88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
yal #10906 meg 48 oraig -
#10905 kb meddig tart a testing?
-
#10904 Te meg vigyazz hogy beszelsz a baratomrol .. mert elvisz teged is a "Pestis" :)) -
gatyo #10903 Most oszinten hany aktiv MMORPG elofizeto van itt?Es amire elofizettek megy rendesen?
Mert warez gamerek es "open betarol open betara jarok" velemenye nem igazan mervado szvsz.
A masik meg,hogy mostanaban MMORPG folyik a csapbol is... jonnek szarok jonnek kurva jok. Az open beta errol is szol... nezd meg bejon-e. Sajnos ez az eles harc azt eredmenyezi,hogy elszallnak a szerverek mert joval elobb ki kell dobni a betat a konkurencia miatt, aztan majd foltozgatjak. pl a Horizons-t tele buggal adtak ki!! utana hetente patch es megis jopar player nyomja (magyarok is). Amig 1 MMORPG ingyen van felesleges sirni.. es ha a szerver osszeomlasra hivatkozva nem veszed meg tuti egyebkent sem vetted volna... -
#10902 Akkor töltsd fel, lökd oldalba Lazát, nehogy megfulladjon a nyálába, amikor meglátja, hogy téged beengedett :D -
#10901 viccelsz?.. nekem barmi :) -
#10900 na megcsinaltam a darkelf adatlapokat csak fel kellene tolteni!:)
..azt hiszem csinalom tovabb a tobbit :P -
Nexushun #10899 Gogo neked privát account-od van? :D -
#10898 Jah :D -
#10897 fasza.. most nyomjak le a szervereket :))) -
#10896 Sok sikert az offilne serverhez :D -
#10895 Ne sirjatok mar .. engem reg beengedett... :)
Jon valaki boneshield kuldit csinalni? -
#10894 Ne csináld már! Mesélj, milyen volt? :D -
Dagobert #10893 Ja és játszottam már olyan open bétával ahol hihetetlen módon hetente updatelt a kliens és javította ki a bugokat :) -
Kaleb222 #10892 Biztos azt mondogatják: Áh jó lesz ez nekik, eljáccogatnak
aztán majd a kronikl 1 megjavít mindent :P -
Dagobert #10891 Én inkább azt szeretem hogy egy régi béta kliens van hozzá és nem javítanak ezen bugokat... Ami a chronicleben már tuti bent lesz. Nem azért de minek oda az Update gomb az elején akkor? :) -
Thangar #10890 nem tom nekem closed betaban semmi problemam nem volt, ment normalisan, nem lagzott, es ki sem dobott.
nem szidtam oket edig en se, de ha csinalnak open betat, es elotte mar volt par orszagban, akkor azert tudhattak hogy mire szamitsanak.
szal az a 3 szerveres indulas valahol erthetetlen, az hogy log in szerver elszallt ertheto, de utana azt megcsinaltak elvileg, akkor most nem kene meghalnia ujbol
de ez csak en velemenyem es lehet rosszul latom:) -
#10889 Meg ez is aranyos :/ -
#10888 Most kaptam EZT a linket. Csekk -
#10887 Igazad van, de mivel az az 50% fizetni fog a játékért, és mert emberek vagyunk , hat működjön most is minden :D. Amúgy meg valószínű mindkettő. gamecrash is van, meg bug is van meg minden van. De ez hozzátartozik a bétához. Abban viszont igazad van, hogy örüljünk hoghy ottvagyunk -
Nexushun #10886 Egyébként meg már ezért sincs semmi esélyünk pvp-ben az amcsikkal. Ők simán rádnyomják az SS-t minden ütésnél, te meg nyomod mintállat de nem történik semmi :( -
Kaleb222 #10885 Closed betaban olyan random kilépések voltak hogy csak néztem. Azóta ezek eltüntek.
Én is szeretek ingyen játszani persze csak nem
szidom őket ennyit.
-
Dagobert #10884 Az valami server oldali bug-lag, nálam is volt tegnap.Tegnap is valószinüleg ezért nyomtak egy gyors restartot, mert már mindenkinek előjött és shoutban beszéltek róla. Amúgy ez minden tárgyra is igaz, pl Healing Potiont nálam a harc végén nyomott be :P
Még jó hogy SS és Potion nélkül is túléltem, régebben emiatt már meghaltam 1x. -
Thangar #10883 1. japok mar teszteltek, erdekes modon ment siman
2. amcsi zart betan nem volt semmi gond, ment siman
3. nem a jatekkal szenvednek hanem a log in szerverrel, ami maniakusan osszeomlik
4. ma reggel mikor kinlodtam belepessel a hivlapra sem lehetett epp felmenni
open betakat azert csinaljak, hogy terhelesnel is lasak a dolgokat es hogy jatekosoknak kedvet csinaljanak a gamehez, na ha ez elvezhetetlen akkor semmi ertelme mert egy jateknal a negativ raklam nem sokat er.
es igen szeretek ingyen jatszani, de ha te nem szeretsz akkor minek vagy itt?
-
#10882 Tudtommal ez lagg miatt van. Nekem is néha kéne SpiritShot mint állat, de mire betölti már rég healelem magam :/
Egy kis unaloműzés! -
Nexushun #10881 Ha már probléma. Nekem egy csomószor nem használja az SS-t ha ráklikkelek harc közben, a harc után meg jópofán belöki mikor már nincs rá szükség. Nálatok is van ilyen, elég kellemetlen mert SS-t akkor használnék ha épp gáz van... -
gatyo #10880 Volt kitol tanulnom az evek soran ;-D -
#10879 Na nem baj, addig kiprobalom a singlest :DDD -
Dagobert #10878 Én mindig írok a supportra ha van olan bug ami többször előfordul :)
Hivatalos fórumjukra nem tudok írni, mert valamiért az le van tiltva nálam... -
Nexushun #10877 Valaki mondta hogy van a koreai/japán oldalon öltöztetős menü. Valakinek megvan a link? -
#10876 Van egy csomó video is de azok alatt ugyanugy pofaznak:P -
#10875 Úristen, ez egy órás! :D -
#10874 Rájöttem link alapján is :D
Meddig pampognak ezek a koreaiak? Valami ingame video nincs benne? :D -
#10873 fléééééééééééééééééém :-D -
#10872 A 2 koreai karakteres téglalap küzül a sötétebb a stream:P -
#10871 Amíg nem megy a cucc nézegessetek koreai lineage 2 tv műsort ITT :P
28 rész tele érdekes videókkal. -
Nexushun #10870 Nem sokáig csak 14:10-ig elvileg :D -
#10869 Egyébként nem tudom mennyit játszhattál te ezzel a LineAgegel, de még sose láttalak. Honnan vágod ennyire a témát? -
gatyo #10868 1 budos szot sem szolnek ha nem lenne ez a siras itt... -
#10867 11:50től sokáig :/
Elnézést kérek, hogy szidni mertem az amcsikat, ők az istenek!