott.
  • Lynx_TWL
    na csak engem discelt ki?
  • Mester
    Ebben is van vmi de nem mindegy hogy milyen player mennyiséget kell befogadnia a servernek ill. az se hogy fizetnek-e érte az emberek vagy nem.
    Az meg hogy japánban már fixen megy a game nem jelent semmit mivel Us-ben mások csinálják.
  • DonSmith
    Én nem is fogom ezek után gazdagítani őket! inkább megtanulok japánul meg szerzek egy japán karakteres billentyűzetet :)
  • Ferro_TwL
    Mester:
    En elhiszem, hogy nagy rutinos beta teszter vagy, csak ertsd mar meg ez a jatek mar fel eve fizetos Koreaban, 3 honapja Taiwanon. Szoval itt szo nincs beta betegsegrol, hanem arrol, hogy a balfek amcsik keptelenek osszehozni normalisan mukodo servereket es kepesek 3 serverrel kiszurni a szemunket. A japan betaban (ahol mar a masodik vagy harmadik napon mentunk) ilyen abszolut nem volt, es csak arra -ami ugye elvileg kizarolag japanoknak volt - 8 servert lottek fel.
    Szoval ez nem beta betegseg hanem az NCSoft amerikai divizioja vagy egy kalap szar, vagy keves nagyon a penzuk.
  • mazsa
    Na leállt az NPC server, de vele együtt eltűnt a lag is. :)
  • Botond #9073
    3.-ra az a megoldás,ha Morrowindezel...
  • DonSmith
    Ha ez igy megy tovabb inkab nyomom a JOB-ot amig tart az amcsik meg ballisztikus icben le vannak sz@rva
  • Ottto
    Bammeg. Inkább WoW.
  • Mester
    Ezek a gondok nagyrésze béta betegség és sok másik online game béta tesztjénél is előfordultak (tapasztalatom szerint).

Persze az gáz hogy a nap 70%-ban nem müxik a server.:p
  • Cactus
    Ez a lagg egyszerűen tűrhetetlen! Így nem lehet játszani. Mocskos amcsik