88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dagobert #10426 kössz az infót, legalább már tudom mi az ábra -
DonSmith #10425 Akkor nem nagy a változás :)
eddig is sz@rok voltak :)) -
#10424 :DDDD
Inkabb az ember aki a leghosszabb ideig nem jatszott es tulelte!!! :DD
Jarom mar egy ideje, mit gondolsz miert nem megy? :DDDD
A rendszergazdak nem tudnak a kozelebe menni, mert villamok csapkodnak a kornyeken, aki megis megerinti azonnal szarra valtozik!! :D -
DonSmith #10423 Mad bekerülhetsz a rekordok könyvébe :)
Az ember aki leghosszabb ideig nem bírt belépni a lineage2 NAOB-ra -
Dagobert #10422 na MaDFox járj szerver átkozó táncot a sámánoddal, talán bejön :) -
#10421 Egyebkent a "net congestion" hiba az rossz neked... :D
Gyakorlatilag azt jelenti hogy egyszerre tul sokan probaljak elerni a szervert emiatt savszelesseg hiany, illetve csomag torlodas lep fel. A JOB-on tobbszor is fel tudtunk lepni ilyenkor is (szerencsevel) de a NAOB sokkal gyengebb vason megy, raadasul a Sieghardt elol elvesz minden eroforrast a Bartz... ...szarsag... :DDD 3 napja nem is jatszottam... :S -
Dagobert #10420 Ma..lovag...leszek...ma..lovag..leszek...
-
DonSmith #10419 Dago önző vagy
csak magadat akarod bejutatni :)
Velünk mi lesz
KumiszDeKomisz -
Dagobert #10418 Lehalhatna a szerver és akkor a sok afk elmenne a melegebb éghajlatokra és én be tudnék lépni :) -
DonSmith #10417 Mazsa te hol nyomod mert én beépni sem tudok !
Virtuálisan játszol :)) -
#10416 nem megy... :DDD
hehhe biztos "Selected theatres only..."
:CC Ugy latszik nem utom meg a mercet... :CCC :DDD -
Dagobert #10415 szóval megy a game.... -
#10414 Na átértem hajóval Gludin-ba. lv15-ös karival merre induljak el? -
najó #10413 nekem mindegy én igyis-ugyis 25 leszek holnapra:D -
Dagobert #10412 Én ma lovag akarok lenni, grrr -
najó #10411 biztos ego lenne kiirni hogy full:( -
#10410 Nálam is.. Ebben csak az szomorú, hogy a játékosok egyik része játszik, a másik meg nem tud belépni.. -
Dagobert #10409 Nálam a Server Status Net Cong....-ot ír ki és fogalmam sincs hogy ez jó vagy rossz nekem -
najó #10408 mar mindenki uninstallálta:)
ugy félorája amugy ment,csak miutan lefagyott,nem volt kedvem visszamenni,mostmeg elsöre nem sikerült a fellépes -
Dagobert #10407 nagy a csönd, ebből ítélve megy csak mindenki játszik -
najó #10406 nem megy ittse -
Dagobert #10405 Um, most értem haza, nem tudok belépni. Megy most a szerver vagy megint halott? -
#10404 Nos 3 nap utan megprobaltam megint felmenni... ...meg mindig nem megy???... :C Pedig ma lenne ra idom, de hat ez botranyos... ...vagy csak nekem nem megy??? -
#10403 huh, gyerekek, életem legjobb uninstalját hagytam magam után :)
kb 2 mp alatt leszedett 3 giga szart 8) -
#10402 majd idovel, mikor mar tele lesz cuccal :) -
#10401 Kezd pofásodni:) -
#10400 Site frissitve... -
#10399 adj ra nagyobb hangerot :)
lattam, hogy a kapcsolat feloled neha bezoldult, de semmi hang :)))) tehat elvileg a miki mukszik, csak kva halk
de most leallitottam mert kidobott... -
DonSmith #10398 akkor nézd meg hogy ott milyen skillekre lesz szükséged és első sorban azt fejlesztd :) -
#10397 lvl 20 után knight leszek. -
#10396 Mi a kurva anyáért nem lehet már megint belépni? -
DonSmith #10395 Attól függ merre akarsz fejlődni! -
#10394 #10372 ?:) -
#10393 hát az, nekünk is pont a Sieghard-t kellett választanunk :))
ahogy nézem a Bartz-al nincs ilyen gond :)) -
#10392 lol -
Nexushun #10391 Ez igaz :)) Egy-az egyben tényleg nem sok esély van ellenük. -
#10390 megnyomtam, de hiába akkor is a szerver még úgy veszi, hogy bentvagy (legalábbis még el kell telni 10 mp-nek ahoz, hogy észlelje azt, hogy te már nem kapcsolódsz :((, ergo simán meghalsz :(( -
#10389 Ilyenkor kell megnyomni a varázsgombot... Vagy spontán kihuzni a gépet a konektorbol.. -
DooDoo #10388 Na játszottam vagy 2 percet :) -
#10387 átjuttoma a lvl 12-es álomhatáron, igaz csak 0,01%-al, de átléptem, de utánna rögtön vissza is estem lvl 11 84%-ra :((
és azóta 101x próbáltam elérni, de mindhiába :((