88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Yv@n #11545 Aha, ne száradjno ám el a kezük... -
Yv@n #11544 Én is azt mondtam hogy open béta végéig nem lesz karakter mozgatás. Tehát most az hogy bejön plussz szerver meg stb nem fog semmit változtatni , báta alatt. Aztán meg ha már az ember fizet hát vili hogy múvolják oda ahova én kérem, különben szétcsapok köztük. -
balty #11543 Akkor 30 perc mulvan van esély bejutni:) -
#11542 30 perc testing -
Nexushun #11541 Ofline... -
#11540 Nembaj amik azt is bebizonyitottak h hogy lehet 1 ilyen kiraly gemet, ilyen profi modon elbaszni.... -
#11539 So if you are a Euro player, you have two options. Continue on with your character now, or start a new one on a new server. You can also continue on with your current character, and then get a transfer to a Euro server after retail, but we are not sure exactly how and when this will take place. We will keep you updated as we find more.
-
#11538 hat baz mar minden bajom van kicsit faraszto munkabol hazajove 5 oran keresztul tolni belepest foleg ha nem megy....
Amugymeg a csapatrol csak annyit h ha azt szertnek h penz jojjon a game bol amit feltetelezek h azt akarjak, akkor ez a hozzaallas velemenyem szerunt nem tu pozitiv az mar msot 1000% h csomo ember mar mas game rol almodik es szarja le ezt a hozzanemerto faszok miatt, ha picit is torodnenek a dologgal akkor felvennenek az ilyen esetekre jo szakembereket es talan gyorsabban megoldanak a problemet(nem hiszem h nincs penz erre) v azis lehet h pusztan leszarjak az egeszet es siman csak etetik a nepet nemtom de ez mar tenyleg picit tulzas.
Igaz-igaz beta teszt, de bazz ennel meg a wow is jobban futott alfaba(igaz nem tetszett de legalabb ment)
Mostmar kezdem erteni h miert ilyenek amik h miert avatkoznak bele mindenbe.... ugyanis konnyebb valamit ellopni minthogy megtanulnanak erteni valamihez.. -
#11537 a dupla katana nagyon meleg -
#11536 akkor nezd meg ezt...
ez az USA open beta utan kb 10 nappal (a fotopalyazat dontose)
Honnan szedtek ezeket bazz :)
-
balty #11535 A freelancer nagyn tetsztett akkor ezért is biztos oda leszek:) -
Yv@n #11534 Eve jópofa volt, freelancer hangulatot hozta vissza, haver anno volt closed beta teszten, és mutatta. Hát durván összetett. -
Yv@n #11533 "Hamarosan lesznek szerverek a keleti parton is..."
Ami minket akik játszanak, piszkosul nem érint, mivel aki egy ideje játszik és 20as szint körül van feltételezhetően nem fog átmenni másik szerverre, így a játékosok nagyrésze továbbra is a már meglévő szervereket fogja hammerelni, az új szerverekre azok mennek, akik eddig nem kaptak acconutot. Karakter áthelyezést pedig bőven elfelejthetjük, ezt megmondták, merthogy open béta alatt "nem érnek rá foglalkozni vele, mert fontosabb dolguk van", úgyhogy max majd ha előfizettél... -
balty #11532 Hát én aszem megnézem inkább minylen az Eve még 1 óra és lent van -
Yv@n #11531 Kurvajó...sg is szarakszik, kapom az "530 login incorrect" javascript alert ablakokat -
Yv@n #11530 Kilépni kb felesleges...én betámasztom az entert, néha másodpercekre felengedem, aztán adok neki megint kicsit, ugyanaz szerverválasztásnál. aztán egyszer bemehgy...ha nem akkor kilépek és addig kicsit tolom painkiller-t. -
balty #11529 jaja nálam is mindig ez van:((
-
#11528 ha reagal is valamit szerver nalam akkoris mindig access failed... -
balty #11527 max keresek más gamet ez van -
#11526 hat irigylem oket nalam ez van -
#11525 na enis ezt nyomom tegnap ota de ezekszerint igy jartam... -
#11524 annyira nincs nagy szivas, ha 2 oraja meg 20 magyar gyul ossze csoportkepre:D -
#11523 5 oran keresztul ugye?:D indenziv lehetsz akor:)
egyszeru: addig csinalom amig be nem enged, loginon tul leet jutni enterrel, a servernel ha nem csinal semmit, abba kell hagyni, ujrainditani gemet, aztan megint es megint -
#11522 azt nem is mondtam h nem megy a szerver csak azt h a tobbseg sziv -
balty #11521 Hát de ha valki be tudott jutni akkor még is csak megy a szerver valmennyire csak lehete most kevsebb alimit -
#11520 amugy igazan elmondhatnad h hogyan sikerult belepned en 2 napja probalom tegnap 5 oran keresztul folyamatosan mais mar kb annyi es semmi reakco azonkivul h a kezem mar odagyogyult az enterre -
balty #11519 én én én is!!!:)) -
#11518 balty nem az a gond h sokan vannak hanem az h van valami gaz a rooterekkel es egesz europan szopas van -
#11517 utallak is erte mint a szart:)) -
balty #11516 Amugy sztem le kéne feküdni és 5-6 fele megprobálni, mert ilyenkor még mindenki fent van de addigra biztos kidöglenek páran:) -
#11515 2napja folyamatosan ölök a 2es sserveren, most csak megszakadt a cigány axelero azét nem vayok bent:) -
#11514 beis tolok 1 sort hamar mondtad talan van 1 itthon nyami nyami:) -
#11513 nem sajna nem ittam, pedig az jobb lenne de az asszem latszana is itt a forumon:) -
balty #11512 Jaja nagyon türlmes vagy ma csak nem ittál már valmit?:) -
balty #11511 Addig legalább dumáljunk és szólj ha véletlenül bejutnál, mert akkor én is probálgatom majd újból:)))) -
#11510 nem is kell ujrakezdeni csak turelmesen varni:))) (csoda h ezt mondom igy masodik nap utann) -
#11509 hat en tuti nem megyek at 2 esen 20 feletti karim van es 10000% h nem kezdek ujjat elobbutobb jolesz ez a szerver is remelhetoleg v lesz char transfer majd meglatjuk, de szamomra meg enter nyomkodasa is izgalmasabb minthogy masik szerveren kezdjek uj karit... -
balty #11508 Ez jó kérdés. Elvileg az sg-n mindenki a 2-s szerverre jött gamelni, hogy együtt legyünk -
balty #11507 Szia Jolsn! Hát ez gáz nincsen kedvem újra kezdeni más szerveren túl kevés ahhoz az időm:( -
silbor #11506 és vannak magyarok az 5-ös szerveren? mert én ott vagyok!!!!!!