88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• najó
    ledobott,nem megholtam!:)
  • Crazyn
    és a lineage véglegesben?
  • Laza
    Gyerekek, ha mar ugyis osszeverodott itt nem keves ember, akik MMORPG szeretok, vmilyen szinten egyutt is kene maradni, mivel en pl ugyis megtalalhato leszek mind a WOW mind az EverQuest 2 betain, talan meg a veglegesben is.. :)
  • Gumbo
    miért hagyod abba?
  • mazsa
    A fenének ma van az Arsenal-Chelsea. :( Meccs előtt egy órával találtam egy jó kis csapatot, akikkel TI-n a Ruins-ban, a könyvtárban elég szépen rongyoltunk. Remélem ott lesznek még, mert akkor szerintem ma éjjel léphetek 1-2 szintet...
  • Botond #10741
    Hali!
    Sajnálom,főleg mert mostanában nem volt időm ilyesmire(mmorpg),de ha előfizetsz talizunk még mindenképp :-)
    Addig is jó mulatást :-)
    Üdv
  • krob
    Hali!
    Mint veranyo el akartam bucsuzni, mert egyenlore abbahagyom a gamet.
    Koszi mindenkinek aki segitett es akivel egyutt toltuk.
    Ha dontok arrol, hogy esetleg elofizetek egy online jatekra, azt hiszem csak a Linage lehet.
    Azert ide benezek am...
    Ezt csak azert irtam, mert nem akartam szo nelkul abbahagyni, hisz ott voltam Taiwaintol kezdve.
    Na hali:)
  • Laza
    koszke
  • Davidus
    Miért jobbak 100x a Koreai gamer szájtok mint az angol nyelvüek?
  • yal
    felprobalo
  • Laza
    valaki meg tudja mondani annak az oldalnak a linkjet, ahol a pancelok 'felprobalhatoak'?!?!?!
    nagyon melyen van mar a link :)
  • Laza
    kene lassan egy uj lista, hogy tudjam frissiteni a cuccot.. megjelolve a nyubikat :))))

mi van a karakterlapokkal?
  • Cactus
    Ez a fórum is lassan bezárhat :D
    Alig érkezett ma hozzászólás...ez gondolom azt jelenti, hogy mindenki jól elvan a serveren. Ez jó hír.

