88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#9468 El tudná nekem mindenki kuldeni privátban, hogy mi a gaméban mi a neve, faja, neme, kasztja? csinálnék egy rendes listát. Esetleg még azt is elküldhetnétek, hogy mik akartok lenni lvl20 után! -
#9467 aszervert megtamadta egy veszelyes fereg= 1 eger ragcsalja a kabelt?:)))) -
#9466 én meg csak azt tudom elképzelni, hogy melegednek a szerverek, vagy valami hasonló lehet a bibi -
Yv@n #9465 :D -
#9464 komolyan elmondhatnak a problema okat mert ez mar gyanus szerintem eger maszott a gephazba es azt keresik allandoan mast nem tudok elkepzelni (remelem megtalaljak az egeret es az meg leharapja a kezuket+a labukat es elvereznek a szerver mellett a rohadt allatok!!!) -
#9463 - Sárkány, bazze, sárkány... de most még gyalog gyakok :)))
Egyebkent jopofak hogy szolnak (nem voltam bent) de ugysem latod a sok hulye shouttol... :> -
#9462 Mer csak a 2es szar? szivjon mas is:)) -
#9461 elvileg lesz karakter transzfer, de engem mar nem erdekel, a betat itt vegignyomom, utana ugyis vizsgaidoszak, utan nyar szoval elmehetnek a busba az amcsik a szerverjeikkel 1ütt. -
#9460 Valen, jó dolog ez a lista.
Kitudnád bővíteni az SG-s nickekkel?
Ezzel még hadilábon állok. -
#9459 nekem ez elkerülte a figyelmemet -
#9458 És ha esetleg valaki előfizetne..akkor is ilyen profi csapat csinálná a szerverkarbantartást???
Mert tök jó lenne ha nem csak az időnket,de a pénzünket is kidobnánk:D -
Nexushun #9457 Egyébként meg ha indítanak is új szervereket ki fog átmenni? Mikor itt addigra nagy nehezen feltápolunk... -
Dagobert #9456 Ja persze nem szép kék szöveggel hanem azzal amivel a dmg kiírás is megy... -
#9455 Hat igen de az lenne a legjobb ha nem szolnanak esnem fagyna ki:)) -
#9454 Pedig már nagyon éreztük. -
Dagobert #9453 Nem fagyott ki, most kivételesen szóltak hogy 20 másodperc múlva server down -
Nexushun #9452 Én kb fél másodpercel a fagyás elött végeztem a mob-al... -
#9451 majd ha hull a ho... -
#9450 én meg pont pokot gyaktam semővel, de mivel ugylátszik lelép ezért valszínű behalok -
Dagobert #9449 Én beszóltam a GMnek a mai nap miatt, jött a szokásos pr duma meg hogy elnézést stb. és hogy majd 8 szerver lesz valamikor... -
#9448 Én pont igy haltam meg... -
#9447 Ha meghalok, mire visszamegyek, akkor nemtom, mi lesz! Pont akkor fagyott ki ez a szar, amikor szepen menetelt felém a zombi -
#9446 király nagyon király. -
#9445 - Üdvözöllek dicső lovag,
szép a ruhád, de.... hol a lovad?!?!
- Sárkány, bazze, sárkány... de most még gyalog :)))) -
#9444 Na mivan most????? Testiiing. fak u:( -
#9443 testing -
#9442 Laza: jó lesz az :) -
#9441 Baze, pont akkor fagy ki, mikor Agyhalállal belejöttünk a Crusher-zúzásba -
#9440 Jó éjt -
Kaleb222 #9439 jó a keret! nyúljuk a dizájnt jó lesz az, csak jól nézzen ki. -
#9438 MÁR MEGINT -
Sanca #9437 http://images.warcry.com/image.php?id=3268
Durva hogy vkinek ma tabarja van... -
#9436 majd lineages kep lesz benne, de a keret a lenyeg... enm jon be?? :(
nem baj, egy darabig ilyen lesz :) -
#9435 Nekem nem igazán... -
#9434 persze majd kepekkel tuzdelve :) -
#9433 Lineage menu style bejon vkinek? :)
Uj design #1 -
#9432 ja nekem kb 3/4 ed orat ment is de utanna megint szopas azota -
#9431 betudtatok mostmar lepni?
-
#9430 male vagy female ? -
Jacky #9429 Engem is vegyetek fel a listara: PaliHUN, DE fighter