88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    Valaki nem akar most partyzni valamerre? Valami brutálokat írtani?
  • silbor
    ja! és mi van ha meghalok? ezt inkább tőletek mint tapasztaltak! xp-t veszítek meg a tárgyaimat?
  • silbor
    :o( köszi a szememet nem használom.
  • GAthersw
    az invertoryban van egy kuka, oda behúzod és megsemmisül
  • silbor
    az alapfelszerelésemmel mit lehet kezdeni? nem tudom eladni, eldobni...
  • semo1
    mar megy elvileg
  • Cactus
    Van olyanom is, de valamiért szar, és pl adsl-t nem bírtam működésre bírni.
  • gPROject
    ja, ha vízbe fulladok miattuk akkor roppant dühös leszek
  • semo1
    Testing?
  • yal
    szerintem most kivetelesen hamar vegeznek
  • GAthersw
    akkor nem... Olyat kell letölteni amibe bele van integrálva az SP1, különben nem megy.
  • Cactus
    Mondjuk várható volt, mert mikor beléptem, akkor a Bartzot testelték, gondolom most a 2.esen a sor...
  • Cactus
    szintén :/
  • yal
    DC:(
  • Cactus
    Nem tom, hogy felrakhatom e, tudod nekem egy biztonsági másolatom van az ablakaimról...
  • Gumbo
    én ezt teszteltem, és nagyon unalmas. lassu fejlődés, nehézkes új támadásokat tanulni, és szörnyek is laggosak. Szerintem nem éri meg
  • GAthersw
    Nemtom, nekem SP1-es javítócsomag van fent és minden update fentvan, és semmi gáz
  • Cactus
    Síma xp (semmilyen update) 6.0ás explorer (magyar)
  • GAthersw
    Nekem jó, csak egy szintaktikai hiba üzi jön be, de minden jó... Milyen XP-d van?
  • Cactus
    #11636os üzenetemre tekintsetek vissza plz, és próbáljátok ki ti is! Köszi!
  • HUNrricane
    Már teljesen jók a szerverek...
  • pityogo2
    szerintem ha orc raider akarsz lenni, akkor blunt weaponokat kéne használnod, és heavy armorokat. a light armorok a monkoknak vannak.
    Raider erről híres: sok hp, sok def, kicsi sebzés
    monk erről híres:tűrhető hp, tűrhető def, jó damage.
    én pl lvl 24-en meguntam kicsit a raidert, és mindenképp ork monk akartam lenni USA-ban, de mivel van ez a szarozás, én ledózeroltam a gámét.
  • Valen
    Kaleb222>

1. A gépem az aláírásomban
    2. A városokban nekem is beszaggat, ált. ott bekapcsolom a Minimal framrate kapcsolót :))
    3. És azért szaggat be, mert én kénytelen vagyok 1280x1024-ben nyomni, hogy ne foljon ki a szemem az elmosódottságtól (TFT hátránya)
  • yal
    Nem csak a brigandine armor ilyen hanem van egy fegyver is:
    Cursed Maingauche, valoban atkozott mert ha rakattintassz garantalt a critical errorod:D
  • Nexushun
    Ha könnyű páncélt rak föl és tanulja a light armour skill-eket akkor egy idő után elvileg nagyobb pdef-je lesz vagy nem?
  • Nexushun
    Nem ismerem ezt a Darkane nevű human ijjászt. De elég érdekes lehet a srác ha az ijjász karakterre nehézpáncélt rak....
  • silbor
    most lettem lvl 11. de már nem tudok tovább ébren maradni. csááá all
  • Nexushun
    Hár én nem egy emberen láttam már brigandin-t...
  • Kaleb222
    LOL:

• Kaleb222
    Újabb Evasion csökkentés a Chronicle 1 (?)-ben.

http://www.lineagecenter.com/forums/showthread.php?t=826
  • Hunnenkoenig
    Aki megunta a jatekot vagy a beta utan nincs mit csinalnia:
    A Horizons-t most 7 napig lehet ingyen tesztelni!

www.europe.istaria.com
  • Ferro_TwL
    Rossz hir a Dark Elf Palus knight kollegaknak:)

Mint tudjatok a legkiralyabb pancelt a Brigandint(ami nemcsak a legjobb pancel a prelude-ban, de DE-n valami iszonyat jol nez ki) nem lehet megvenni, ha raklikkelsz kilep a jatek a desktop-ra. Erre azonban van orvossag tobbek kozott egy nem hivatalos patch is. Ennek ellenere ha megveszed, a Gm-ek ha meglatjak leszedik rolad es visszadjak a penzt, mondvan ezt csak a full verzioban lehet megvenni, direkt azert "fagy" ki a jatek, ha meg akarod venni.
    Szerintem ez nagy szemetseg, mert egyreszt akkor miert nem hagytak ki, masreszt a JOB-n siman engedtek.
  • Kaleb222
    Ti is a Bartz-on vagytok? A magyar klánok hol vannak és
    milyen néven?

( Egy lista: http://boards.lineage2.com/tm.asp?m=78871 )
  • Ferro_TwL
    Igen o volt az. De azota mar bosszut alltunk hunrrican-el mar egyszer kinyirtuk. Azota ha meglat mindig elhuz a kozelembol:D
  • Kaleb222
    Ez az a Sinister nevű klán a Bartz-on akiknek a
    Smahe nevű tagja állítólag (ha nem kamu a kép)
    először elérte a lvl40-et (pár nappal ezelőtt).

http://www.afraidyet.net/

• Dagobert
    Én nem haltam meg mert nyomtam ultimatet és amire vége lett fehér lettem. Ezekután már nem akart megölni :)
  • Dagobert
    Nem ismerem az orc raidert, csak azt tudom hogy mint lovag, egyik legjobb skillje a stun.Érdemes beszerezni. Stunnolt állapotban nem üt, több hpd marad másik mobra. Emiatt ha jól csinálod, pihenés nélkül nyomhatod jó sokáig.
  • Dagobert
    1. Irányítás tényleg gány, de ki lehet bírni :)
    2.
    Állítólag ez debug verzió. Amúgy meg csak ut2k3 engine nem ut2k4es. Az viszont tény hogy a zbuffer rendezést elcseszték, de annyi alpha textura van hogy ezt nem sok dolgo bírja. Ha már pixel és vertex shader 2.0át fognak használni, nem lesz ilyen nagy gond :)
    3. Koreaiaknak készült ez inkább, azok meg szeretik egy évig tutujgatni a karakterüket és lassan összeszedni a pénz a cuccokra. Az megint más hogy a legtöbb embernek annyira tetszett hogy nyugatra is berobbant, de itt már nem mindenkinek jön be ez a fejlesztési stílus.
    Ja meg ez csak prelude beta, ahhoz képest elég jó. Majd a teljes után alakul ki nálam is egy konrét vélemény.
    Ja, amúgy ez nem volt fléééém :)
  • silbor
    nagyon nagyon bejön nekem ez a játék. már vagy 8 órája játszom folyamatosan. még igy egyedül kalandozva is fergeteges.
  • Hmuda
    köcc