88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    meddig fog tartani a testing?
  • Count Adyn
    Na 2 óra pihi. Pedig már 20 as vagyok. Most kezdődik ám az élet CathyHu számára:)
  • Dagobert
    Úgy hallottam blokkolták az új betaregisztrációt...
    De ez nem 100%, csak hallottam valahol a játékban asszem.
  • Valen
    Phantom : Milyen szigeten ???????

Nem is voltam soha TI-n :)) Eddig csak DE town, Swamp, SODA, Gludin, Gludio, Ruin of Despair / Sorrow környékén jártam :))
  • Yv@n
    Nah akkor addigis alszom :D
  • PhantomW
    Valen te még a szigeten vagy vagy már elmentél onnan?
  • Valen
    Na megint lelötték az Összes Servert 2 órára :((

na mind1 ma sem lesz meg a lvl 17 :(( meg a 45k a :((
  • Asmodeus84
    Én arra kértem vasárnap, azóta még semmi. :(
  • Cactus
    lehet. Próbálj egy hotmailest pl.
  • silbor
    van ekinek azonnal van akinek 3 nap ....nekem mar 1 hete nem. pedig 2 emilt is megadtam. lehet az a gond hogy .hu a vége??
  • krob
    Sajnos nem megy, a fiam meg jatszik, a magust probalgatja.
  • Crazyn
    egy részüket már elküldtem lazának
  • Cactus
    A weblappal kapcsolatban: Hogy állnak a karakterlapok? Kíváncsi volnék a többiekre!
  • Gumbo
    Nah mivel server restart van itt van pár jó képem

Az üvöltő farkas alakú hegy

A baranka mesengerre váró sor (sword of butcher quest)

A nagy szem mindent lát!

sztem jók lettek
  • Cromac Mac Art
    jo kerdes...nekem pl. azonnal kuldtek anno...van akinek meg csak 3 nap mulva jott meg.:(
  • Augustus Gigo
    regisztráció után mikorra küldik a cd kulcsot?
  • Crazyn
    Azért szerintem a Sting sem rossz!!
  • Cromac Mac Art
    jaja...warrior-nal az keseritett el engem hogy a használható aktiv skillek csak lvl 40 -felett jönnek...
    lvl 20-es 40 között alig kap aktiv skill-t pláne spear-re:(
    en meg spear-es voltam ugyhogy kicsit befurodtem vele..:)
  • Yv@n
    Ehh pedig pont eldöntöttem, hogy warrior/gladiator leszek :)
    Kétkezes harc, meg főként az odacsapás ereje miatt. Knightra ahogy néztem inkább a buff-ok jellemzők, az valahogy nem igazán érdekell. Jah másik hogy light armornál maradnék alacsonyabb def-el, de nagyobb sebzéssel...mindegy még kuderlü, van 1 szintnyi időm eldönteni.
  • hpzolee
    Tegnap egesz este mahum commander gyiloktunk és nemdobott semmit.Megöltünk kb 200darabot de semmi..
  • Ferro_TwL
    Palus Knight-nak van egy poison nevu skillje. Tegnap kiprobaltam elesben: egyedul oltem vele wyvernt, golemet, meg valami silenos nevu mobot mind lv 30+-ok. Igaz, hogy 1-1 killre az osszes manam elment mire hatott, de azert jo tudni, hogy ilyen eros monokat is meg lehet fektetni, megha kb 10 szinttel magasabbak is:)
  • Dr DeViLKiNG
    tudna nekem avlaki regelni 1-et, mert nekem sehogyse sikerül
  • Birk@
    Ha valaki megnézi az első képen Jols HPját, valamint hogy van egy piros alátétje.. ját bizony kitalálhatja mitörtént a köv 10 mp-ben :/ Ezt az incidenst leszámítva azért jókvoltunk, nem sok fa maradt a környéken :)
  • Birk@
  • Birk@
  • Birk@
    Tegnap összeállt a klán egy party erejéig, és mivel elég hideg volt, hát fáztunk egy kicsit Jöjjön pár kép, bár úgyis elszúrom de nemtom miért nem szokott sikerülni
  • Cromac Mac Art
    tobb skill-je is van meg hasznosabbak is..
  • Cromac Mac Art
    mindketto jo de a knight jobb..:)
    (job-on warrior voltam)
  • Yv@n
    Hasonló problémával küzdök...
  • azirafael
    Szia veranyo ha tenleg befejezed, en igenyt tartanek akaridra, hogy tovabb nyomjam egy artisan iranyaba. Légyszives irj enkem, hogy be tudjak lepni a kariddal (account pass)!!!

Üdv Azirafael
  • MaDFoX
    jok! most leptem le onszantambol (10-11 ota)...
    probalgasd, mert foglaltak...
  • Kou
    Szerverek megint nem jók..
  • phalanx
    bazze nem tom eldönteni, hogy kinght legyek e vagy warrior :(
  • HUNrricane
    Inqvisitors Klán

HUNrricane 23lvl
    Mosquito 23lvl
    DandoHUN 21lvl
    Gugger 21lvl
    Whitesis3 20lvl
    KogHUN 20lvl
    Szeg007HUN 20lvl
    Reonel 19lvl
    Cromac 19lvl
    JolsnHUN 19lvl
    + 5 kari akik szombaton fognak csatlakozni:
    ArteHUN
    Darton
    Applepie
    Iluvator
    (1 hely még üres, olyan karaktert várunk, aki szombatra minimum 20lvl körül lesz, és a klán fejlesztésére szánt összeget, tehát 50k-t magával hozza)
    Ha jelentkezni szeretnél írj a forumba vagy wispelj rám.
  • Sanca
    Jobon ha atallitottad a nyelvet japanra akkor nem vagott ki, itt nem tom hogy kell.
  • Ferro_TwL
    Valaki probalt mar venni, vagy megnezni Brigandin pancelt Gironban. Nem lehet megvenni mert mindig kivag a desktopra, ha raklikkelek:(
    Ha esetleg valaki arra jar nezze mar meg, hatha neki szerncseje lesz es akkor a jovoben igenybe vennem a segisteget a vasarlashoz.

Es a Brigandinhoz melyik az also, van 200k korul egy gatya de annak az a neve, hogy "null", de szerintem ez lesz az. Akinek a JOB-n volt ilyen pancelja legyszi valaszoljon.
  • Kou
    Laza: jó nem sokat voltam veletek mert nincs sok időm nyomulni csak mostanában.. de okés bétáról bétára mnni nem a legjobb dolog, egynél megkellene állapodni hogy melyik is legyen az, mert mire megszokod vége a bétának jön az új és így tovább..
  • agyhalál
    Ja. Bassza meg:(
  • Sanca
    Telleg van meg vki rajtam kivul akinek sem jobon sem itt(naob) nem droppolt weapont ez a szar?
  • mazsa
    Az előbb szelem át a mezőt, utamban egy orc fighter. Mondom leszedem, de arra nem számítottam, hogy elejt egy broad sword-ot. :)))