88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#9707 HUNnia-nal nick gPROject
MosQuiTo-nal pedig Sonic13 -
#9706 talán.. -
#9705 zalán laza, Ő indította topikot -
#9704 azt ki tudja megcsinalni, hogy a fenti link alá kicsiben berakjunk egy linket a lístámhoz! Akkor nem kéne mindig belinkelgetnem. -
#9703 JAh énis elteszem magam jó8 csá -
#9702 Kainra beengedett 4. probalkozasra, de hatalmas lag van... ...szoval lefexem, jo 8 mesterek! :D -
#9701 ok, kösz -
#9700 Sanca: azt azert ketlem, sztm nem huzza olyan sokaig, de en azt hiszem szepen visszamegyek oda, HA Yv@n mester nem allitotta meg le a proxy-t... -
#9699 a Game Time Card az olyan, mint nalunk a domino, vagy a praktikum feltolto kartya :D ez 60 napot ér
a Lineage II: The Chaotic Chronicle with Bonus! maga a jatek -
#9698 ..a.. -
#9697 tudja t***m, nem értek angolul -
#9696 de ha rányomsz, kirakja a helyes verziót, nem? :) -
#9695 bocsi a téves adatokért, és aki még nem tette, az küldje el az adatait nekem :D -
#9694 nem azt kérdeztem, hogy hogyan kell megvenni, hanem azt, hogy melyik lineage2 verziót kell megvenni, mert van ott 3 fajta is -
#9693 KÉREMVISSZA A SZERVERÜNKET!!! -
#9692 ijj, az brutál lenne -
Sanca #9691 Nekem 1 srac mondta hogy meg 2 honapig menni fog a job. -
#9690 Rányomsz a qrvanagy zöld ADD TO CART-ra és rájössz :) -
#9689 Most akkor ezek közül melyiket kellene megvenni? -
#9688 Álmában biztos szerver lesz, és folyton újtaindul meg belaggol :))) -
Sir William #9687 na jó éjt emberek 7kor kelek de ha nem fog menni...akkor...jujj! -
Sir William #9686 jóó éjt úrnőm ne álmodj a 2-es szerverrel...:) -
#9685 Éshamár beírod (reonelhez DE male, név: Birka), akkor ASSASSIN leszek, utána meg ABYSS WALKER ) -
#9684 na jó éjt all!
Reggel majd megpróbálom... -
#9683 Asszem visszakukkantok JOB-ra... veranyo az megy meg???! -
Sir William #9682 vissza is feküdtem aludni...:) -
Sir William #9681 én ma is 7kor keltem és nem ment a kúúrva szerver!! :DD -
#9680 En nem... :D harcolok a dungeon bossal, nagyon kemeny lvl50 female kereskedodroid a beta kvadransbol, celja az emberiseg teljes lehulyitese... -
#9679 Lehet aludni kéne, aztán holnap reggel játszani :) -
Sir William #9678 amúgy nem normális dolog hogy még azzal is szivatják a népet hogy csak napközben lehet játszani amikor az embernek amúgy is lenne elfoglaltsága...monjuk más kérdés hogy akkor is játszik...:D -
#9677 MOST latom a tablaban lvl40 is van WHHAHAHAHHAHHAAHAHHAAHAHHAAHHAHEHEHEHHEHAHEHEHHEHAHAHAAHAHAAA! :DD
ja es MaDFoX vagyok tessek helyesen irni vagy csak kisbetu rovoditeni... ...hamar :D -
#9676 A holnapi egyetem is ugrott.DD -
Dagobert #9675 Megszámolják az összes tranzisztort hogy megvan-e mind :) -
#9674 Belepek es vigyorog az msg:Sieghardt server is back online!
persze azota tobbet all mint megy:(((((( -
#9673 -
Sir William #9672 sztem olyan gyorsak a szerverek hogy már lafutott rajta a game és mindig újra kell kezdeni előről...:D -
#9671 whitesis3 it titu taglesz -
#9670 Legfeljebb akkor ha holnap sem megyünk egyetemre... -
#9669 Szemet NC biztos bombat dugott a HDD-be!!!! -
Sir William #9668 na mi lesz nem játszunk már sose?!?!?!