88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nexushun #10306 Inkább maradjon a mostani :) Miért nem tudnak egy jó kis ráncos törp asszonyt csinálni. Én lehet hogy azzal nyomnám .) -
Kaleb222 #10305 Ezek ezt komolyan gondolják? Ez kegyetlen!! :DD
http://www.lineage2.com/pds/official_view.asp?slt_idx=5&slt_seq=1701 -
Kaleb222 #10304 Kéne egy feketelistát csinálni játékosokról :D
Mellé leírni hogy mit kötevett el és hogy
mi jár neki :)) Így mindenki adhat nekik XY nevében LOL
-
Rolo #10303 Engem lvl1-en lenyomott két player. Gondoltam kipróbálom az elfet. Kreáltam is egyet, log-in. Belépek, két másik nekem is esett rögtön -micsoda kedves emberek! :) -
#10302 Köszi! Nekem még nincs kézben a telóm, majd csak holnap kapom meg. :(
Sztem még fogok más lineage-es témát is csinálni -
najó #10301 Le-Pk-ztak 4.szinten,bazz ilyen hülyét még nem láttam.
Milyen jo skill a lucky!:)))
Na este folytatom. -
#10300 jah...tegnap gólemeztünk, és egy húzós kis csata utan épp leültem volna pihizni (55 HP-vel) mikor egy fickó megkinált 1-2 Ice Bolt-al aztan behaltam...
a neve Brilhasti és DE mage...ha valaki latja valahol plz wispeljen rám...szeretném kiegyenlíteni a számlát.. -
Sonic13 #10299 Cool az aláírásod!
Csak kurvára nem értem! -
Sonic13 #10298 -
Sonic13 #10297 Véletlenül nem megy lassabban az embered? -
Nexushun #10296 :( -
#10295 az jóó!!! nekem job-on 1 hónap sem volt elég ahhoz hogy 1 millás fegyverem legyen.. -
Nexushun #10294 A késöbbiekben hogy lehet pénzhez juntni? Mert a mostani szinttel kb 1 hónap mire lesz 1 millás fegyverem :( -
harczSuli #10293 mi pl ventrilo-t használunk -
#10292 Azért találni nem nagyon lehet:)))
Hasznáni meg igen:)
mert rajtam van... -
Nexushun #10291 Vagy ha vetted akkor nem tudod még használni .) -
Nexushun #10290 Francba tudtok ilyeneket találni. -
#10289 Nem még csak 16 os vagyok:))
Csak van egy:D -
Gábor #10288 Már regeltem egy másikra is,várok. Úgy tűnik nem tudok mást tenni.
Ha senki nem használja a ts-t, akkor hogyan kommunikáltok? -
Sonic13 #10287 NE BASS2 FÖL!!!
Már 20-as vagy?
Mert az már D-grades! -
#10286 hose:) -
#10285 Hali nincs valakinek elado coursed hosa-a?
Mert csak felsőre volt már pénzem?:))) -
#10284 meg annyi hogy elfeknél minden respawn-olo gombára 3 player ugik ...ugyhogy fighter-ek szopnak ezerrel...:( -
najó #10283 ha valakinek van feles serialja pls szoljon,mert nagyon nem akarnak küldeni,pedig mar 3 napja várok -
#10282 a kulonbseg meg a ket gonbas kozott, hogy az Elf gombak lvl8-asok a DElf gombak lvl11-esek...
es hogy DElfeknel a gombak mellett vannak a Zombik, amikert szinten fel lehet venni 2000a-s kuldetest (a masik varazsboltostol) -
#10281 A serial megérkezése a legbizonytalanabb, van mikor azonnal jön, van mikor soha. Próbálj több címre regelni, valamelyik csak megjön!
A TeamSpeak -el kapcsolatban annyi, hogy én már rég csináltam egy szobát egy dedikált zsír szerveren, de senki nem használja. -
#10280 Balor Orcok azok, és Fastering Bat -ek! Blood fungus + stone soldierek jo tápok vazsinak! -
Gábor #10279 Hali!
Nektek milyen gyorsan válaszoltak a feliratkozásra? Tegnap óta nem kapok választ
Egyébként használtok teamspeaket? Ha igen, akkor mi az ip címe? Már ha az info publikus :) -
hzoli4 #10278 Nekem z600 van és le is szedtem ,hála neked.Szép. -
#10277 ELF gomba lelőhely:
DNY-i kijáraton az út mellett mész NYugatra, majd a domb túloldalán (kb. 200 m) vannak a Kaboo Orc Fighter + ... Fungus + Green Dryad lehőhely. (a kereszteződésnél a World Tree-től Északra Keletre)
DE gomba lelőhely:
NY-i kijárattól az út mentén elmész a kereszteződésig (20 m) majd tovább NY, DNY-nak (kb. 150 m) és jobb oldalt az Oszlop környékén vannak a Forest Walking Fungus-ok
A Blood Fungus-ok meg a DNY-i kijárattól légvonalban DNY-i irányban a mocsár ÉK-i részén, a 2. nagy dombon túl, ahol a Baroca Orc Fighterek vannak + a Stone Soldier-ek + a Repüli nemtommik
-
#10276 Ugyan elfekről fogalmam sincs, de azt tudom, hogy DE towntól egy kis hegymászással nincs messze a gomba! -
#10275 Ki volt a job-on lvl20 körüli human mage?
Szeretnék tőle tanácsot kérni. -
#10274 faszér kell nekem folyton alt+tabot nyomni :) most kaptam egy critical errort és nem enged vissza :((((
amúgy melyik a gyorsabb az elfek vagy a dark elfek gombás questje??? (értem ezalatt, hogy melyik városhoz vannak közelebb a gomba lelőhelyek?) -
#10273 ok, nézem köszi -
#10272 ha megnezed a siteotm hamar kiderul (a neve alatt van a mailcime) -
#10271 ne irj be olyat, amit nem adtam meg feltetelnek...
szoval pl olyasmit, hogy mi akar lenni... en is akartam sok minden lenni... tuzolto, katona, vagy esetleg vadakat terelo juhsz.. :)))) -
#10270 Crazyn küldjek karakter képet, meg infokat? ha igen hova? -
Sir William #10269 én bladedancer leszek csak mondom mer nem volt a listában... -
#10268 majd holnap este megcsinálom, vagy a hétvégén, mert ez kurvahosszú munka lesz -
#10267 Ne! Amiket eddig elküldtetek nekem, az megvan!