88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Cactus
    De igen!
  • Kaleb222
    nem mükszik
  • Kaleb222
    Motion blur

Árnyékvetés

bocs csak kipróbáltam :P
  • Lynx_TWL
    ha megdöglesz az áldás lesz
  • Yv@n
    Nah ott tartunk, hogy pont rákúrtam egy termeteset a monszterre, és akkor inkább disconnect...ha visszamegyek és megdöglöttem, akkor lehet lerugom a tft-t az asztalról.
  • agyhalál
    Linksz meglatlak picsan ruglak:)))
  • MaDFoX
    A brigandin cuccoshoz itt a modositott file, de nem probaltam ki (annyi lovem nincs) es nincs is visszakodolva az eredeti formajara (ugylatom nem nezi a game :D ) DE ugy hallottam nem csak elvehetik hanem esetleg bannolnak is miatta (mert csak modositott klienssel tudod megvenni es az ellenkezik a beta szerzodessel) GM-je valogatja... ;DDD
  • Hunnenkoenig
    Ezt a jatekot at kene keresztelni "The chaotic logfile"-ra :-)

De jo, hogy nagyon gyorsan abbahagytam :-)
  • MaDFoX
    Latom frankon 45 percenkent all meg a 3 eredeti szerver, elotte jol megno a ping aztan pukk restart es ujabb 45 perc... :D Ez de jo sztm mindenki tegyen egy 40 perces homokorat a monitor tetejere ha lejar akkor leul pihen varja a restartot... ...komolytalan...
    Pedig nemsokara be akartam lepni, de igy vicces lesz (csak en nem fogok rohogni rajta)...
  • MaDFoX
    Napersze egy klan kikialto mar finomabb aru lenne, csak sztm hamar bebukik... ...de gyerekjatek lenne megcsinalni... ...remelem csinalnak majd vmi hirdetoteblat ingame, ami szuksegtelenne teszi az ilyen szarokat...
  • MaDFoX
    ahha Birka ott pl el tudnam kepzelni (de minek... :DDD)
    kikialtot siman lehetne csinalni, nem nagy kunszt, de sok ertelmet nem latom, mert ugyanannyi erovel le is ultethetne a plusz karit a varosban arulni... :PPPP
  • MaDFoX
    Hmmmm.... /loc van, de attol meg siman belesetal egy szakadekba, de ha abba nem is (ki lehetne jelolni kesebb teruletet amin belul mozog vagy utvonalat esetleg), az agrokat nem kerulgeti (mindig mashol vannak)... ...azt max onnan latja hogy a logba belekerul hogy beleharapott a seggebe egy zombi... na ha ilyenkor nyomogatja a select nextet meg az utest meg a pickup nearby-t ossze is johet neki egy egy drop, DE ha besetal ket agro koze akkor nagyon rondan lenyomjak (imho) es a pihenes is problemas mert a logba csak sebzes kerul.... ...szoval sztm ilyen bot nem nagyon van VAGY nem biznam ra a karimat, mert lehet hogy mire 5 perc mulva visszajovok a tenger feneken kergeti a halakat, a seggeben pedig kezenfogva ott setal Orfen a Raikelek meg a hangyakiralyno :DDDD
    De ha vki okosabb es tud legalabb peldat mutatni ilyen bot letezesere kivancsi lennek... (ne kuldjetek el mert szemrebbenes nelkul kuldom a ncsoftnak (hogy akadalyozzak meg a mukodeset), de attol meg erdekel hogy VAN-E ilyen) :D

En meg az abuserektol is irtozom nemhogy ettol a szartol... :D (ugye nincs is ilyesmi! mondjatok hogy meg senki sem latott ilyent... :C mert elmegy meg az eletkedvem is...)
  • Birk@
    BOTokat speciális helyzetekben lehet használni alapban; aki nem tud vagy nem akar hozzá érteni az pl gyárthat egy bot-ot, ami annyit csinál, hogy DEdungi hidjan mozog elore-hatra, es tamadja a mobokat ennyi. Ott tudod mire szamithatsz, és nincs sok lehetőség.
  • Yv@n
    Viszont most szerintem már van trade bot is. 1 player gludio közelében néha néha beszólja ugyanazt a szöveget, hogy privben egy másik playert keressen meg az akinek adott tárgyra lenne szüksége.

