88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#10666 Lawanak szoljon mar vlk plz hogy küldje elaz accot nekem THX -
#10665 Scarab, Jockey:
Bocs, hogy tegnap eltuntem a dungibol, de volt egy kis vihar es a villam kivagta a tapomat vehettem egy ujat:(
Dobott valamit a boss, vagy kotozkodott meg az a ket huje japan gyerek?:) -
hzoli4 #10664 nem kell a www. csak nem értem miért nem illesztette be az oldalra -
#10663 Ilyen amikor repkedek örömömben!
-
#10662 NEkem a www. nélkül is bejött,szóval nem hagyta le:)) -
#10661 hzoli4: nem rosz, de a címből:
http://hq4.fx3.hu/kuldetes.jpg
lehatgytad a www-t :)), tehát igy a helyes
http://www.hq4.fx3.hu/kuldetes.jpg -
hzoli4 #10660 Akkor így ha esetleg valakit érdekelne ,mert képként nem tudtam beszúrni :http://hq4.fx3.hu/kuldetes.jpg -
hzoli4 #10659 na ez nem akar menni -
hzoli4 #10658 -
hzoli4 #10657 Hát én tegnap láttam egy olyan küldetést amit amikor először megláttam azt hittem leesek a székrőla röhögéstől"mint a moziban érzés fogott el".Orkoknak gondolom nem kell bemutatni.Igaz a képen nem látszik kit,de az ahogy várnak rá az igen.A képnek azt a címet is lehetne adni emberek a mozi előtt vagy akik a lineage2 akarnak venni.
-
#10656 -
#10655 PET-QUEST helyes válaszok -
#10654 Fent van valahol a pet quest-es kérdésekre a válaszok? Mrt van olyan kérdés, amit a 3 NPC még csak meg se említ. 1-szer már adtam egy rossz választ, többször nem szeretnék, mert akkor megint mehetek Giran-ba, majd vissza... -
#10653 na hello, keresek vmi arcot aki jönne játszani , level hetes delf vagyok ,vazsi meg minden, jo fej. :)
játszik msot vki? -
#10652 Elnéztünk ma Baziföldre..egy kis plusz xp reményébe..bár talán kicsit sokan voltunk,és így nem igazán jöttek be a számitásaink
-
#10651 Na jóéjt mindenkinek :))
Álmoggyatok szépeket, látogassátok meg a Queen Antot :)), stb.. -
#10650 5 server van eddig, de:
1. nekünk sikerült a többség igénye alapján a leglagosabb, legszarabb szervert kikiáltani magyar szervernek :)) (öztük én is :))
2. A legtöbbjüket elég sűrűn leállítják, testelik, vagy igen hamar megtelnek :(( -
#10649 ehhh.... Akkor gondolom a serverek sem túl nagyok.... -
#10648 Bucser: még jó hogy szép, elvégre az Unreal 2 motorja hajtja :))
De sajnos egy kalap szar a szerver és a grafikai optimalizáció :((, a gépemen Full detailban szinte mindig beszaggat :(( -
#10647 Dohh:) Kis utánnajárással rájöttem, hogy Open Béta Jóvan nagyon hülye nem vagyok:)))) -
#10646 Egyenlore még csak béta, de elvileg április 28-tól lesz fizetős. A www.lineage2.com oldalon nézz szét! -
#10645 Íme egy kép arról, amikor William annyira megorult nekem, hogy rogton letámadott. Azt hiszem ez az első szerelem a játékban.
-
#10644 Hmm nem olvastam eddig eme gamerol (feltehetően, mert nem vagyok nagy online rpg fan) de a képek felkeltették az érdeklődésemet. Ahhoz képest, hogy MMORPG szépnek tűnik:) Gondolom megjelent:) Mi a módja a játéknak és mennyibe kerül? -
#10643 tehát 320x160 és PNG jó lesz :)) -
#10642 Az OK, hogy neked ott vannak, de nem mindenki adja ott meg őket :D
Ha kérhetném, akkor a képet 160*320-as felbontásban, JPG formátumban küld! -
#10641 mellesleg az adataim az logómra kattintva elérhetőek :))
-
#10640 Craznalor: ha a karakteremről küldök egy képoet, akkor azt is beteszitek hozzá ? -
#10639 Megkérnék mindenkit, hogy aki ilyen karakterlapot (mint az alábbi) szeretne laza honlapján vagy még nincs rajta az alábbi lilstán vagy hiányosak az adatai, akkor az legyenszives privátban vagy malben elküldeni nekem a (hiányzó) adatait!
ui.: bocsi a modemesektől :D
-
#10638 kinek milyen net elérése van ? -
#10637 nálam sem működik -
#10636 Laza: elkezdtem csinálni a karakterlapokat! -
#10635 Köszönöm, akkor a hiba Pukkka készülékében van -
#10634 nekem működnek -
#10633 net cong... -
#10632 De kérek még 3-4 embert hogy nézze meg és szóljon ha tényleg nem megy. -
Gumbo #10631 nah jóvan feladom... nem enged be -
#10630 Pedig müködik és betölti a képet:))
Még az internetes Cache könyvtárat is kitöröltem, hogy nehogy véletlenül a cache-ből töltse be az oldalt :) -
Pukkka #10629 Nemtudom kihogy van vele,de nekem Valen oldalan még egyszersem jelentek meg a képek =)Pedigg vártam türelmesen,és még nemis modemes vagyok =) -
hzoli4 #10628 Rohadt gecik meg fagyot a karakterem ,de csak akkor lett disconnect miután végignéztem ,hogy megölt az a kis rohadék. -
#10627 Na felkerült a weblapomra a legújabb termés :))
lehet szemezgetni:
1. Amikor egy GM berág, mert hiába szólnak a srácnak rendesen többen is, és az nem türtözteti magát :))
2. Mikor valaki hosszútávfutónak edz a DE Dungeonban :))