88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#10866 A gémet már szarrá tesztelték a ferdeszeműek. Az amcsi open beta nem azé van hogy megtaláld a bugokat:P -
#10865 :) -
Nexushun #10864 Ez van most szerintem. -
gatyo #10863 Jah es kivancsi lennek hanyan jartok forumokra es mondjatok el bajotokat,banatotokat, velemenyeiteket az esetleges bugokrol,ajanlott valtoztatasokrol stb. úgy,mint 1 igazi beta teszter? -
#10862 Jon majd valaki bone-shield kuldit csinalni ha felenged? :P
...addig is csinalom az adatlapokat :)))
-
#10861 Ez mikor is lesz? Vagy már van? -
gatyo #10860 Teljesen egyetértek
Az,hogy folyamatosan lenyomjak a szervereket 2 dolgot jelent.. tul koran nyomtak ki a betat es sok-sok javitas kell, de a masik dolog ami a lenyeg,hogy DOLGOZNAK kemenyen a fiuk,hogy a penzunkert majd hibamentes fasza gameunk legyen.. ki lo...t erdekel,hogy nem tudtok INGYEN jaccani? Ha kijon a game akkor tuti -50% player, es maris stabilabb lesz minden. -
Nexushun #10859 Servers will be down between 2:50 am and 5:10 am pdt Thursday April 8,
for maintenence. We apologize for any inconvenience this may cause.
Ez nekünk mettől meddig tart? -
Kaleb222 #10858 Vazz! Ez egy béta teszt! "TESZT" ! Mit nyavalyogtok ennyit!!
Ha kiadják a játékot már nem lesznek ilyen esetek. Nagy cucc
hogy pár órára nincs szerver... Itt mindenki csak játszani
akar (mint béta teszter - ha ha) aztán panaszkodik ha nem
tud. -
#10857 Jól küldik ezek az amcsik! Így nem sok előfizető lesz, ha 3 naponta csalódik az ember :/ -
Kaleb222 #10856 Azt írtam hogy a LIN2-höz képest a Mourningnak szar a grafikája. félreértettél, Falanx
-
Gumbo #10855 Jövök baseballozni :) -
Gumbo #10854 Ez a mourning elég jónak tűnik, a Dragon empiresben meg viccesen néznek ki az egységek -
#10853 én ezért untam meg. -
#10852 Az összes szervert normalnak írja, de nem enged be a k...-va anyjukat... -
Thangar #10851 ugy konyu ha bejon hivlap, de nekem az sem jon be mostanaban:)
-
Crag #10850 http://boards.lineage2.com/announcement.asp?id=9 -
Thangar #10849 ezt hol talaltad?
-
Crag #10848 Login difficulty -- 4/7/2004 10:00:00 PM
We are currently experiencing difficulty with players being able to log into the game. The servers are running but there seems to be a networking issue. Engineers are working to resolve this problem asap.
-
Thangar #10847 most mar azert tenyleg kivancsi vagyok hogy mi van, hivlap egyszer bejon egyszer nem, jatekba belepni keptelenseg lasan elmegya kedvem az egesztol.
pedig gondolkodtam az elofizetesen, de ezert fizetni nem tom erdemes e. -
Thangar #10846 aa csak login szervert huztak ki megint, biztos valami csampas szoke 90 eves takaritonot zavart a sok kabel:DD
-
#10845 Tegnap azon ügyködtek 2 órát, hogy szar legyen a szerver.. -
Thangar #10844 amcsi open most mar tuti hogy a billi gyerek csinalja, mas nem lehet enyira bena:D
-
#10843 Nekem se muxik.. -
Thangar #10842 mar a hivlapot sem lehet elerni
-
yal #10841 Bejutok a choose serverig ott normalt ir mindre de tovabb nemjutok -
Thangar #10840 Hali.
Nem tudjatok megint mi faxom van a bejelentkezesnel??
