88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#11706 Valaki nem akar most partyzni valamerre? Valami brutálokat írtani? -
silbor #11705 ja! és mi van ha meghalok? ezt inkább tőletek mint tapasztaltak! xp-t veszítek meg a tárgyaimat? -
silbor #11704 :o( köszi a szememet nem használom. -
#11703 az invertoryban van egy kuka, oda behúzod és megsemmisül -
silbor #11702 az alapfelszerelésemmel mit lehet kezdeni? nem tudom eladni, eldobni... -
#11701 mar megy elvileg
-
#11700 Van olyanom is, de valamiért szar, és pl adsl-t nem bírtam működésre bírni. -
#11699 ja, ha vízbe fulladok miattuk akkor roppant dühös leszek -
#11698 Testing? -
yal #11697 szerintem most kivetelesen hamar vegeznek -
#11696 akkor nem... Olyat kell letölteni amibe bele van integrálva az SP1, különben nem megy. -
#11695 Mondjuk várható volt, mert mikor beléptem, akkor a Bartzot testelték, gondolom most a 2.esen a sor... -
#11694 szintén :/ -
yal #11693 DC:( -
#11692 Nem tom, hogy felrakhatom e, tudod nekem egy biztonsági másolatom van az ablakaimról... -
Gumbo #11691 én ezt teszteltem, és nagyon unalmas. lassu fejlődés, nehézkes új támadásokat tanulni, és szörnyek is laggosak. Szerintem nem éri meg -
#11690 Nemtom, nekem SP1-es javítócsomag van fent és minden update fentvan, és semmi gáz -
#11689 Síma xp (semmilyen update) 6.0ás explorer (magyar) -
#11688 Nekem jó, csak egy szintaktikai hiba üzi jön be, de minden jó... Milyen XP-d van? -
#11687 #11636os üzenetemre tekintsetek vissza plz, és próbáljátok ki ti is! Köszi! -
#11686 Már teljesen jók a szerverek... -
#11685 szerintem ha orc raider akarsz lenni, akkor blunt weaponokat kéne használnod, és heavy armorokat. a light armorok a monkoknak vannak.
Raider erről híres: sok hp, sok def, kicsi sebzés
monk erről híres:tűrhető hp, tűrhető def, jó damage.
én pl lvl 24-en meguntam kicsit a raidert, és mindenképp ork monk akartam lenni USA-ban, de mivel van ez a szarozás, én ledózeroltam a gámét. -
#11684 Kaleb222>
1. A gépem az aláírásomban
2. A városokban nekem is beszaggat, ált. ott bekapcsolom a Minimal framrate kapcsolót :))
3. És azért szaggat be, mert én kénytelen vagyok 1280x1024-ben nyomni, hogy ne foljon ki a szemem az elmosódottságtól (TFT hátránya) -
yal #11683 Nem csak a brigandine armor ilyen hanem van egy fegyver is:
Cursed Maingauche, valoban atkozott mert ha rakattintassz garantalt a critical errorod:D -
Nexushun #11682 Ha könnyű páncélt rak föl és tanulja a light armour skill-eket akkor egy idő után elvileg nagyobb pdef-je lesz vagy nem? -
Nexushun #11681 Nem ismerem ezt a Darkane nevű human ijjászt. De elég érdekes lehet a srác ha az ijjász karakterre nehézpáncélt rak.... -
silbor #11680 most lettem lvl 11. de már nem tudok tovább ébren maradni. csááá all -
Nexushun #11679 Hár én nem egy emberen láttam már brigandin-t... -
Kaleb222 #11678 LOL:
-
Kaleb222 #11677 Újabb Evasion csökkentés a Chronicle 1 (?)-ben.
http://www.lineagecenter.com/forums/showthread.php?t=826 -
#11676 Aki megunta a jatekot vagy a beta utan nincs mit csinalnia:
A Horizons-t most 7 napig lehet ingyen tesztelni!
www.europe.istaria.com -
#11675 Rossz hir a Dark Elf Palus knight kollegaknak:)
Mint tudjatok a legkiralyabb pancelt a Brigandint(ami nemcsak a legjobb pancel a prelude-ban, de DE-n valami iszonyat jol nez ki) nem lehet megvenni, ha raklikkelsz kilep a jatek a desktop-ra. Erre azonban van orvossag tobbek kozott egy nem hivatalos patch is. Ennek ellenere ha megveszed, a Gm-ek ha meglatjak leszedik rolad es visszadjak a penzt, mondvan ezt csak a full verzioban lehet megvenni, direkt azert "fagy" ki a jatek, ha meg akarod venni.
Szerintem ez nagy szemetseg, mert egyreszt akkor miert nem hagytak ki, masreszt a JOB-n siman engedtek. -
Kaleb222 #11674 Ti is a Bartz-on vagytok? A magyar klánok hol vannak és
milyen néven?
( Egy lista: http://boards.lineage2.com/tm.asp?m=78871 ) -
#11673 Igen o volt az. De azota mar bosszut alltunk hunrrican-el mar egyszer kinyirtuk. Azota ha meglat mindig elhuz a kozelembol:D -
Kaleb222 #11672 Ez az a Sinister nevű klán a Bartz-on akiknek a
Smahe nevű tagja állítólag (ha nem kamu a kép)
először elérte a lvl40-et (pár nappal ezelőtt).
http://www.afraidyet.net/
-
Dagobert #11671 Én nem haltam meg mert nyomtam ultimatet és amire vége lett fehér lettem. Ezekután már nem akart megölni :) -
Dagobert #11670 Nem ismerem az orc raidert, csak azt tudom hogy mint lovag, egyik legjobb skillje a stun.Érdemes beszerezni. Stunnolt állapotban nem üt, több hpd marad másik mobra. Emiatt ha jól csinálod, pihenés nélkül nyomhatod jó sokáig. -
Dagobert #11669 1. Irányítás tényleg gány, de ki lehet bírni :)
2.
Állítólag ez debug verzió. Amúgy meg csak ut2k3 engine nem ut2k4es. Az viszont tény hogy a zbuffer rendezést elcseszték, de annyi alpha textura van hogy ezt nem sok dolgo bírja. Ha már pixel és vertex shader 2.0át fognak használni, nem lesz ilyen nagy gond :)
3. Koreaiaknak készült ez inkább, azok meg szeretik egy évig tutujgatni a karakterüket és lassan összeszedni a pénz a cuccokra. Az megint más hogy a legtöbb embernek annyira tetszett hogy nyugatra is berobbant, de itt már nem mindenkinek jön be ez a fejlesztési stílus.
Ja meg ez csak prelude beta, ahhoz képest elég jó. Majd a teljes után alakul ki nálam is egy konrét vélemény.
Ja, amúgy ez nem volt fléééém :) -
silbor #11668 nagyon nagyon bejön nekem ez a játék. már vagy 8 órája játszom folyamatosan. még igy egyedül kalandozva is fergeteges. -
#11667 köcc