88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#10466 Örülj neki, a végén még működőképes lesz! :D -
Gumbo #10465 csak nekem van mákom? mert elsőre beengedett -
hzoli4 #10464 Hát ez durva alig állitják be a 2 uj szervert ezeket is tesztre állitják. -
#10463 sracok 2el mi van? latom van 2 uj szerver, de 2esre nemtok visszamenni:(( -
#10462 Ric, ha jól emlékszem, neked van wow-os accod.... nem tudnád ideadni nekem? 8) -
#10461 aki ebben a dologban tudna segíteni, nagggyon megköszönném. thx -
yal #10460 enis maradok, trasferrel se mennek at -
#10459 Én csak akkor megyek ha át lehet vinni a karit. -
Sonic13 #10458 Na most tényleg...maradjunk vagy átmenjünk másikra? -
#10457 basszus,tök jó helyet találtam erre odajön 2 elf,és leöli az összes szörnyet előlem 2 sec alatt,és nem is akarnak elmenni,na inkább elmegyek dolgozgatok egy kicsit,aztán később kenem,ha már lefeküdtek ezek a ök -
#10456 én olyankor mindig elsőre jutottam be :P -
DonSmith #10455 A végén még minden működni fog :)
Bár ahogy nézem a 2-es server így sem megy :( -
Zoidberg #10454 ÁÁÁ..KEXTEXT ....
Keytext lenne amit írni akartam... -
Zoidberg #10453 Én a Kextextet használom a jelszóbeírásra....eddig hibátlanul teljesített minden játéknál -
Nexushun #10452 KÉT ÚJ SZERVER! LIONA, ERICA. Most mi lesz? Maradunk? -
#10451 Na 03:35-kor bejelentették hogy lelövik a szervert 5 perc múlva, 03:40-kor meg is tették :))
Mindenki anyázott, ök meg a szokott "Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket" szöveget nyomaták
Viszont 19:30-tól 3:40-ig folyamatosan tudtam játszani :))
és sikerült elérnem a lvl 13-as szinten a 22,5% -os részt :))
mindjárt felteszem a legutóbbi partyról készült képeket az oldalamra .)
-
#10450 Most azért nem tudtal belépni, mert megint tesztet futtatnak.
Engem is most lökött ki. -
#10449 Hehhhe...
Rohely a kobon... ...azert nem lehet belepni illetve azert a folyamatos szerver "tulterheles" mert amerikai barataink szerverenkent 500 fore csokkentettek az user limitet... :PPP
Jatszottam par orat, de aztan kiakadt, 100 lefuttatott loginbol nem tudtam belepni most... :S de tomeg meg lag nameg jatek az nincs... :> -
#10448 Asszem feladom... ...most mar kozelebb van a progi az uninstallhoz mint amennyit eddig nem tudtam jatszani vele... :CC (ha vki talal egy bill makro progit ami beirja a jelszot szoljon pls!) -
Sanca #10447 Semelyik serverre se lehet feljutni. Azaz talan meg leginkabb a 2esre lehet leginkabb feljutni, mer surun szetesik, es igy a shoppolos afk-sok helyere be lehet jutni. Szal a 2es pont azer jo, mer szar:F -
#10446 hi. mennzi ido elteltevel kuldik az e-mailt a regisztracioval kapcsolatban? -
#10445 vagy szazadikra sem...
OK melyik keyboard macro progi muxik alatta? Legalabb a logint fel kene makrozni utalom hogy torli a jelszot a ... -
Gumbo #10444 én is csak ezt tudom mondani! hiába van net cong, próbálkoznni kell. lehet hogy 15xre jutsz be, de van higy 2.ra! -
#10443 aki szeretne ilyen szep karakterlapot a jatekosok listajan, ne habozzon minden infoval ellatni Crazyn komat :))))
-
#10442 gyerekek, ha legkozelebb vki azt mondja, hogy menjunk az 5-os szerverre, arra biztos nem megyek, mert mindig megtalaljatok a legszarabbat :)))) -
#10441 a Taiwanira irt vki egy autologin progit, azt kellene ide is megfirkantani, a NET CONG. annyit tesz, hogy terhelt:) a server, de be lehet lepni, nekem otodikre sikerult es mig az asszony taho vilagot nezett, en jatszikaltam
Tehat:
PROBALKOZNIIIIIIIIIIIIIIIII
(most nem nyomkodni kell mint a barom, csak mindenhol egy katt!) -
#10440 Hali, en mostr leptem ki....
onkent, mert megyek hajcsiba
-
yal #10439 mist terrorok az elf erodben vannak -
Dagobert #10438 na én hanyagolom a játékot, úgy látom szerver halál nélkül lehetetlen újra belépni a sok makrózó miatt
majd holnap reggel...talán -
Arachnotron #10437 En most leptem ki: eddig siman tudtam jatszani: meg lagolni se lagolt. -
#10436 én már kedd eset óta nem gamelok :P
szval már 4. nap, ha úgynézzük 8) -
Maneater #10435 Mist terrorok ugye elf földön vannak? -
#10434 nyah re, ittvagyok, de bemenni azt nemtudok -
#10433 Valaki irtott már ilyen mist terrorokat, elvileg azt kéne még kinyírni párat. -
Kaleb222 #10432 jaa... hogy csak kép nincs némelyiknél :) -
Kaleb222 #10431 hmm nekem nem látszanak a karakterlapok... ?
-
#10430 Most rendszergazdakat csinalok gyurmabol es processzorokat fogok szurkalni belejuk... ...voodoo power!! :DDD -
Dagobert #10429 :D
Lehet hogy ehhez már egy alaplapot vagy egy videókártyát kéne feláldozni :) -
#10428 :DD megteszek mindent epp most aldoztam halokartyat!!! ;DD -
DonSmith #10427 Na én meg inkáb olvasom a kis vékony (800 oldalas) warhammer univerzumos könyvem
jó8 mindenkinek