Edig reggelekent siman belehetett jutni, most meg azt csinalja mint elso napokban. -
yal #10839 Titeket beenged? -
#10838 Te valamit nagyon elnéztél. -
#10837 még szerencse, hogy nem :) -
Kou #10836 Ha a grafika számítana egy mmorpg-ben akkor ma nem az Ultima Online lenne a világ legelterjettebb leghíresebb mmorpgje:D
-
#10835 lol, szerintem te valamit rosszul néztél merthogy a Mourning-nak sokkal jobb grafikája van mint a lin2-nek. Legalábbis a képek alapján.... -
Kou #10834 Laha bahátom, kamusítvány sincs?:P
MErt aztán én az enyémet nem adom, egyébként van Snesre amcsi verzióm is de azt sem adom ;)
LAHA:DDDD -
Sanca #10833 Engem a Mourning meg a Pirates of The Burning Sea erdekelne. -
#10832 Erre a Dragon Empires -re regeltem is, legfeljebb nem fogom használni ;] -
Sanca #10831 gombazombit:) -
Kaleb222 #10830 ez a mourning tényleg érdekes... bár lin2höz képest kicsit gagy a grafikája.
Más:
légyszives mondjatok pár tippet mit vadásszak lvl 16-es DE fighterrel, tőrrel - köszi! -
Des #10829 Ha már szóba kerültek a béták, idecsöppentek párat, amit érdemes lehet kipróbálni szerintem. City of heroes nem hiszem hogy hosszú időre lekötne bárkit is, de lehet, hogy egy ideig nagyon fun.Dragon Empires már csak a neve miatt is jó lehet, na meg a klánok elfoglalhatják a játékban található városokat, biztos jó kis siege-ek lesznek ebben is.A Mourning eddig a kedvenc, level és class nélküli game, utódnemzés, öregedés, fincsi. A hajós mmo szintén nagyon fun lehet, összeáll 1 húsz fős kalóz csapat és végigirtják a karib-tengert, ennek is meg lehet a hangulata:) A legutolsó meg hát, hm... ilyen is van, na:)
City of Heroes
City of Heroes is a super hero based massively multiplayer online role-playing game. Set in the city of Paragon, players design their characters' stats, skills, and super hero strengths as they fight villians and monsters. Currently in closed beta testing, sign-ups have been opened for a new wave of public testers.
Dragon Empires
Dragon Empires is a MMORPG where the game play encourages players to group together into clans and fight with other clans. Clans compete for glory and for ownership of the 50 cities scattered throughout the world across 5 empires. The second phase of testing has begun, additional phases will increase the testing pool.
Az eddigi legérdekesebb, olvassátok ennek a leírását, végre valami egyedi dolog:
Mourning
Mourning is a massively multiplayer online role-playing game set in a medieval world. The game will break from traditional online rpg coventions by not having character levels or classes. Some of the features include a bloodline system that will let players sire children to carry on their legacy when their main character dies, skill-based character development, player housing, and trade activities like mining. Currently in closed beta testing, additional testers will be admitted as the beta progresses.
És még egy gyöngyszem, legalábbis számomra:)
Pirates of The Burning Sea
Pirates of the Burning Sea is a massively multiplayer online role-playing game set in the 18th century Caribbean Sea. Players will assume the role of ship captains trying to work their way up as privateers, merchants, traders, or naval officers. Some of the game's features include 3 nations to join, skill based advancement with no leveling, and the ability to customize your ship. Beta is scheduled to begin early 2004.
Ez pedig inkább szánalmas, de legalább open béta, ha jönne pár magyar, szívesen kipróbálnám, és megtanítanám az amcsikat kesztyűbe dudálni:))
Ultimate Baseball Online
In Ultimate Baseball Online, each position on the field is controlled by a human player. Players will be able to design their characters, jersey, and position while going head to head with other teams online. It is currently in Open Beta. -
#10828 bazz, visszakuldted ua a zipet, amit en kuldtem, de a 36 karakterlap sehol :))) -
#10827 inkabb azon jarjon az eszed Kou bahatom, hogy ha nem took szerezni Super SF2 Turbo Revivalt GBA-ra, akkor nyesd ide a tied :)))))