Jah amúgy most is inkább offline.
  • Lynx_TWL
    nembaj itt a következő
  • Dagobert
    Olany bot amelyik valamit csinál hogy úgy nézzen ki hogy játszik, de van jobb bot is. Pl diablo 2ben volt boss run bot.
    Itt is jó programozó képeséggel megáldott ember írhat egy olyan botot, ami írtja a mobokat és szedi fel a cuccokat. Pl ha egyfolytában lopja el a mobot mindenkitől és nem válaszol az anyázásokra, akkor valószínű bot. De nekem nincs sok tapasztalatom a botokkal kapcsolatban. De pl az nagyon segíti a készítőjét hogy van a /loc parancs.
  • Dagobert
    Ezzel csak magadat járattad le :)
  • Laza
    allitolag vannak nalad karikepek, es nem kuldted at :)
  • MaDFoX
    Ferro a kedvenc elatkozott elfuseralt elkenyeztetett elbaszott "Sieghardt"-on (a Kainra csak chatelni jarok... :D) DE most perpillanat epp egy nagyon fontos hataridos jatekot talaltak ki nekem (ok ugy hivjak munka de szerintem kibaszas...) :D Szoval Lineage-t most epp sehol... :D
    De "Visszajovok" par oran/percen(?) belul.... =DD

Egyebkent meg, milyen bot? (csak nagy vonalakban lesszives vki leirni mit csinaljon itt egy bot?)...
    A select next szarul megy (azaz jol megy csak kicsi a hatotavja), a maszkalas meg amugy is huzos a sok agro meg a terep miatt, szoval vki mondja mar meg milyen egy bot itt? Celozni nem kell, az uzlet meg magatol megy, megis milyen bot????! Okosiiiitsatok ki leeeeccciiii! :D Tenyleg kivancsi vagyok! (lehet hogy tovabbra is csak siman szar a szerver csak fogni kell vmire a restartot?) :D
  • Yv@n
    "nna, ide se jövök többet, tiszta olyan mint dio/w3 hun chati: tele van idióta bal*aszokkal..."

No akkor legalább végre egyel kevesebb lesz a fent említett arcokból :)
  • Lynx_TWL
    de sokáig tart ez a leálllás...
  • Ferro_TwL
    Mad te hol jatszol?
  • Ferro_TwL
    Nem csak az felvaltva 1, 2, 3-as server:(
  • Lynx_TWL
    hát azokat nem kirugni kell, hanem megolni
  • semo1
    de csak a Sieghardt
  • Arachnotron
    Semmirol csak a szerver leallas miatti bosszankodasrol :)
    ( amugy most is leallt ha nem lenne nyilvanvaló.... )
  • Lynx_TWL
    hát ezt nem hiszem el
  • Davidus
    server anyázás
  • Crazyn
    2 napig nem vagyok, és 360 hozzászólás :(((
    Valaki röviden, tömören le tudná nekem ítni, hogy miről maradtam le?
    Köszi!!
  • Arwenke
    Ott mar nem, ha fizetsz lehet bot is, mind1.:)
  • Kaleb222
    A retailben is ez lesz a módszer? mert ez egy szomorú LOL!
  • GSXR
    (SJAW-D9TA-2SPN-EKYJ-KF2A) Itt egy serial.
  • Gumbo
    azert állnak le, mert a bot-os embereket próbálják kirúgdosni
  • Kaleb222
    Bartz és Kain is, csak a Sieg vezet 10 leállással.
  • semo1
    De mindig csak ez a szerver?
  • Kaleb222
    Na azért ezzel a sormintával már a tököm televan:

• Lynx_TWL
    AKARTAM KÉRNI
  • Lynx_TWL
    nem lenne baj...
  • Lynx_TWL
    hát én az izén olvastma az odlalán,h ogy nem fizetős aztán ott nem írták úgy emlélxem ezt a fizetős dolgot....
  • MaDFoX
    Nem hiszem... ...bar a reszletek meg kidolgozas alatt vannak es lehet hogy az egeszet megvaltoztatjak (havi dijat viszont sehogy sem akarnak)... ...a legszebb az lenne ha a plusz lovet visszautalnak ;DDD (napersze ez lehetetlen elkepzeles) de milyen szep lenne: "mibol el? hmmm sarkanyolesbol..." :DDD