88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#10826 nem arról volt szó, hogy 5 perc es ujra mennek a szerverek????? -
#10825 nah, nyelvesz professzor :)
majd megalapodok egynel... vagy nem...
a nokkel is igy van ez :D -
#10824 ide is beteszem, merk cool :)
Lattatok mar a "Casshern" japan filmcsoda elozeteset?:)
Shinobi szeru ninjasz leszamol a lepegetokkel :))))
Site
mega trailer -
Kou #10823 Laha:DDD
Nem is azért mondtam de azért egynél megkellene maradni majd a végén:D
LAHA:DDD Ez tetszik:DDDD -
#10822 mar akartam kerdezni de mi ez a VIP szarsag a neveteknel?:)
valami klubtagsag vagy cak jonak erzitek magatokat vagy mi?:) eleg mokás:) -
#10821 hjaj, kva nincs idom jatszani... hetvegen remelem lesz egy kis idom :) -
#10820 Ahhh... regi szep idok, unatkozo GM-ek...
Sajna nekem sem sikerult fotoznom, orulok hogy megusztam egyaltalan valahogy de volt olyan hogy az egyik kapuban a hangyakiralyno es udvartartasa, a masikban meg Orfen es a raikelek setikaltak.... ...az orkok meg a pincekben huztak meg magukat sztm... :DDD
Ez hasonlo lehetett:
Kep -
#10819 bahatom, en nem azert nezek be Wow es EQ2 betakba, mert betarol-betara mennek, hanem azert, mert ez a ketto vonzo alkotas meg szamomra... az EQ2 jobban :))))
ha btol big mennek, megannyi mast is irhattam volna... de nalam most ez a 3 a meno... L2, Eq2, Wow... -
#10818 abban is valszeg... ugyis van jopar honap mind kozott :) -
#10817 hehhe belattak hogy az 5 szerver is keves, a jovo heten jon (valoszinuleg) Gustin, Devianne es Hindemith is (meg valtozhat) :DD -
Asmodeus84 #10816 Azoknak akik szintén acc-ra várnak, a hivatalos fórumon olvastam (ápr. 5.):
Good day to everyone!
Serial keys: The release of serial keys has been slowed down somewhat from our end , for those of you wondering. It shouldn't take a week though.
Magyarán lassabban osztják a kulcsokat, de szerintük azért nem kéne egy hétig tartania. Hmm... legalább még van esélyünk. -
#10815 "The World of
Aden has no interest in the petty concerns of the mortal world."
ez király:D
-
#10814 Minden szerdán ezentúl? A k*rv* *nny*k*t. Pont mikor ráérek szinte mindig :/ -
#10813 7 percig -
#10812 Még úgy 12 percig:P -
#10811 Azt írták a fórumban hogy minden szerdán lelövik a servereket 2 órára. Szal most 2 órán keresztül buzerálják a servereket. -
#10810 Na most mi is ez a testing? -
#10809 és?
nem szídunk angolul semilyen nemzetet / etnikumot / népet :))
ugyanis nem arról beszél, hogy nem beszélhetsz magyarul, hanem arról, hogy nem szídhatod a zsidókat/cigányokat/arabokat/japánokat/németeket/franciákat/amcsikat/vagy bármely népcsoportot ANGOLUL !!! -
#10808 új notice:
Verbal abuse of nations, ethnic groups or nationalities has no place in Lineage II.
Such chat will be considered harassment and will not be tolerated. The World of
Aden has no interest in the petty concerns of the mortal world.
We thank you for your cooperation. -
#10807 Arte nem lett végul is Hunters-es..Persze nincs semmi harag vagy ilyesmi..csak a többiekkel jobban tartotta a kapcsolatot -
#10806 lehet hogy mégis elő kéne fizetni:P -
#10805 Íme egy leírás hogy mivel több a chronicle 1 mint a beta -
#10804 ArTeHUN nem DarkHUNters-es? -
#10803 Itt a főgyíík a játékba:)
Közeli képek róla ,és követőiről..Akik most Ave-t követik:))(mert meglátták hogy mennyire hatalmas..)
Itt meg a kedvenc warlordunk aki sajna nem járult hozzá közelebbi képek készitéséhez:)
-
#10802 10800 Rusher -
Gumbo #10801 hát nagyon gyenge, meg kb 2 óra amig megszerzed ha nem több... -
Zoidberg #10800 Neme lenne egy kérdésem a LVL 15-ön megszerezhető farkassal kapcsolatban.Azt hallottam, hogy iszonyatosan gyengécske.
Érdemes-e nevelgetni,vagy nagyon gyenge marad akkor is, ha sokat harcoltatom ?
Egy orknak nincs más állata csak a sárki /ahogy bárkinek/,szal jó lenne ha lassan is, de ki lehetne hozni belőle valamit..
-
#10799 21:00-kor lehet lerohanni a szervereket :)) -
#10798 Már kezdtem azt hinni, hogy kirúgták szegény tesztelőket.
Addig is elmondanám, hogy tegnap éjjel meglátogattam szülőfalumat, már csak azért is mert sikerült kifognom egy kedvező árfekvésü Last Minute utat.
Sajnos ezen utak hátránya, hogy csak túrista osztályra szól a jegy, így nem gyönyörködhettem az UT motor által generált gyönyörü víztükörben, nem volt idegenvezetőm és csak kezdetleges GPS készülékemre hagyatkozhattam. Ráadásul még Dark Elf kollégákkal sem találkoztam, mint ahogy az lenni szokott.
Bár a tudat, hogy az oda-vissza út cirka 1k adenaba került (vettem 2 alig hasznaált scroll of escape tekercset) + 4 healing potionbe amit moboktól kaptam ajándékba a nagy útra.
-
#10797 hogy a rakba rakom be a kepet. pedig 1x mar csinaltam, de most nemmegy:) -
#10796 mind1 aki kivancsi ra ott van...:) -
#10795 Count Adyn>
MÉG EGY KICSIT GYAKOROLJ A KÉP BEILLESZTÉSSEL :))) -
Asmodeus84 #10794 Miért tennék, hisz ápr. 28-ig még van idő. Mindenesetre ha igaz ez nagy szemétség tőlük. Az ember lerángatja (harmadjára sikeresen...) a nyamvadt programjukat, ők meg csesznek játéklehetőséget biztosítani. -
#10793 1x csak jo lesz:) -
#10792 http://iaro.srv.hu/kep/Shot00126.jpg -
#10791 img src=http://www.iaro.srv.hu/kep/Shot00126.jpg
na ez jo lesz vajon?
-
#10790 http://www.iaro.srv.hu/kep/Shot00126.jpg -
Gumbo #10789 miééééért? :( -
#10788 elvileg 9 kor lesz újra server(ek) -
#10787 Ja azthittem human vagy:DD