88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#9667 Nem azért a 20 fillérért, de Reonel (én) az Inquisitors klán tagja :) HUNrrican-el az élen, megmég Kog, Szeg007, Cromac -
#9666 elpárolog a harci morál? :) -
#9665 Istenem mondtam: idegen (amerikai) szerveren fut a progi mert nem engedtek bevinni a sajatokat (ezek azok a gepek amik a CB-t is csinaltak)... -
Sir William #9664 elphy nem is tud támadni...:D -
Sir William #9663 okrsereg rohan a mezön ordit üvolt, de hamar csitul a harci kedv 6 sarkany langjai kozt... -
#9662 Én már láttam olyat, de elfutottam, de még így is majdnem megölt vazz -
#9661 járt már valaki a lineage2 irc-n? -
#9660 A zeller-rol akkor mar ne is beszeljunk:)) -
#9659 De most komolyan mi a jó qr** hálósapkás náncsinénijüket TESZTELNEK??? Egy pár rohadt mondatot kellett volna lefordítani angolra, azt go -
#9658 tenyleg vajon 60000 Elpy kinyirna a queen-t? :DDD -
Sir William #9657 de a karalábé!!! nah az durva azt ne bántsd ne is nézz rá mert agressziv! :) -
Sir William #9656 amugy repa lvl40 monsta szal úgy ütögessed! :D -
#9655 Hehhhe osszevonom a seregem es ugyes taktikaval rajtadutok... :DDD -
#9654 frissült -
Sir William #9653 ha akarom akkor holnaptol madfox vagy a dragonslayer vagy madfox the king of elphys..:)) -
#9652 en nem szoktam utni repat:)) teged se engedtek le kiskorodba akertbe ,mi?:))))) -
Dagobert #9651 A szent gránát segíthet ezen a problémán :) -
Sir William #9650 en vagyok az ero ha szepen kersz azt kapsz amit en akarok...:)) -
#9649 Birk@: ahhoz elobb be kell lepni...
Amugy en vagyok MaDFoX, aki majdnem megolte a hangyakiralynot, es beszolt egy GM-nek, es kishijan latta Anthara-t, es futott kecskefaszi elol, es ha meghal mindig feltamad... -
#9648 a Ping, meg a Pong? -
Sir William #9647 olyan cuki hogy belehalsz...:):) -
#9646 link neve?? -
Sir William #9645 amúgy tudod te milyen táp egy lvl100 elphy? :D -
#9644 Ilyenkor kllene magán a szerveren elkezdeni PKzni hehe mindenki lagol, temegcsak odamész és ütöd mint a répát -
#9643 Nem ő a mndent körülvevő Tao erő :) -
Sir William #9642 aha elphy...ez az állnevem..:) -
#9641 Sir William te mi is vagy a jatekban? Elpy? -
#9640 ...énnének zsenge gyökereket, s gyönge szekereket... :) -
Sir William #9639 ja kain kuurva lagos mert nagyon sokan vannak rajta mivel a 2-es nem müxik soha..:) -
#9638 Most persze nem tudok visszamenni... :DDD -
Sir William #9637 ja craz te még nem haltal meg bocs jön 60 40+pk és mind téged akar mondjuk s-grades cuccuk miatt alig mozognak szal elfuthatsz... -
#9636 Iszonyat lagos... ...nem merek megtamadni meg egy Keltirt sem... ...az elobb leutottem egyet, csorrent a love, de mire ismet ment mar csak egy tavolodo ami f@sz hatat lattam aki felmarkolta elolem... :CCCCCC hat ezek -ok de nagyon, ki is leptem... -
#9635 Miértnem Ábelnek nevezték el a Sieghart-ot? találóbb lenne... Káin megöli...:) -
#9634 mi a fasz van??????? -
Sir William #9633 ott is kezdetem el, de azt mondták neee ne arra, na jó kari töröl én át erre meg...a többit ti is tudjátok...:DD -
#9632 Gyerekek majd ha beköltözünk az öregek otthonába, akkor nyomjuk majd mi? -
Sir William #9631 én monstam kainra menjünk...:)) -
#9630 Blody Will,..te rossz game master lennél:)))) -
Sir William #9629 szóval van időtök átgondolni mit csináltok majd..:)) -
#9628 En meg a Kain -ra de hatalmas LAG eso van...