88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Kaleb222
    Az open beta vége után a karakterek egy az egyben
    átvihetők a full verzióba! Megveszed a játékot, a
    dobozban ott figyel a serial, és azzal folytathatod.
  • Ottto
    JAJJ.
    Lökjetek már ide egy kódot légyszi. Nincs olyanom, ami működne :((
  • Crazyn
    Nálam bejön a lista
  • Cactus
    Akinek kell vegye meg! :D

Crazyn, msot nem megy az oldalad!
  • Crazyn
    Megint frissült a lista.
    Kérek mindenkit a NAOB 2-es szerverről, hogy ha nincs rajta a listán vagy hiányosak az adatai, akkor küldje el nekem privátban!
    Köszi!
  • Cactus
    Izé, te csináltál ennek valamit egyáltalán? :D
  • Crazyn
    tökéletes :D

amúgy én sem a feltöltésre gondoltam, hanem a "papírmunkára" :DD
  • LesKing
    nemszaroz az az ember karim:)
  • Jockey
    Ferro: np, azert sozltam
    ijjasz uber solo kari, viszont sztem alegunalmasabb kari, legelabbis en 18on mar ugy untam hogy valami fortelem, annak ellenere hogy jol lehet vele haladni
    magasabb szinten persze elvileg mas, mert minel jobb a bow, annal tobb maant eszik egy lovesre, pontosabban nyilvesszotol fugg, de ugye az szinttekkel erosodik
    ezer vagyok en toros assasin, ott van izgi ha nem megy be, meg a pozicionalas is jo moka:) (meg amugy is fokepp meleee beallitottsagu vagyok)
    bladedancer sztem uber, es tudomasom szerint legjobb damaget leado kari jatekben magasabb szinten
    en am
  • Jockey
    scao kyel:)
    csendpenge neven vagyok 2es szerveren, este 8 fele jovok, addig fallabdazok
    elofuziviel en se vagom meg hogy van, en is csak annyit tudok mint te, gondolom beta vegere be lesz jelentve normlaisan mit hogy kell majd
  • Laza
    igy jobb a betu kritikusok?! :)))

hdjsfsLVNL GLN \NK.NP
  • Lynx_TWL
    na csáó
  • Cromac Mac Art
    a karakter atvihető (az account megmarad)...de a CD-kulcsos megoldásról nem tudok semmit..:(
  • Kyel
    Nah, el tudná ezt valaki magyarázni, mert nem értem. Én olyan infokat kaptam, hogy ha indul a final release akkor is meg lehet tartani a beta karikat, valamint a letöltött klienshez csak CD-kulcsot kell venni, el tudná valaki mondani, hogy ezzel mi a helyzet?
  • Laza
    en elvileg 2es szerveren kezdtem noi fightert, de mivel nem igen tudtam feljutni a napokban pipa lettem :)
    egyebkent nem nagyon akarok elhuzni... mert ha elofizetek, ugyis kezdhetem elolrol... :)
  • harczSuli
    thx a nevében is :))
  • Laza
    ott is van :)
  • Cromac Mac Art
    egy kerdes a listaval kapcsolatban...
    akik megadtak a lvl40+ feletti kasztjukat azok mind elo fognak fizetni? ...
  • Laza
    tenyleg :)) sorr
  • Laza
    errol tudok egy full reszletes tablazatot minden faj minden kasztjarol... felteszem majd sitera.. :)
  • harczSuli
    dfs-t kihagytad
  • Laza
    nah, majd kiprobalom, hogy 10px meretben hogy fest az a keszlet :)
  • Laza
    adatfeltoltesben biztos nem, mert a hozzaferesemnek is ez a usere es jelszava :)))))
    de a karakterlapok generalasaban tudsz :)

csinlaok egy mintat, majd atkuldom, es az alapjan kene rajta kitolteni az adatokat... majd tele kommentezem, hogy egyertelmu legyen :)
  • Laza
    igy jo szőr?! :)

ize bigyo
  • Valen
    LesKing: Az oldalamon ITT van egy összefoglaló táblázat a Faj / Kaszt kiinduló tulajdonságokról, mely megmagyarázza hogy mi miért olyan amilyen :))
  • Cactus
    Sztem a "régi" weblapon szebb volt a betű.
  • Cactus
    Dwarf meg hát....kiszolgálni a többieket jó kis cuccokkal
  • krob
    klassz az oldal Laza, reszemrol koszi:)
  • Cactus
    Egyszerű a képlet: Ember/Ork fighternek jobbak, Elf/De magenek :D
  • LesKing
    Na, vegigmentem a fajokon, emberen meg csak lvl 3 a tobbivel lvl 5-ig... hat ugy nezem hogy igy alacsony szinten az ork es az ember a legerosebb, az elfek gyengek:( magasabb szinten mi a tapasztalat? Igy asszem emberkent folytatom...:)
  • Crazyn
    Ha esetleg segíthetek valamit a honlaphoz az adatok feltöltésében, vagy a karakterlapok elkészítésében, akkor szólj! HTML-ben jó vagyok! :D
  • Crazyn
    Tököm televan már a testinggel!!!!!!!!!
  • Laza
    F/M termeszetesen a Fighter/Mage vonatkozas... :)
    tobbi majd kesobb... :)

mi a baj a betukkel?!?!?!?
    Arial betutipus, kulonlegessege, hogy minden felbontasban tokeletesen latszik :) me nem tetszik?!

mondjatok vmi masikat, ami szerintetek meg jo lenne...
  • Crazyn
    Tényleg Laza! Te most melyiken játszol?? Mivel?
  • Crazyn
    Frissült a lista, és kiszedtem a vonalakat, mert igy egyszerűbb megcsinálni.

Laza: a listát bővíteném én, ha nem gond. Legaláb ennyi elfoglaltságom legyen pls.
    A linken, amit priviben küldtem mindig a legfrisseb lesz, viszont a honlapra akkor az én mailcímemet kéne kiirni a listához!
    Köszi!
  • Valen
    Sonic 13: Látom ezt a menetet te sem élted túl :))
  • Valen
    Laza: Nagyon Laza az oldal :)) király lesz, csak a betüt kéne megváltoztatni.

Szerintem az M / F az Mage or Fighter :)), mert ha ez , akkor nekem stimmel a dolog :)
  • phalanx
    Eősször azt hidtem hogy az F és az M betűk a fale és a female-t jelentik, rogtön fel is hárodtam, hogy nőnek tituláltál, de aztán rájöttem, hogy Fighter és Mage a valódi jelentésük .... Ez a szerencséd!
  • Cromac Mac Art
    sztem fighter/mage-et jelent...:))
  • Sanca
    A kepen epp megbotlasz vagymi?:P