88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#10626 Természetesen megint a hajón disconnect és persze hogy TIre rakott vissza:( -
#10625 hát az teherbebaszott kurva anyjukat, egész nap egy kibaszott íjat akarok megvenni,
aztán amikor megbeszélem a találkozót gyerekkel hogy megvegyem tőle hát lekapcsolják a mocskos gecik, nem beszélve arról, hogy agro monszteek között lagoztam be, hogy a helyzetem még rózsásabb legyen -
#10624 Kezdödik at X akta
jo éjt mindenkinek -
#10623 Na szerver Update miatt kibasztak mindenkit :((
Legalább szóltak volna elötte :((
na mindegy mais csak lvl 15,90 % jutottam :((
-
#10622 akkor nem csak en akadtam ki... :) -
#10621 ezekszerint megint nem megy :( -
#10620 -
#10619 bvaaaaaaszákkkkk meg -
#10618 LOL :DDD -
Nexushun #10617 Halál jó volt ma. Találkoztam egy frag vadász fighter-el + healerjével. Szóltam nekik hogy vegyen vissza egy kicsit mert bunkó módon rámentek az én mobomra is, de továbra is folytatták a mob lopást. Volt ott egy másik solo srác is neki is tele vol márt a töke velük. Mondja is privátban, hogy milyen köcsögök már 4 mobját elvitték és szívesen odacsapna a srácnak néhányat hogy észhez térjen de a healer miatt nem meri. Mondom ha csak ez a gond nem bánom segítek neki. Odamentünk hozzájuk én be Stun-oltam a healerét :)) míg ő rábaszott két SS-t a srácra. Rögtön észhez tértek és gyorsan elhúzták a csíkot :))) -
#10616 LAVA hun szuper lenne kéreaz accot -
#10615 Amúgy a játék music könyvtárában megtalálod mindet .ogg kiterjesztéssel.
Hol találom meg azt a programot amivel nem kell folyton beirogatnom a passt és a amivel a mobokról + infot kapok? -
#10614 Csak a link maradt ki:)
innen tudodod. -
#10613 letudsz tölteni párat. -
#10612 le lehet valahonnan tölteni a jatek zenejet? -
#10611 De jó, az összes server csordultig tele van... -
#10610 mia kva annyuk van maaaaaaarrrrr??? -
#10609 szeva all!
most jottem haza leulnek jatszani erre allandoan acces faild fedig minden szerver online en ezt nem ertem!!!!!!!! -
#10608 tököm kivan, nem tudok belépni -
#10607 ha akarod, odaadhatom a accom, igaz van benne 1 orc kari :P, de más nem, szval szerintem hasnálhatnád. -
#10606 thx -
#10605 Gumbo ha tudtál regelni akkor szoljálmár nekemis léccives emrt haverom nem tudott regelni..(ha ráérsz 1 reget is csinál6nál) -
#10604 szintén:((
én is örülnék egy regnek ha valaki tudna alkoni -
Gumbo #10603 próbálok neked regelni egyet -
#10602 én már kezdek lemondani a játékról. egy hete jelentkeztem 5 e-mail címen és még basztak reagálni egyikre is. körülményes faszkalap amcsik. a japán verzió bezzeg csont nélkül működött. áááááh... -
Gumbo #10601 milyen belépés számoló? nekem is kell! -
yal #10600 Veszelyes hely ez a gludio:)
Aztan a puman mar meg sem lepodtem
-
Sonic13 #10599 Én sajna nem látom. -
Sonic13 #10598 -
#10597 Meg egy kis kep a karakteremrol:) (Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az usa open betan -talan a sokkal tobb player miatt - le kell vennem egy csomo mindent a grafikabol, ugyhogy eleg riktan tudok screenshotokat csinalni normalis garfikai beallitasokkal:(
-
#10596 Nehany hir az l2 forumrol hatha valaki nem olvasta:
1. Character Transfer
Character transfers will not be offered during the period of the Open Beta. The GMs focus is on debugging and strengthening and improving the customer support department, and the manpower needed to provide character transfers is just not available at this time. It is something we will seriously consider after retail launch.
2. Number of servers
Yes, it seems even 5 servers is not quite enough. Fear not, after the opening of Lionna and Erica on Saturday, next week we will be bringing up several more in rapid succession. While I do not have the exact schedule, I do have the proposed names of the next 3 servers:
Gustin, Devianne, and Hindemith.
Names are subject to change, and this is no indication there will only be 3 more servers, just that if there are 3 more servers, in all likelihood these will be the names of the possible 3 servers.
3. Contest update
Next Tuesday we will announce the first winner of the Virtual Photographer contest, who will be getting a very nice digital camera. Remember, the theme of this week is "Group shots". No matter how good a screenshot you took, if it doesn't fit the theme, it will not be qualifed to win. But fear not, there are 3 more weeks and 3 more themes to shoot for.
-
#10595 lol. Éppen Talking Island-ról tartottam Gludinba hajóval... a térképen már csak 1 cent volt a hajó és gludin között, én erre szépen megpróbáltam gludinba teleportálni egy escape scrollal. Erre ez a **** ******** szerver visszarakott Talking Islandra. GG -
#10594 Gumbo vegul megusztam... ...elobb mentem vissza mint a Golem... :DDD De most megint kiestem es 111-nel tart a belepes szamlalo... :DDD -ok... :C -
_Lion_ #10593 Azt mondja meg valaki hogy miért nem kapok serial code-ot?? Beírom az email címem és nem jön semmi. Letelt volna a regisztrálási idő? Akkor ki kellett volna írni a honlapra, nem? Már PlayNC accountot is csináltam de serial code-om az nincs, szal fölöslegesen szedtem le 1 gigát, sőt még a kört is le kellett törölnöm hogy legyen helyem.. -
DonSmith #10592 Jól tetted :)
Esetleg legközelebb nekem is oda tarthatnád hogy a kezeimmel érzékenyen arcon csókolhassalak én is :)
Ezek szerint akkor sikkerült belépned ?
de melyikre ? -
#10591 Én is vennék 1-et :) -
Gumbo #10590 de az a vicces, hogy mi megallunk de lattuk ahogy Madfox fejet szetverik :) -
Yv@n #10589 Thx -
#10588 gm (a panasz)" módszer
Ezt nem ismerem -
#10587 MAD vagyok mar teljesen a sok osszeomlastol... :D
utoljara egy golem dedelgetett eppen es en batran tartottam oda masik orcamat is egy egy pofonert :DDD