88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#11786 :DD nem huztam fel magam.. :D (bocs!) :DDD
De egyebkent tenyleg jol rakattantak az emberek huuu milyen szuper es ingyen (hahaha) :D Es mar eppen negyvenedszer tisztazzuk hogy a havi dij hianya nem jelenti hogy ingyen (sajnos) :D
/nem szemelyednek szolt/ :D -
#11785 ha megölök egy főmonsztát, ők nem utalnak pénzt nekem?:D -
#11784 nem kell felhúzni magad, jó jó nyugi:DDD
eljátsznai sem kell:) -
#11783 Istenem hanyszor kell meg eljatszanom ezt:
GW NEM LESZ _HAVI DIJAS_ DE FIZETOS LESZ!!!!! csak nem havonta rendszeresen kell fizetni, hanem amikor enni akarsz vagy aludni vagy jobban gyogyulni (esetleg tabori korulmenyek kozott nem gyogyulo serulest szereztel...) a bankba ugyanugy hitelkartyaval tudsz utalni lovet mintha havi dijat adnal fel (csak te dontod el mennyit). a szintedtol fugg a maximalis havi osszeg (gazdagok sem huzhatnak el) es az is hogy egy Ft hany "virtualis" penzt er (lehet fame-olni ;D )...
Szoval penzbe kerul, csak nem havidijas... (nekem szimpatikusabb mert a havidij elmegy 1 honap alatt es pont (ban), mig ez a megoldas akkor is jo ha egy honapot siman kihagyok -- mert mas erdekel, felmegyek es folytatom onnan ahol abbahagytam...) nem mondom hogy jobb modszer, de nekem szimpatikusabb (meg akkor is ha tobbe kerul mint a havi dij :DD - mert tobbe kerul :D ) -
#11782 elvileg megy -
#11781 hat az anyjuk picsáját, kidiscelek 300hpval, és 31el érek vissza, majdnem ideges lettem... -
#11780 Innen tudod letölteni, de arra készülj fel, hogy akár egy hétbe is beletellik, mire kapsz serialt:( -
#11779 GW nem lesz fizetős, de max olyan szolgáltatás lesz mint a battle.netnek -
#11778 access faild
BAZDSZÁJBA A KURVA ANYÁD GM -
#11777 én kurvára nem nézem el, hogy ezek a FASZKALAPOK MEGINT LEVÁGTAK BASSZÁK SZÁJBA A BÜDÖS KURVA ANYJUKAT :) -
#11776 Pfffff.... hat ez gaz....
Akkor most kozosem menjunk at a WOW forumba es szarozzuk le? :)) lamasag...
Ugyanakkor nem ertek egyet azokkal sem akik elnezik a fagyast, DC-t, szerver leallast... ...mert beta...
Sztm EZ mar REGEN nem beta... ...beta volt 6 honappal ezelott koreaban... (megjegyzem kevesebb problemaval), nem beszelve a JOB kozel tokeletes mukodeserol (legalabbis nalam)... ...itt a hardverrel van komoly problema, nembeszelve a savszelesseg hianyrol (amikak dragan merik) es feltehetoen a hozza nem ertesrol... EZ megbocsajthatatlan szerintem -- kulonosen egy a nyugati vilagnak szant szerverfarmon... :CC Ami most meg megy, 3 het utan kicsit gyenge (nem?)...
Amugy isten jatek, de az elofizetessel megvarom a GuildWars-ot az tuti... :DDD (ugyis egy ceg... =D ) -
#11775 Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges Serialja , mert nem akarnak küldeni kodot napok ota :(( akinek van az elküldené nekem? Köszönöm.
Strahd_ -
RussianSpion #11774 Légyszi segítseke hogy honnan tudnám letölteni,
én is szeretném kiprobálni
légyszíves -
#11773 "most lehet flamelni ^^
(bár rajtam ez nem fog )"
nah ezt vajon ki írta?:DDDDD
és ki flémelt??? senki, de ő szívesen elküldött mindenkit a picsába.... szal mi vagyunk a barmok:DD -
#11772 SERVER DISCONNECT :D APJUK FASZÁT VEGYÉK BE -
#11771 18 -
#11770 ez mire? :) -
Nexushun #11769 Már epp elindultunk :)
-
Arachnotron #11768 Je megint leallas :) -
#11767 LÓFASZT -
#11766 bazze, ez a vicces, hogy idejon vki, es eloadja, hogy o a majer, mi meg a fa..ok LOL, mindjart torlom az all hozzaszolast :)
de inkabb hagyom, a velemeny nyilvanitas joga minden magyar ember kivaltsaga egy forumban... o is elt ezzel :))) -
Arwenke #11765 Vili, szerintem ez egy jo kis game, pedig en mar igen sok mmorpgvel nyomultam, kb 6eve jatszok ilyenekkel, ez meg egy masik velemeny. Amugy errol egy filmbeli mondas jutt eszembe: a velemeny olyan mint a segglyuk, mindenkinek van egy.:) -
#11764 gondolod, hogy csak te?!?!? :))))))
ez meg nem jelent semmit :))) -
#11763 hanyas vagy te disznó? -
#11762 -
#11761 hiányozni fogsz pedig:D -
Dr DeViLKiNG #11760 nna, ide se jövök többet, tiszta olyan mint dio/w3 hun chati: tele van idióta bal*aszokkal
lehet bontani a pezsgőt muhalolnoobz (ahogy jóbarátom mondaná) -
Arachnotron #11759 Es megint Disconnect :)))))
-
Nexushun #11758 Disconnect de utánna rögtön megy megint -
#11757 Megint... -
#11756 nemte szeg :) csak nemvolt kedvem arra válaszolni :D -
Nexushun #11755 disconnect... -
#11754 ÉS HA BAZEG TÉNYLEG NYOMORÉK VAGYOK??? BELEGÁZOLSZ A LELKIVILÁGOMBA. TE CÚNA.
-
Nexushun #11753 De már megy -
#11752 2 dolog miatt nem:
1: crash: ez olyan beze mintha azt mondanád valakinek, hogy szóljon mielőtt elüti az autó
2: nincs idő rá, kib.idegesítő és lassú lenne (nekik akik javítják a szervert)ha óránként be kellene jelenteni a dolgot. Ezért hívják beta testnek többek között:) -
#11751 Mert kell lenyomorekozni az itt levoket? -
#11750 Már megint bazdmeg... -
Nexushun #11749 Nem túl stabil ma :( -
#11748 hogy rohadna meg az egész! -
#11747 mi a kurva anyjukért nem szólnak???