88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kaleb222 #11666 ápr 28 -
#11665 Meddig van még amcsi béta? -
Zoidberg #11664 Most állok a raiderré válás küszöbén, és megköszönném, ha valaki tanácsot adni mit érdemes felvenni.
Spear? Maradjak a buzogánynál és a Stun Attackot tanuljam? Vagy a Power Smash, mivel az nagyobbat sebez?
Jo-e a bandage skill?
Light vagy heavy armorra erdemes inkabb menni?
Valaki lökjön a helyes iranyba plz -
Kaleb222 #11663 Itt csak a konvertáló exét és DLL-t látom. Melyiket töltsem?
-
Gumbo #11662 itt megvan nesze -
Kaleb222 #11661 Valami ilyesmi:
"I played the Japanese Beta and supposebly the video files for the updated version where debugged so that they run slower and pick up errors, so you can download the older .dll files on http://www.l2orphus.com/ but the files you get there might only be for the japanese version, as soon as i get this email from them ill test out the old .dlls because i know they made a big increase in performance" -
Kaleb222 #11660 KOREAI DLL-ek
Valakinek megvannak? Állítólag gyorsítják az enginet
és nem lesz ilyen szaros lagger az egész. Egy pár embernek
megvan benn de nagyobb mint 1mega és nem hajlandóak elküldeni.
L2ORPHUS fórumairól szedték de az meg lehalt. Mindig a
legjobbkor.
-
Kaleb222 #11659 Te, Valen... milyen géped van? És még az árnyékokkal se
szaggat be.... beszarás!
-
#11658 lol -
#11657 Kérdezte valaki hogy mi a véleményed az egészről?
Nem?
Akkor pipa -
#11656 A karakter kreálásnál nem szaggattál, hanem laggoltál...
Jah és UT2004-ben nincs egy szerveren több mint 2000 ember -
#11655 ok mehetsz vissza a WoW topicba kísérteni -
#11654 EZT MOST MÉGEGYSZER A KURVA ANYÁTOKAT, HOGY KOLOMBUSZ NEM A FASZÁT VERTE, HANEM TITEKET TALÁLT KI... -
Dr DeViLKiNG #11653 ja igen, mégvalami grafikához, az elf városban a belső kerítések mellett állva, a kerítés másik oldaláról nézve eltünik a kari takart része ^^ (azért ez "kicsit" durva hiba) -
Dr DeViLKiNG #11652 nna... kipróbáltam a Lineage2-t, és azt kell mondjam, nagyon nem tetszett...
1. Irányítás: Hát nem tudom... igy el*aszni egy irányítást nem tudom ki tud... pl összevetve WoW val, ég és föld...
(lehet h át lehet szabni, de arra most nincs energiám, hogy kikutassam hol... 1,5 órás reg ba*zakodás után kissé felidegesített...)
2. Grafika: Nagyon szép... csak egy dolgot nem értek: ugye ut motort használ... namost, ut2004 full grafikán simán megy, ez meg még levett grafikánál is képes ugy belaggozni, hogy fülem-fa*zom kettéáll... (az volt a nevetséges, h human kari kreálásnál 5 mp/kép et produkált...)
3. Játékmenet: hát erről még sokat nem tudok mondani... csak talán annyit, hogy amig wow crack serveren, ahol szinte még semmi nincs képes vagyok órákat tölteni... addig ebből fél óra alatt elegem lett...
4. Hangok: ez kivételesen tetszett
holnap még adok neki egy esélyt, hátha... :)
most lehet flamelni ^^
(bár rajtam ez nem fog ) -
#11651 Akik jól tud angolul írhatna nekik levelet, hogy a compass még javítasra szorul, ha a party member nagyon messze van, akkor mindig rossz iranyba mutat:( -
harczos #11650 gúz frabá :)
én meg nemtok jáccani, mer szervízbe vittem a fele ramom, így meg szaggat 256-tal, és cask 2 hét múlva kapom vissza, addigra meg vége a bulinak, szal pá, openbeta, szép volt, jó volt...majd esetleg a fullal.. -
#11649 csatlakozom az elottem szolohoz....
...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok...nyugodt vagyok... -
#11648 basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg basszameg
kifagy ez a szar, és nem tudok visszalepni, mert a zok sajtburger fejű beteliti a servert, hogy a jo kurva anyjukat -
#11647 PK-zzuk le, hátha droppolja :? -
#11646 pfff zsebből:D -
Sonic13 #11645 1 milla meg még pár ezres :) -
#11644 mennyibe kerül? -
#11643 Soha nem láttam még egyben annyi pénz amennyibe az kerül:P -
#11642 ja az egy Crimson Sword nem tudtad?:DDD -
#11641 Hah megvan! Crimson Sword -
#11640 Meg akinek 200k-s armorja van az nem orcish sword-al nyomja:P -
#11639 Az nem piros. -
#11638 hentes (orc) ? -
#11637 Természetesen nem én vagyok a képen:P -
#11636 A explorernél próbáljátok azt, hogy megnézitek az egyik "nap képét" és utánna "Vissza" gomb. Nálam erre teljesen meghal az explorer. -
#11635 Ez melyik kard?
-
mnorbi #11634 megrendelni??? megvenni????
töltsd le a netről 1 Gbyte csak :))
Én ugy értettem ha megjelenik az eredetiben akkor hogy veszitek meg mert betank 2 hete van hatra:( az a kérdés jo e game anyira hogy érdemes legyen megvenni :? és ha igen merre ?
-
#11633 26 helyett 24 az kruva drága:D általán úgy kel eladni, hogy 3/4 ár a rendeshez képest, de drágább cuccot már adhatsz drágábbn, a fasz amerikaiak is ezt csinálják, 450ert adjak a 490es sabert:)
az actions menüben van a private store -
#11632 20+
nem tom, még sak kurva anyázni volt vele időm:D nem kérdeztem a szintjét, inkább meghúzam magam, mert a fasszájú megöl.. -
#11631 Elnézést az OFF miatt, nem áll szándékomban bazárt nyitni a topicból. -
#11630 hogy tudok Private Store-t nyitni?
Ha esetleg valakinek egy ilyenre fájna a foga, akkor van egy alig használt, Bronze Shield-em 26 helyett 24k-ért. Gludio környékén vagyok fellelhető. -
#11629 Én jövök, hányas szintű ez a fasz? -
#11628 helloka...
Cactus jelezte, hogy nala kifagy az Explorer a site nezesenel, van valakinel meg hasonlo jelenseg?! mert nalam faszan megy....
Crazyn!!!
Allitolag vannak nalad karakterkepek... nem akarod atkuldeni??
amit multkor kuldtel .zip-et, az az volt, amit en kuldtem neked, semmi sem volt benne... -
#11627 na neeee ez a faszsszopo geci lopta a killjeimet is.... Ruins os Sorrownal szokott tevekeynekdni , szivesen leverem pár magyarral ha kell:)