88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gumbo #10786 meddig fog tartani a testing? -
#10785 Na 2 óra pihi. Pedig már 20 as vagyok. Most kezdődik ám az élet CathyHu számára:) -
Dagobert #10784 Úgy hallottam blokkolták az új betaregisztrációt...
De ez nem 100%, csak hallottam valahol a játékban asszem. -
#10783 Phantom : Milyen szigeten ???????
Nem is voltam soha TI-n :)) Eddig csak DE town, Swamp, SODA, Gludin, Gludio, Ruin of Despair / Sorrow környékén jártam :)) -
Yv@n #10782 Nah akkor addigis alszom :D -
#10781 Valen te még a szigeten vagy vagy már elmentél onnan? -
#10780 Na megint lelötték az Összes Servert 2 órára :((
na mind1 ma sem lesz meg a lvl 17 :(( meg a 45k a :(( -
Asmodeus84 #10779 Én arra kértem vasárnap, azóta még semmi. :( -
#10778 lehet. Próbálj egy hotmailest pl. -
silbor #10777 van ekinek azonnal van akinek 3 nap ....nekem mar 1 hete nem. pedig 2 emilt is megadtam. lehet az a gond hogy .hu a vége?? -
#10776 Sajnos nem megy, a fiam meg jatszik, a magust probalgatja. -
#10775 egy részüket már elküldtem lazának -
#10774 A weblappal kapcsolatban: Hogy állnak a karakterlapok? Kíváncsi volnék a többiekre! -
Gumbo #10773 Nah mivel server restart van itt van pár jó képem
Az üvöltő farkas alakú hegy
A baranka mesengerre váró sor (sword of butcher quest)
A nagy szem mindent lát!
sztem jók lettek -
#10772 jo kerdes...nekem pl. azonnal kuldtek anno...van akinek meg csak 3 nap mulva jott meg.:( -
Augustus Gigo #10771 regisztráció után mikorra küldik a cd kulcsot? -
#10770 Azért szerintem a Sting sem rossz!! -
#10769 jaja...warrior-nal az keseritett el engem hogy a használható aktiv skillek csak lvl 40 -felett jönnek...
lvl 20-es 40 között alig kap aktiv skill-t pláne spear-re:(
en meg spear-es voltam ugyhogy kicsit befurodtem vele..:) -
Yv@n #10768 Ehh pedig pont eldöntöttem, hogy warrior/gladiator leszek :)
Kétkezes harc, meg főként az odacsapás ereje miatt. Knightra ahogy néztem inkább a buff-ok jellemzők, az valahogy nem igazán érdekell. Jah másik hogy light armornál maradnék alacsonyabb def-el, de nagyobb sebzéssel...mindegy még kuderlü, van 1 szintnyi időm eldönteni. -
#10767 Tegnap egesz este mahum commander gyiloktunk és nemdobott semmit.Megöltünk kb 200darabot de semmi.. -
#10766 Palus Knight-nak van egy poison nevu skillje. Tegnap kiprobaltam elesben: egyedul oltem vele wyvernt, golemet, meg valami silenos nevu mobot mind lv 30+-ok. Igaz, hogy 1-1 killre az osszes manam elment mire hatott, de azert jo tudni, hogy ilyen eros monokat is meg lehet fektetni, megha kb 10 szinttel magasabbak is:) -
Dr DeViLKiNG #10765 tudna nekem avlaki regelni 1-et, mert nekem sehogyse sikerül -
#10764 Ha valaki megnézi az első képen Jols HPját, valamint hogy van egy piros alátétje.. ját bizony kitalálhatja mitörtént a köv 10 mp-ben :/ Ezt az incidenst leszámítva azért jókvoltunk, nem sok fa maradt a környéken :) -
#10763 -
#10762 -
#10761 Tegnap összeállt a klán egy party erejéig, és mivel elég hideg volt, hát fáztunk egy kicsit Jöjjön pár kép, bár úgyis elszúrom de nemtom miért nem szokott sikerülni -
#10760 tobb skill-je is van meg hasznosabbak is.. -
#10759 mindketto jo de a knight jobb..:)
(job-on warrior voltam)
-
Yv@n #10758 Hasonló problémával küzdök... -
#10757 Szia veranyo ha tenleg befejezed, en igenyt tartanek akaridra, hogy tovabb nyomjam egy artisan iranyaba. Légyszives irj enkem, hogy be tudjak lepni a kariddal (account pass)!!!
Üdv Azirafael -
#10756 jok! most leptem le onszantambol (10-11 ota)...
probalgasd, mert foglaltak... -
Kou #10755 Szerverek megint nem jók.. -
#10754 bazze nem tom eldönteni, hogy kinght legyek e vagy warrior :( -
#10753 Inqvisitors Klán
HUNrricane 23lvl
Mosquito 23lvl
DandoHUN 21lvl
Gugger 21lvl
Whitesis3 20lvl
KogHUN 20lvl
Szeg007HUN 20lvl
Reonel 19lvl
Cromac 19lvl
JolsnHUN 19lvl
+ 5 kari akik szombaton fognak csatlakozni:
ArteHUN
Darton
Applepie
Iluvator
(1 hely még üres, olyan karaktert várunk, aki szombatra minimum 20lvl körül lesz, és a klán fejlesztésére szánt összeget, tehát 50k-t magával hozza)
Ha jelentkezni szeretnél írj a forumba vagy wispelj rám. -
Sanca #10752 Jobon ha atallitottad a nyelvet japanra akkor nem vagott ki, itt nem tom hogy kell. -
#10751 Valaki probalt mar venni, vagy megnezni Brigandin pancelt Gironban. Nem lehet megvenni mert mindig kivag a desktopra, ha raklikkelek:(
Ha esetleg valaki arra jar nezze mar meg, hatha neki szerncseje lesz es akkor a jovoben igenybe vennem a segisteget a vasarlashoz.
Es a Brigandinhoz melyik az also, van 200k korul egy gatya de annak az a neve, hogy "null", de szerintem ez lesz az. Akinek a JOB-n volt ilyen pancelja legyszi valaszoljon. -
Kou #10750 Laza: jó nem sokat voltam veletek mert nincs sok időm nyomulni csak mostanában.. de okés bétáról bétára mnni nem a legjobb dolog, egynél megkellene állapodni hogy melyik is legyen az, mert mire megszokod vége a bétának jön az új és így tovább.. -
#10749 Ja. Bassza meg:( -
Sanca #10748 Telleg van meg vki rajtam kivul akinek sem jobon sem itt(naob) nem droppolt weapont ez a szar? -
#10747 Az előbb szelem át a mezőt, utamban egy orc fighter. Mondom leszedem, de arra nem számítottam, hogy elejt egy broad sword-ot. :)))