88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#10106 Bazze....ez király nyomhatod élesbe...
GRAT.. -
#10105 Sztem jópofa, igaz nagyon csúnyák a betűk, bár ezen nem nehéz változtatni. A másik kérdésem, hogy a nevek mellett az -F / -M kapcsoló mit takar? Én Male/Female -ra gondoltam, de ha az igaz, akkor meg én rosszul vagyok írva sztem (mert ugyan én Male vagyok IRL, de a karim, az F és a neve is Mesi :D ). -
#10104 hello gyerekek...
most kernek velemenyeket... mert sztem ez ma mar felkerul elesbe :)
L2 site v2.1 -
yal #10103 reggelt -
#10102 Az a gyanum, hogy ilyen esetben meg KELL varni a disconnect hibauzit!
Mert en egyszer nem vartam meg, kileptem es akkor bizony feldobtam a boots-omat:) -
#10101 én is most értem haza,lenne üres 2 órám,erre testing :-D -
#10100 Hogy fejlodtok ti skacok?
Mikor vegre jatszanek egy kicsit, leall a server...
Taiwanin, Japon miert nem volt ilyen? -
Nexushun #10099 Most nagyon tesztelnek. De egyszer sem haltam meg, valamit fejleszthettek e téren. -
#10098 GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
...es megint bazzeg..... -
#10097 csak semmi pánik :-D -
#10096 ...szerencsejuk..... -
#10095 a budosretkeskurvamocskosjenkigecoanyjukat maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
ha megint kinyirtak a torpemet, jatszani sem erdemes:(((((
dilettans fasz mind! -
#10094 Szep kis diszitosor :)
-
Sonic13 #10093 Ezt nézzétek! :D
Ugye milyen ugyes vagyok! :D
[IMG][/IMG]
-
#10092 hogy tudok fiendlistet csinálni?
-
Rolo #10091 Nah, vegyetek fel listára pls:
Penge DE/Male Fighter-->Assasin>Shadow Stalker
Sieghardt server vagy hogy híjják.
Valószínű nem ez lesz a végleges karim, valami tank typeot kéne, csak gőzöm sincs mit.
-
#10090 LesKing Lecsap Nemszaroz?:) -
LesKing #10089 Jah es Atomvillanas Ork monk:) -
LesKing #10088 Vegyetek fel engem is, orulnek ha megkeresne valaki a jatekban:)
Sulcus DarkElf assassin lesz remelhetoleg:) -
#10087 Darton DE fighter lvl 11, akar lenni dark gladiator/bladedancer. -
#10086 Tegyél fel engem is: Mazsa Mazsa male human fighter -
balty #10085 Erre vagytok büszkék, hogy pk-tok. Szánalmas! -
#10084 bővült és átkerült a liste mas helyre -
#10083 Mi vagy Dartonka? Male/female, milyen faj, milyen kaszt, mi akarsz majd lenni? -
#10082 Sziasztok! En is jatszom Darton nevű karival, a closed betaban egy 17-es fighterem volt, most Dartonka 11es. Szeretnék nagyon beállni valamelyik clanba, tudtok segiteni? A public chat-en ami van azt büntetni kéne, valamint jó lenne végre magyarok között játszani. Mindez a Sieghardt server. Keresem továbbá az SWG-ből Chiirát és Wharyoo-t, a DAoC-ból Khurrakot. -
#10081 -
Nekünk volt a job vége fele egy jó kis pk partynk:)) -
#10079 Talatam egy kepet meg a JOB-rol, sajnos ez mar csak az Ant Raid utan van mikor mar kevesen voltunk.
-
#10078 Nem kell ejjelé nappal nyomni, bar ketsegtelen sokat jatszottam vele, de szerintem level 15-ig volt egy bug, mert nem fogyott a manam (marmint fogyott, de ha nem hasznaltam power shotot, es kicsit futkoraztam a mobok kozott, egyszereun nem fogyott el:), ilyen 50%-ot csinaltam pihenes nelkul. Azota, mar fogy szoval most 10-20% ha osszejon. Ezert mondtam Gorinak is, hogy nagyon brutal az ijasz, nemt tudom mi volt vele, de nagyon jo volt, hogy csak akkor kellett pihenni, ha el akartam menni cigizni:) -
Sonic13 #10077 LoL!!! :D
Kétszer ua! :D
Na W8!
Itt a basiliskes!
[IMG][/IMG] -
Sonic13 #10076 Na meglátjuk ígxy müxik e!
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
Sonic13 #10075 Na ezt jól megcsináltam! -
Sonic13 #10074 Kössz remélem működni fog! :)
Kezdem az egyik kedvenc képemmel! :)
Ez az uccsó napunk a japo bétán. Látjátok mekkora rajongótáborunk van!
Tömegével jönnek autogrammot kérni!
Ez meg az a kép amikor a lireineknél van 5 basilisk!
A nyílnál lenne még 4 egy helyen csak lehet hogy egy kicsit sötét a kép :(
Ez meg a két gyrek ua-al a névvel!
-
#10073 imagedump.com -
Arwenke #10072 Most sem tudok be lepni, en meg ilyen szar betat nem lattam.
Tegnap egyszer be tudtam lepni, utana tobbet nem, mi a francert nem lehet ezt normalisan meg csinalni???
-
#10071 tessék:) -
Sonic13 #10070 Tegnap történt velem 1-2 érdekes dolog, de a rohadt tár.hu miatt nem tudom sajna megmutatni!
1. Mentem az elf dungiba és út közben a lireineknél volt 5!!! db cave basilisk! Nem tudom, hogy kerültek oda lehet, hogy csak a GM-ek szórakoztak?
2. Csináltam a zombis küldit a mocsárban és volt két gyrek ugyan azzal a névvel!!! Ez most, hogy van? Biztos, hogy 2 volt mert teljesen külön mozogtak!
Ha egyszer rendesen működni fog a tár.hu akkor majd felrakom a képeket.
Esetleg nem tud vki vmi normális tárolóhelyet ami nem ilyen szar?! -
#10069 kösz, én lvl 11, de asszem újrakezdem DE-ként, mert mán uncsí....
hátha jobban fejlődök azzal. -
#10068 pityogo2: nyugi, én minden nap 16-20-ig nyomom és még csak lev.12 vagyok, szóval nemtudom hogy hogy csinálják, de biztos tudnak vmi jó módszert :)) -
#10067 Ehh, egyesek már lvl 18 környékén járnak????
ere mondom, hogy ugyebár, akinek nem kell semmit csinálni, és egész éjszaka nyomhatja....