88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Scarabe
    :) ???
    WorldOfWarcraft máris ezt csinálja... (nekik nincs mitől félni???)
  • pityogo2
    demo sajna csak...
  • PhantomW
    thx Yv@n
    tök fasza elsőre beenged ilyen se volt még
  • GAthersw
    Jövök, full?
  • pityogo2
    jön vki ut 2k4-ezni?
  • pityogo2
    hali. király a logód :)
  • GAthersw
    Jóóó reggelt ALL!!!
  • pityogo2
    acro, irj privit, ha vagy
  • Walkyre
    Ajanlom figyelmedbe a jobb folso sarkot:
    http://www.worldofwarcraft.com/
  • Sonic13
    Ahogy az egyik haverom mondaná:
    Bemutatom magamat!-és halálos ellenségemet, aki minden mozdulatom figyelte!

[IMG][/IMG]
  • Sonic13
    Az elf kezében az dupla-tőr vagy mi?
    Lehet használni a játékban két tőrt egyszerre?
  • silbor
    Beszorultam 2 szikladarab közé az ork falu közepén. irtam a gm-nek de 41-en várnak előttem. az hosszú idő?
  • krob
    Egyebkent itt emlitem meg, hogy nagy rajongod vagyok, sok fantasztikus elmennyel gazdagitottak a Mafia es a Gothic jatekok magyaritasai, amikert nagyon halas vagyok. Ezuton is koszonet erte.
    Ezt csak azert irom, hogy megertsd, CSAK a velemenyeddel nem ertek egyet.
  • krob
    Minden tiszteletem ellenere azt kell, hogy mondjam, hogy orias biozoldsegeket irsz.
    A login szerveren nincs mit tesztelni, megis rengeteg problema van vele...
    Egyszeruen hozza nem erto emberek kezeben van a dolog technikai hatterenek tamogatasa.
    Megbocsass, de az itt irogato emberek felhaborodasa teljesen jogos, az, hogy te mas velemenyen vagy, meg nem menti fel az amerikai "szakembereket" a felelosseg alol, hogy minimalisan olyan munkat vegezzenek, mint pl. taiwani kollegaik.
  • HUNrricane
    Most éngem is elsőre beengedett.. De nagyon hosszú lagok vannak.
  • Yv@n
    most megy minden, elsőre beengedett pöccre...csak most én inkább alszom, remléem reggel még megy mikor felkelek
  • Yv@n
    Ott van egy leágazás tengerpartra, nem ott ahol az ol mahum srácc van, hanem visszább egyel, és igazából nem is nagyon látszik elsőre
  • PhantomW
    nemtudja valaki hogy hol találom a warewolf spirit of mirror-t azt tom hogy valahol a north roadon van végig mentem rajta de semmi
  • dzsonesz
    de lehet h tobben is lehetnenek..es az ugye megtobb piz
  • dzsonesz
    ok ez is igaz de sztem ez amit muvelnek eleg szar marketingtevekenyseg ugyanis ha nem elvezheted a termeket ha nem is a nap minden orajaban de legalabb neha akkor sztem elobbutobb te is leszoksz rola es nem is igenyled tobbet...
    uhogy a teszteles mellett ez lenne a legfontosabb h probaljak meg a nepet kiszolgalni
  • Hunnenkoenig
    tizedrangon.
    Egyelöre gondolom nekik az a fontos, hogy be tudjak löni a cuccot, aztan majd mehet a marketing.

Akinek tetszik, az ugy is be fog fizetni, aki meg csak elösködik a betan, az kit erdekel? :-)

Ez mar szamatalan jatekkal ugyanigy törtent es megis ott vannak az emberek es fizetnek es jatszanak...
  • Hunnenkoenig
    Mert gondolom a csapat nem több tizezer fejlesztöböl all.

Talan japanban mas körülmenyek voltak. Talan ott mar van egy szerverpark, ami mas jatekokkal be lett jaratva...
    mittomen.

Mindenesetre ezt el kell fogadnod, hogy amig ingyen lepsz be, addig nem jatszol, hanem tesztelsz nekik (akkor is, ha csak passzivan) es legjobb esetben is csak kuss a neved. (ez nem szemelyeskedes, hanem tenymegallapitas!)
  • dzsonesz
    de azert valljuk be valahol azert is van h az emberek megismerjek ill megutaljak v megszeressek v nem??
  • dzsonesz
    vagy masik akkor azt mondd meg nekem h japon miert tudtak megoldani itt meg nem szal nem osztom teljesen a velemenyed
  • dzsonesz
    oka akkor miert nem jatszanak csak ok? mert ugy max csak ok bosszankodnanak
  • Hunnenkoenig
    Tevedes. Egy open beta arra valo, hogy a szerverkapacitast teszteljek es javitsak!
  • dzsonesz
    szerintem mar sokan javasoltak nekik mindent pl aztis h lepjenek sexualis kapcsolatba az anyukajukkal de ugylatszik mindenre immunisak..
  • Hunnenkoenig
    Ez sosem lesz egyik jateknal sem, mert nem akarjak, hogy a konkurencia fel tudja merni a körülmenyeket, s föleg azt nem, hogy mennyien hagyjak ott a jatekot!
  • Birk@
    Az lenne a legjobb, ha lenne egy kijelző a L2 honlapon, hogy az adott szerveren az adott pillanatban mennyien vannak. Sokkal egyértelműbb lenne, hogy baj van-e vagy down-e a szerver nem? Valaki javasolhatná ezeknek a noobokank :)
  • Yv@n
    Nem csorgatnánk a nyálat, mert akkor játszanánk a zárt bétát, mivel jött rá account :)
  • Birk@
    Csak egy kérdés: Ha itt dühöngtök, azzal fog valami változni szerintetek? :)
    Nekem bejön a játék, és bár idegesít ez a login dolog bízom benne hogy sikerül megoldaniuk a gondot. Jobb lett volna ha marad a zárt béta és csorgathatjuk a nyálunkat? Nah szal kitartás. Aki meg nem bírja idegekkel, hagyja a fenébe, nem ér annyit.
  • Sáska
  • Yv@n
    amúgy weboldalukat ti eléritek? mert nekem az sem jön be órák óta.
  • Yv@n
    Én a magam részéről nem azt találom bosszantónak, hogy nem megy, hanem ezt a fajta "szarok bele" hozzáállást admim rászről.
    Nem megy a szerver, erre hivatalos közlemény annyi, hogy probléma van, és próbálják megoldani. kösz ezzel ki vagyunk segítve. Ügyfelekkel(leendő) való kapcsolattartásuk gyakorlatilag 0.
  • Acro
    Mostmar elméletileg on-line..
    szal lehet menni...
  • dzsonesz
    csak az a gaz h nincsenek tisztab a dologgal 1 open beta arra valo h megszerettessek a jatekot, nem pedig arra h mindenki megutalja....
  • silbor
    most akkor hogy is van? van L2 europe. legalábbis honlap de nincs europai szerver?
  • Gorii
    mar hetvege van :P
  • dzsonesz
    en mar abba se vagyok biztos hha fizetunk akkor jobblesz....
  • dzsonesz
    hat nemtom kvara remelem ha nem lesz hetvegen jo akkor befejezem ezt a gamet..
    fajo szivvel de ennyi idegeskedest semmi nem er meg..