88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sonic13 #10346 Én 18 vagyok. -
Nexushun #10345 Találkoztam ma egy Szingapuri DE ijjászal. A srác már 25. Hát mit mondjak brutális, nem is tudom PvP ben van-e esély elllenük. A harcosokat simán lefutja ha Elf és brutálisakat sebeznek, ha folyamatosan fut még megütni sem tudom... -
#10344 mindegyik szinthez van kötve. asszem az s a legjobb? D-->-->c-->b-->a-->s -
#10343 solulshot: fegyver támadását növeli, eleinte minden ütésnél, mikor használod 2 megy el belőle asszem. -
#10342 OK.
A, B, C, D, S.
Melyik mi? -
#10341 D-grades cuccokat lvl 20-tol vehetsz fel. Ha korábban veszed fel, belassul a karid. -
najó #10340 az embereknel a japon is ilyen sokan voltak?valami eszméletlen,nem latom tradert a boltba:))
a legjobb az volt mikor ugy harom csapatnyi kari haladt el mellettem futva egymasutan,mindegyik mas-mas szornytöl menekulve:)) -
#10339 Ha már idetoltam a képemet felteszek pár kérdést is.
Fegyvereknél (de talán más cuccnál is) "Grade" mit jelent?
Soulshotról is kellene info, mi ez, mivel aktiválható, kell-e hozzá valami extra a meglévő SS kompatibilis fegyveren kívül, stb?
Ez az SS durva, de ez van. -
#10338 jah, ez nalam is igy van 12kor legkesobb kocc, de tegnap megint sikerult mar 11kor tv/nem, picit
most is szar, tenlyeg kezd ki lenni a tokom de rendesen -
#10337 Játszanék én éjjel is szivesen, de 2 ok miatt nem szoktam sokáig bírni.
1, magyarok 2-3 körül már alszanak
2, reggel munka van, ezért nem ártana, ha nem 4kor mennék aludni
Így is minden reggel ég a szemem és könnyezik. -
LesKing #10336 ejjel jatszottam 5 orat folyamatosan:) -
#10335 elvileg pár perc mulva vissza áll -
#10334 16:45kor beléptem, hogy gyakok egy kicsit 17:30ig, aztán úgyis lépnem kell. Meg is öltem 3 mobot, ez max 2 perc. Ezután persze disconnect.
De tele van a faszom...
Teljesen mindegy, hogy mikor lépek fel, mindig tesztelnek.
Lassan már ott tartunk, hogy 3 óra folyamatos játék után meglehet bontani a behűtött pezsgőt. -
#10333 testing .... -
#10332 en is en is:) -
#10331 wow, csak én disconnecteltem? -
#10330 nemis rád gondoltam igazából csak ugy igazából másokra :) -
#10329 Ki a droid? Azért mert egy EMI megöl és kicsit kocka a fejem, attól még nem vagy D.R.O.I.D. -
#10328 mégcsak hatos,de mindegy, inkább elmegyek eddzésre, nem kockulok a gép elött mint a droidok .) -
#10327 hanyas vagy? -
#10326 játszik most vki d-elfel ? egyedül picit uncsi :) -
#10325 Kaleb222: http://web2.249088.vserver.de/jp_patch/CommandName-e.zip -
#10324 Kiveve a DE, az elf townban nem eledhet ujja, escape scroll se oda viszi. -
Kaleb222 #10323 Emberek! Honnan lehet leszedni azt a file-t, amivel
engedélyezhető a privát friendlist? köszi.
-
#10322 Mindig a legközelebbiben spawnolsz ha halsz. -
Rolo #10321 Hogy lehet másik városban, vagy helyen bindelni? Hogy ha meghalok ott szülessek újra?
DE karimmal átfutottam lvl 4 körül eflekhez (adott egy faszi valami küldetést, hogy keressek meg ott valakit). Rohadt hosszú az út, tök unalmas. Odaérek, város előtt meghaltam, és a nearest village neki a DE város volt.
Át lehet egyáltalán tenni a bindedet másik városba? Vagy ha behalsz akkor mindig visszadob oda? Azért kérdezem, mert mondjuk egy elf meg egy DE így nehezen tud partyzni, ha mondjuk alacsony szintűek és könyebben halnak.
THX -
#10320 Tegnap úgy fejeztem be, hogy megléptem a 15-ös szintet, de utána megtámadott két skeleton és szépen visszaestem 14-re. :) -
#10319 NAH IZÉ HELLO ECET megminden lvl 16os küldihez akarokmenni és kéne jelentkeö aki eljönnevelem és megcsinálnánk 1ütt. -
#10318 Ugyanmár, a Dwarfok ugyan kicsik, szőrösek, de azért nem kéne szakállat adni a nőknek :D Elvégre borovtválkozhatnak is ;] -
#10317 A Sony-Ericsson Z600 és T610 tulajok figyelmébe ajánlom az általam készített LineAge 2 témákat.
Már 2 lineage-es van :D -
Sonic13 #10316 Ki hányas szintű a magyarok közül?
Csak kíváncsi vagyok. -
Rolo #10315 Grats! Látom te tudtál játszani :) Engem nem engedett vissza -
LesKing #10314 na megfeszitett 15 ora jatek utan lvl 10 darkelf, LesiPuskas :) Ha valaki benn van delutan uzenjen ram es nyomjuk egyutt:) -
Nexushun #10313 Még etetni is kell? Egyen az elejtett zsákmányból .) -
Burca #10312 Nem igazan eri meg mert etetni kell meg ilyenek :D
http://lineage2.universalrealms.com/info/pets/petscubics.asp
Itt utananezhetsz jobban -
Nexushun #10311 Csak mert a Japánon nem sok embernél láttam... Pedig ott voltak ütős emberek. -
Nexushun #10310 Bővebben -
#10309 sztem nem érdemes :D -
Nexushun #10308 volt már valakinek farkasa? Érdemes megcsinálni? -
#10307 Ez biztos április 1.-i tréfa, nem kell ám komolyan venni :)