88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nexushun
    Inkább maradjon a mostani :) Miért nem tudnak egy jó kis ráncos törp asszonyt csinálni. Én lehet hogy azzal nyomnám .)
  • Kaleb222
    Ezek ezt komolyan gondolják? Ez kegyetlen!! :DD

http://www.lineage2.com/pds/official_view.asp?slt_idx=5&slt_seq=1701
  • Kaleb222
    Kéne egy feketelistát csinálni játékosokról :D
    Mellé leírni hogy mit kötevett el és hogy
    mi jár neki :)) Így mindenki adhat nekik XY nevében LOL

• Rolo
    Engem lvl1-en lenyomott két player. Gondoltam kipróbálom az elfet. Kreáltam is egyet, log-in. Belépek, két másik nekem is esett rögtön -micsoda kedves emberek! :)
  • Crazyn
    Köszi! Nekem még nincs kézben a telóm, majd csak holnap kapom meg. :(
    Sztem még fogok más lineage-es témát is csinálni
  • najó
    Le-Pk-ztak 4.szinten,bazz ilyen hülyét még nem láttam.
    Milyen jo skill a lucky!:)))
    Na este folytatom.
  • Cromac Mac Art
    jah...tegnap gólemeztünk, és egy húzós kis csata utan épp leültem volna pihizni (55 HP-vel) mikor egy fickó megkinált 1-2 Ice Bolt-al aztan behaltam...
    a neve Brilhasti és DE mage...ha valaki latja valahol plz wispeljen rám...szeretném kiegyenlíteni a számlát..
  • Sonic13
    Cool az aláírásod!
    Csak kurvára nem értem!
  • Sonic13
  • Sonic13
    Véletlenül nem megy lassabban az embered?
  • Nexushun
    :(
  • Cromac Mac Art
    az jóó!!! nekem job-on 1 hónap sem volt elég ahhoz hogy 1 millás fegyverem legyen..
  • Nexushun
    A késöbbiekben hogy lehet pénzhez juntni? Mert a mostani szinttel kb 1 hónap mire lesz 1 millás fegyverem :(
  • harczSuli
    mi pl ventrilo-t használunk
  • Acro
    Azért találni nem nagyon lehet:)))
    Hasznáni meg igen:)
    mert rajtam van...
  • Nexushun
    Vagy ha vetted akkor nem tudod még használni .)
  • Nexushun
    Francba tudtok ilyeneket találni.
  • Acro
    Nem még csak 16 os vagyok:))

Csak van egy:D
  • Gábor
    Már regeltem egy másikra is,várok. Úgy tűnik nem tudok mást tenni.
    Ha senki nem használja a ts-t, akkor hogyan kommunikáltok?
  • Sonic13
    NE BASS2 FÖL!!!
    Már 20-as vagy?
    Mert az már D-grades!
  • Acro
    hose:)
  • Acro
    Hali nincs valakinek elado coursed hosa-a?
    Mert csak felsőre volt már pénzem?:)))
  • Cromac Mac Art
    meg annyi hogy elfeknél minden respawn-olo gombára 3 player ugik ...ugyhogy fighter-ek szopnak ezerrel...:(
  • najó
    ha valakinek van feles serialja pls szoljon,mert nagyon nem akarnak küldeni,pedig mar 3 napja várok
  • Laza
    a kulonbseg meg a ket gonbas kozott, hogy az Elf gombak lvl8-asok a DElf gombak lvl11-esek...
    es hogy DElfeknel a gombak mellett vannak a Zombik, amikert szinten fel lehet venni 2000a-s kuldetest (a masik varazsboltostol)
  • Cactus
    A serial megérkezése a legbizonytalanabb, van mikor azonnal jön, van mikor soha. Próbálj több címre regelni, valamelyik csak megjön!

A TeamSpeak -el kapcsolatban annyi, hogy én már rég csináltam egy szobát egy dedikált zsír szerveren, de senki nem használja.
  • Cactus
    Balor Orcok azok, és Fastering Bat -ek! Blood fungus + stone soldierek jo tápok vazsinak!
  • Gábor
    Hali!
    Nektek milyen gyorsan válaszoltak a feliratkozásra? Tegnap óta nem kapok választ
    Egyébként használtok teamspeaket? Ha igen, akkor mi az ip címe? Már ha az info publikus :)
  • hzoli4
    Nekem z600 van és le is szedtem ,hála neked.Szép.
  • Valen
    ELF gomba lelőhely:

DNY-i kijáraton az út mellett mész NYugatra, majd a domb túloldalán (kb. 200 m) vannak a Kaboo Orc Fighter + ... Fungus + Green Dryad lehőhely. (a kereszteződésnél a World Tree-től Északra Keletre)

DE gomba lelőhely:

NY-i kijárattól az út mentén elmész a kereszteződésig (20 m) majd tovább NY, DNY-nak (kb. 150 m) és jobb oldalt az Oszlop környékén vannak a Forest Walking Fungus-ok

A Blood Fungus-ok meg a DNY-i kijárattól légvonalban DNY-i irányban a mocsár ÉK-i részén, a 2. nagy dombon túl, ahol a Baroca Orc Fighterek vannak + a Stone Soldier-ek + a Repüli nemtommik

• Cactus
    Ugyan elfekről fogalmam sincs, de azt tudom, hogy DE towntól egy kis hegymászással nincs messze a gomba!
  • semo1
    Ki volt a job-on lvl20 körüli human mage?
    Szeretnék tőle tanácsot kérni.
  • phalanx
    faszér kell nekem folyton alt+tabot nyomni :) most kaptam egy critical errort és nem enged vissza :((((

amúgy melyik a gyorsabb az elfek vagy a dark elfek gombás questje??? (értem ezalatt, hogy melyik városhoz vannak közelebb a gomba lelőhelyek?)
  • Ivan Pjodr
    ok, nézem köszi
  • Laza
    ha megnezed a siteotm hamar kiderul (a neve alatt van a mailcime)
  • Laza
    ne irj be olyat, amit nem adtam meg feltetelnek...
    szoval pl olyasmit, hogy mi akar lenni... en is akartam sok minden lenni... tuzolto, katona, vagy esetleg vadakat terelo juhsz.. :))))
  • Ivan Pjodr
    Crazyn küldjek karakter képet, meg infokat? ha igen hova?
  • Sir William
    én bladedancer leszek csak mondom mer nem volt a listában...
  • Crazyn
    majd holnap este megcsinálom, vagy a hétvégén, mert ez kurvahosszú munka lesz
  • Crazyn
    Ne! Amiket eddig elküldtetek nekem, az megvan!