88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#9508 En most 11 vagyok es ma meg nem lattam a karimat... :DDD
Remelem a megbeszeltek szerint addig amig nem vagyok vele oli a WW-kat ovatosan, sokat pihen, kiadosakat etkezik es minden masodik oraban elkapja azt a cuki ork fighter csajszit amit kozosen kineztunk... :DD -
#9507 Már nagyon unom a login képernyőt :/ -
#9506 de nekem kézírásnal is :) -
#9505 -
#9504 nekem is fajdalmas ekezetes betuket irni :D -
#9503 Neem ,itt az alagsorunkabn:) -
#9502 lehet az a 3 szerver is a BME-n megy :) -
#9501 Csak érdekel mennyire jól fejődök (hű de nehéz ékezettel írni, ez már a függősség jele? ) -
#9500 LOL -
#9499 Az buli lesz ám:) -
#9498 HEEE ez az en irodam!!!! -
#9497 Avenger: =DDD
jah! nincs is NAOB ez a jatek csak a tavolkeleten van hivatalosan, az amik a leaked betaval nyomjak, de az csak 3 szerveres es instabil... :DDDDDDDDDDDDDD -
Nexushun #9496 Szerintem tök mindegy, a OB végén úgy sem számít annyira hnyas szintű vagy (20-as biztos leszel). Mindenki jönni fog a Hanygyakirálynőhöz meg más érdekes lényekhez egy kis ösznépi túrára.) -
#9495 Amúgy ők hányas szintűek? :)
-
#9494 Itt egy kép,ami megmagyarázza miért áll le a szerver állandóan:DDD
-
#9493 Deák a legnagyobb magyar :) -
#9492 :))) -
#9491 Esetleg Szechenyi... -
#9490 Kossuth?? -
#9489 Lehet nagy átverés az egész... az NC soft még nem is indított open bétát... :D -
#9488 Nem tudjátok ki a legnagyobb szintű magyar, és hanyas szintű?
-
#9487 de legalabb ez lenne akkor lenne magyarazat de igy csak huzzak az ember agyat -
Nexushun #9486 :) -
Dagobert #9485 Hát valahogy úgy :) -
#9484 :DDD -
#9483 -
#9482 na igen ezt en is szeretnem -
#9481 A 8 JOB szerver a fuji orok es szent havaba agyazva vicsorogva es fogcsikorgatva varta hogy jojjenek minnel tobben. A rendszergazda egy buddhista szerzetes volt akinek csak nyyi dolga volt hogy cserelgesse a fustoloket a szerverek korul a vedokorben...
A 3 NAOB szerver death valley poklaban van egy rozzant lakokocsiban, a rendszergazda ugyanaz a kover srac mint aki a dinoparkban is volt, most lopja a karakterektol a cuccokat... -
#9480 Inkabb a jatekban dontenenk a rekordokat:(( -
#9479 vagyis ha igy megy tovabb hamarosan fog.. -
#9478 jah
-
#9477 azert az is komoly h a topic a szerverleallasok miatt dont rekordokat -
#9476 Japóra még Net Cong-al is beengedett... itt meg azzal is egyből kivág... -
#9475 ........................................................... -
#9474 ja es siman belepisalt a szerverbe... -
#9473 Sztem újraindítják, átvált normálra, rámegy egyszerre 10k játékos, aztán megint lefagy mert nem bírja... és így az örökkévalóságig :) -
#9472 De az is lehet hogy valamelyikük rosszul értelmezte a "vízhűtés" szót... -
#9471 Bezzeg a japok megoldottak a legyezoikkel:))) -
#9470 nemcsodalom ha ennyi kocsog felugyel rajuk....:) -
#9469 Igen..valószinüleg akkora volt a költségvetésük,hogy már nem futotta hűtő ventikre..És legyezni kell a procit.Ha valakinek elfárad a keze és cserélni akar,akkor áll le a szerver.