88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• dzsonesz
    de a tobbire se csak 5 os legalabbis nalam ez a helyzet.
    En nem kezdek mashol karit unom mar ujrakezdeni, kulombenis ha atmennenk masikra mindannyian akkor tuti az lenne szar csak a kibnagy szerencsenkbol kiindulva....
  • dzsonesz
    szeva Balty mar 2 teljes napja h nem lehet 2 esre fellepni
  • balty
    Szerintem csak akkor lenne értelem átmenni az 5-s szerverre ha vanak ott is magyarok mákülönben elég uncsi lenne a játék.
  • balty
    Elméletileg nincsen tele, de gyanus hogy az egyik szerverre simán beenged a másiknál visszont avval a szöveggel dob vissza mint mikor net cong-s volt. Szerintem csak a kiírás nincsen már megoldva.
  • silbor
    és az 5-re mindig könnyen be lehet jutni? mert akkor erdemes ott csinálnom úgyis most kezdtem.
  • Ferro_TwL
    Nincs tele a server, olvasd mar a forumokat. Meg ott irja szep nagy betukkel, hogy status normal nem a net cong-ot.

• balty
    Igen sajnos ezt nem oldották meg minden szerverre új karit kell genrálni
  • silbor
    Tényleg!! De hol a karim??? az szerver függő???
  • balty
    Valószinü tele van a 2-s szerver és amiatt nem tudunk bejutni, mert az 5-s szerverre szónélkül beenged.
  • silbor
    amcsiknál mennyi az idő? a nyugati részem?
  • Lynx_TWL
    picsa:D
  • Lynx_TWL
  • HUNrricane
    Szaporodunk mint a nyulak. :) Azzal nem lenne gond..
  • Kaleb222
    ja, meg 1 szerveren össz 300 ember :P
  • HUNrricane
    Most se birok belépni.... szerintem sokkal egyszerübb lenne összehívni az öszes magyar hackert és feltörni a lineage2 szerveret (ahogy ismerem az amcsik munka moráljukat 5perc alatt feltörnék a magyarok)... Aztán jöhetne a Magyar L2 feltört szever no ping, no lag, no havidíj.
  • dzsonesz
    hat igaz h most gyorsabban bejutok a szerverhez de valtozatlanul nem megy be
  • dzsonesz
    erdekes belepőes meg most se megy volt 2 acces faild egymas utann de loginrol elsore tovabbment hihi na probalom hatha
  • Kaleb222
    Ol mahum forever ;) kár hogy nem voltál a csoportképnél!

• najó
    na faxom kivan,nem tudok visszalepni,ez a 3 commanderes dolog amugyis kikeszitett:(
    bocs Dago!,asszem majd nehany ora mulva probalom csak ujra
  • Gorii
    ja persze :D, remeljuk csak ennyi
  • Valen
    Na végre valami hír :)) és még hihető is :)) de ha igaz, akkor ezentúl ne legyen nekem server off, meg lagg, meg hasonlók :))
  • Kaleb222
    NEWS ÁPR 9:

"..The networking issue we were facing yesterday was a problem with a bad router. It should be fixed within the hour.

...Currently, all our live servers are located on the US West coast, we will be bringing up servers on the East coast soon, to accomodate our East coast and European players."

Routerrel van a gond. Hamarosan lesznek szerverek a keleti parton is, így nekünk is jobb lesz a kapcsolat.
  • Gorii
    ezek vmi kegyetlen profik lehetnek, vagy egesz nap DoS-t nyomnak rajuk, nemertem hogy lehet vmit igy elbaszni
  • balty
    Én már feladtam a bejutást úgy is tanulnom kell:(
  • GAthersw
    sima ügy volt, jobb egérgombot beállítottam duplakattra és sima :DDD
  • dzsonesz
    van valami hir esetleg h meddig huzodik ez?
    vagy ne is szamitsunk semmire?
  • dzsonesz
    en ugyszinten
  • PhantomW
    én ugy szoktam bejutni hogy katingatok mint az őrült:D
    progi
    itt egy jó progi a gyakorláshoz:D
  • Valen
    Legalább be tudtál lépni :))

én már 2 napja küzöd minden du + este, de eddig csak a srever selectig jutottam :((
  • semo1
    Szartse ért,hogy be tudtam lépni senkit nem találtam akivel lehetne partyzni.
    Szart ér az egész
  • Ferro_TwL
    Beszaras. Nekem JOB-on level 33-on lett penzem 1 millas fegyverre. Vagy nagy makos itt sok mindenki vagy tenyleg jobban dobal cuccokat itt a jatek, mint JOB-on. (Mondjuk en nem tapasztalatam, de olyan drop storykat hallok, hogy fulen ketteall:D)
  • Gumbo
    én most nem az L2ről bezséltem a hanem a baseballos gameről :D
  • dzsonesz
    Ja dolgoznak a melegfiuk megy a melohelyen a csokivonat a szerverjavitas helyett..
    soros eloborporton csatlakoznak egymashoz mar 2 napja..
  • Acro
    Lawa..van pár perced?:)úgy is kidob hamarosan:)))
  • pityogo2
    .....
  • pityogo2
    nem tudsz servert csinálni? mennénk abba
  • Acro
    BAZZE EZ HIHETETLEN...BE TUDTAM LÉPNI 3 ÓRA 20 PERC UTÁÁÁÁN
  • dzsonesz
    DE MI A BUDOS KVA ANNYUKERT INDITANAK EL 1 BETAT HA NEM TUDJAK BIZTOSITANI H MUKODJON?????
    EZT MONDJA MEG VALAKI
  • pityogo2
    menjünk az első szerverbe.
  • Gumbo
    Közbe válaszoltak a basbballos fiúk hogy a progi és az adatbázis közötti összeköttetés baszódott el, és hogy dolgonak az ügyön