A serverrestart 4.00kor az milyen időben van számítva?
  • GAthersw
    Mivel a bazár fórum behalt, ide írom, hogy eladó egy Cedar Staff és Vennék Relic of Saintset vagy Apprentice's Staffot.
  • Crazyn
    Nekem írj ezügyben: lvl, faj, nem, kaszt, e-mail, icq
  • Kyel
    Hmmm ha lehet, akkor szeretnék beállni az Inqvisitorsba, az egyetlen gond, hogy jelenleg 18 vagyok, bar mire a klánbővülés meglesz - addigra simán leszek 20 is. Darton 18 DE fighter - Bladedancer. Jelenleg unatkozik, de nagyon es clant akar:p Valaki reagáljon erre pls.
  • Kou
    Srácok karakter listába írjatok már be, DepiHUN néven nyomom pár napja. Vagy kinek írjak ezügyben? Bár érdemesebb lesz visszaolvasnom
  • azirafael
    HA valaki tudja hol találom a GHOST nevű MOB-okat legyen olyan kedves irjon nekem privátban!!!! Fontos lenne! Köszi szépen!
  • Jockey
    másik dolog hogy aki mostanába nézte a szerverek állapotát ugyanúgy net configot ír már az uj szrevrekre is, szal azok is közel telitettek szvsz:)
  • Ferro_TwL
    A 2-es server is most jol muxik, nincs vele gond. Csak azert irom nehogy az legyen mint JOB-nal, hogy jonnek a reklamok, hogy ez es ez a server milyne fasza, gyertek at, vagyunk 3-4-en.
    Szoval a 2-es server ugy nez ki lassan lassan megjavul es szinte minden magyar ott jatszik.
  • Gorii
    engem toroljetek a listabol mar nem kenem
  • Vicking
    Nem tudok.... Szánom-bánom, ez van! Amúgy rákattintottam a linkre és be is jelentkeztem. Azt írta nyomjam meg az add gamet, megtettem erre a húszjegyűt kérte... köv. emilbe se jött több kód csak egy link, hogy azon az oldalon kattintsak egy újabb linkre, viszont amit írt olyan link nincs azon az oldalon....
  • Rhan
    Tegnap a játékban ajánlottak egy linket, ha valaki nem ismeri nézze meg, nem rossz. :)
    L2 Orphus
  • Jockey
    vicking: picit se tudsz angolul?
    azt írja emilke kaptal egy 8jegyű kódot, amivel először activálnod kell az emailedet
    ha aktiváltad fogsz kapni sokjegyű kódot
    abban az emailben amibe jött a 8jegyű van egy link, bármi meglepő rá kell klikkelni
  • DonSmith
    Cool! :)))))))
  • Vicking
    Miért nem kapok serial code-ot??? Se választ tőletek????? Senki nem tud semmit???? Beírom az email címem és jön egy kód. De az csak 8 jegyű és ez valami 20 jegyűt kér.... Már PlayNC accountot is csináltam de serial code-om az nincs! Ilyenkor mi van???? Még kisérletezem egy napig aztán hagyom.... megyek vissza americasarmyzni az is ingyenes, de nem csak egy hónapig, van vagy húsz pálya, 800 szerver, stb. Akit érdekel letöltés, infó itt:
    http://www.loverzclan.hu
    Azért, ha valaki tud segíteni a Lineage-ben, szóljon! Köszi!
  • semo1
    + análizálta a zombit
  • semo1
    Lovacska
  • Zoidberg
    Tartozom egy vallomással-remélem nem fogtok megkövezni....
    Amikor beindult a két új szerver és kipróbáltam a Lionnát.Azóta folyamatosan ott nyomom,gyakorlatilag szinte lag nélkül.Teszt is csak egyszer volt 5 percre.Bejutni mindig elsőre sikerül.A Sieghartos karim /SereniaHUN/sajna így jegelve lett.
    Szóval, a pontosság kedvéért:Stonehead LVL 17 ork fighter/raider, male.
    Van még két magyar srác orkkal azon a szerveren is,másokról egyenlőre nem tudok...
  • harczos
    hát nemtom, én kb 1 órája kifagytam, de egy restart után egyből be tudtam menni
  • phalanx
    Nem tom ti hogy vagytok vele de én olyan este 10 után már sose tok fellépni a 2-es szerverre net cong miatt... most fél 2, ma is fenn leszek vagy 5-ig de az az érzésem ma este már nemigen tok lineage-zni :(
  • azirafael
    Srácok ha valaki tudja hol lehet GHOST nevű MOB-okra vadaszni legyen olyan kedves és írja meg nekem privátban! NAgyon fontos lenne... Köszi mindenkinek!
  • Laza
    jah, es szemmel lathatolag gyorsabban is toltodik le, legalabbis nekem sec-pec alatt meg a hangfilet is lekapta...
  • Laza
    Hello arcok...

elkoltozott a site egy uj helyre, mar a neve is jobban cseng :)))))
    Lineage2.uw.hu

a koltozes oka egyszeru, esztetikusabb cim, futtathato PHP, stb :)

a fenti link is hamarosan megvaltozik, de hasznalhato, mert atiranyitottam az enyimerol...
  • Bucser
    Ahh vazz megnézném a bétát, hogy eldöntsem akarok-e játszani a fullal....... Csak nem tudom megnézni a bétát sem mert nem küldenek kódot:( (Pedig még lehet reggelni)

Pedig a képek tetszenek... Jobb ez mint a SW GAlaxies??? mind a kettő kecsegtető.... De hát MMORPG-t csináljon az ember egyet de azt rendesen....
  • silbor
    Már mindent letöltöttem, beírtam, megírtam..... de nem tudok játszani pedig nagyon-nagyon szeretnék. nekem is ez a serial code hiánycikk. Valaki help???
  • DonSmith
    kerdes hogy mikor inditjak ujra ?
  • najó
    na valaki nem mond valamit a japokra?:)
  • MaDFoX
    vissza... :D szunnyadjanak a szellemgecik... :DDD
  • Sonic13
    Ma én is nyírtam egy Soul meg két Corpse Scavengert egy francia gyerekkel aki human varival volt! :)
    Elég jól kentük vele :)