88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#9547 AAAAAAAAAAAAA!!!
!h !h !h !h !h
meg mindig? -
#9546 de miaz hogy kitaláltakihogy a 2tes szerverre menjünk... a többi jo nektek? -
Sir William #9545 acro te találtál egy god's bladet a foldon... -
#9544 sebzek d20al, gyerunk...:) -
#9543 tiszta amerika
-Mi a háború?
-?
-Amerikai népszokás -
Sir William #9542 adyn vigyazz 2 pk megy rád...és már csak fél hp-d van... -
#9541 csatlakozzunk beléd?:))))) -
Sir William #9540 madfox téged támad egy gomba nagyot üt a hátadra... -
Sir William #9539 nah játszunk én vagyok most a szerver...:) -
#9538 osszedobjuk?:D -
#9537 hehhe:
Amerikai hardver: mexikoi bevandorlo csinalta, kinai bevandorlo csomagolta, indiai bevandorlo szerelte ossze, amerikai rendszergazda szidja mind, mert nem talalja a // jelet... (es keveselli a fizeteset --ami az elozok osszes fizetesenek ketszerese-- ugyhogy inkabb elmegy eszik egy fankot)... :C -
#9536 nem tudja valaki az al kaida számlaszámát? szivesen utalnék nekik minden hónapban egy lineage2 előfizetésnyi összeget -
#9535 Én is irtam az egyik topicba.Asszem a Server problems on Kain..De már azt is törölték:D
Amelyik probléma nem látszik az nincs is... -
Nexushun #9534 Ez jó :)
-
#9533 -
Sir William #9532 hogy? én is akarok! -
Sir William #9531 öcsém ki választotta a 2-es szervert? eszem a zuzáját meg a máját...:)) pdig éreztem én éreztem...:D -
#9530 !WTB 5 new server if they r online pls wispme!!
-
#9529 rakunk be képet -
Sir William #9528 hogy lesz olyan szép nevetek? :) -
#9527 ezt az amikba:)) -
#9526 Nagy LOL volt pedig... :DDD
Majd osszeszartam magam miatta... :DDD
:CCCC
Ez mar aztan mindennnek a teteje, nem hagyjak hogy jatszunk es meg a kinunkban faragott poenokat is leolik... :CCC -
Sir William #9525 de ki mi a faszom kell testineglni ennyi ideig? azt hogy meddig fog tartani a kövi testing vagy mi??? -
#9524 hopp ez sok lett:)
-
#9523 -
#9522 az ami trendnek megfeleloen ez a duma a helyes: ACCES FAILD PLZ TRY AGAIN -
Sir William #9521 sztem játszanak a japán kliensel és csodálkoznak hogy jéé ez tud menni egy óránál tovább is sőt! egész nap! sőt be lehet lépni, meg minden de jó...:D -
#9520 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!
A L2 forumgazda letorolte a kedvenc topikom!
Ez volt.... :CCCCCC "The hidden bonus game within Lineage II" -
Dagobert #9519 Én most szivesen leölnék egy GM karit, talán dob majd valami S-grade cuccot ) -
#9519 már forgotten temple a neve, az amerikai trendnek megfelelően -
#9518 de mi a fene az ami miatt orankent tesztelni kell a szervert???? -
#9517 ááá Szia Will :) -
Nexushun #9516 Javasoltam hogy írja ki a link alá, nem árt ergy kis reklám.) -
Sir William #9515 ennyit az amcsikról!!! -
#9514 nyugalom emberek:DD -
#9513 Ferro a foszervezo en csak tajekozott vagyok... :DD
En be nem merem vallalni 1-nel tobb fos party-k szervezeset! Altalaban az 1 fos partyjaim is katasztrofalis eredmenyre jutnak, most a legnagyobb questem, belepni a szerverre!!!! :S
Amugy sztm vallaljuk be mondjuk a Forgotten Shrine-t (nem veszelyes) amint atertetek a kontinensre... -
#9512 en a tetves rendszergazdakat unom mar sztem most is ott csokivonatoznak a 2 es szerveren a rohadt homarok!!! -
Nexushun #9511 Tényleg MadFox(főszervezőnk) kéne már most írni hogy az utolsó héten ösznépi RAID-ek mindenféle érdekes helyre. így talán azok is kitartanak akik egy kicsit lemaradnak esetleg a fejlődésben. -
#9510 erre keretik valaszolni :D (aki még nem tette) -