88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• silbor
    a 2. szerveren van mindenki. csak én az 5-en. :o(
  • Yskam
    ha megkérek vkit hogy magyarázza el az előfizetési rendzsert lehülyéztek?
  • Caponee
    Nekem 12ó alatt megérkezett a serial számom. :) Hol nyomjátok vagyis melyiken vannak a Magyarok a 6 server közül?
  • Birk@
    Jobban jártál volna ha egyenként adod oda személyesen a jelentkezőknek :) Ha valaki használja egyiket, legalább írja be ide :)
  • Asmodeus84
    Na ma én leszek a húsvéti nyuszi. Megérkezett az 1 hete regsztrált 3 serialom, de mivel már sikerült kódot szerezni felajánlom a nagyérdeműnek:

UCFU-87CY-3KYN-SL7A-VJCE
    TFKV-PVCR-GKU5-AQ2A-JLMQ
    UDAT-8RVG-ATQJ-ELGH-JPNN
  • krob
    ... geppisztollyal... :)
  • krob
    Ja igen, az en moblopom DE volt
  • krob
    Sztem csak hasonlo nevu volt.
    Magam is talalkoztam vmi almas pites nevu assassinnal, seggbe is akart szurni, mikor baszdkiakurvaanyaztam neki de vmi santa pupos kocsog volt, mert egy torpet sem birt utolerni es hatbaszexualni:DDDDD
    Pedig koztudottan nem vagyok gyors es fordulekony tipus:))))
    Ja es nem hiszem, hogy magyar lett volna az illeto, mert csak a negybetuset ertette, sztem tuti nem applepie volt, csak vmi nagyon hasonlo nevu ....
  • Nexushun
    Lelőttem???? Én Knight vagyok!
  • silbor
    aha! nektek is áll? (mármint a játék!)
  • Cactus
    Izomszagot érzek
  • Botond #11855
    pedig de,goblin lordot bespoiltam,erre lelőtted és ezt vagy 5x
  • Nexushun
    Én nem szoktam mobot lopni főleg nem kill-t. Ugyanis ez nem az en stílusom. Egyebkent meg nem hiszem hogy egyforma mobokat ölünk...
  • Botond #11853
    le is jött
  • Kaleb222
    88china88: when's time the server go down?
    someone: bla bla
    Solida: about 15 mins
    (abban a pillanatban)Announcement: The servers will go down in 15 minutes.
    Solida: told ya :)
    someone: h4x0r lol
    Announcement: Find a safe place to log out.
    (PM)Rhyolite: ;)

• silbor
    aki ilyen jóban van a gm-ekkel az elintézhetné h. átvigyem a karimat oda! :o))
  • HUNrricane
    De vannak rossz oldalai is...
    Ez már nem vicces.

• Cactus
    Ezzel már lehetne érvelni egy hivatalos fórumon :D
  • Cactus
    Ez a te választásod volt, hogy oda mész :/
  • HUNrricane
    Hát nagyon jó ha ismersz pár GM-et :)..

• silbor
    :o)) micsoda kalandjaitok vannak!! nem játszik senki az 5. szerveren????? egyedül vagyok
  • Ferro_TwL
    Mindenki rajta van azon a lsitan amit Craz csinalt? Mert tegnap talakoztunk ApplePie-al, egy csomoszor lattam mar es nem id tudatm hogy magyar. At kell tanulmanyoznom rendesen:)
    (Az mondjuk rosszul esett, hogy mikor szoltunk neki hogy partyzzon velunk, mert Skrad lelepett es 3-an nem tudunk bemenni turek tabor kozepere, azt mondta, hogy nem eri meg neki, meg nekunk se. Baszki mindenki a huje armor-rol iteli meg a szintet, de akkor is ez marad, mig nem lesz dual sword:D Bar az is kozre jatszahott, hogy amikor talakoztunk epp holtan fekudtem:D De nem tehettem rola, az allando leallas miatt egyszer egyedul viszarakott a turek tabor kozepere onnan meg nem volt menekves hiaba futottak ezerrel a tobbeik, hogy segitsenek:D)
  • silbor
    miért jó ha kinyiffantasz valakit? úgy értem milyen hasznod van belőle?
  • Cactus
    Hihetetlen, sikerült tradelnem...nem halt meg a server :D
    Egyébként tegnap aszaltam egy srácon, jön szembe DE város környékén, szép piros névvel. Mondom ezt nem hagyjuk annyiba, Power of Mana enabled aztán hadd menjen. Egy vazsitól megpusztult, de mormogott valami ilyesmit, hogy "ne csináld léci" meg ilyesmi. Jóvan, whispezek neki, hogy bocsi, nem láttam mit írt. Erre én voltam a f*sz, mert megöltem egy pirosat. Másztam 100 métert és megint jött szembe pirosan. OLYAN MOCSKOS MÁKJA VOLT, hogy épp swappoltam egyet és mire rendbejöttem már elment 200 méterrel mögöttem. Igaz kergették vagy 5en :D
  • HUNrricane
    #11727 ebben a topicban van a róla kép..
  • Dagobert
    :D
    Csak Hali helyett nehogy azt mondja nekem hogy picsába :)
  • silbor
    az alapokat tanítottad... :o)
  • Botond #11839
    akkor is lopta a killt,ha magyar,ha nem
  • HUNrricane
    Már tud egy kicsit magyarul, szoval ha peticiot adtok be, ne lepődjetek meg ha Hali-val köszönnek :). Ezeket a szavakat tanítottam meg neki: Magyarország, Hali, Köszi, Picsába.. :)
  • Dagobert
    Ja a shyysslyssvalamire gondolsz? :)
    Azt mi is megöltük ketten Zoleeval(Oracle) előző héten. Éppenhogy de így is csodálkoztam hogy összejött.
    Látom már építetitek fel a kapcsolatot a GMekkel, helyes :)
  • semo1
    Akinek mindig sikerul(a nagy Hudini )

• HUNrricane
    Itt mindenki magyar volt, kivetel Geoinline o egy Amcsi GM.
  • Botond #11834
    ezt az applepie-t én is ismerem,egyszer lopta a killjeim...van applepie2 is btw
  • HUNrricane
    Tegnap elment az Inqvisitor klán felfedezni, Boss-t ölni.
    Kinyírtunk egy Medusa Queent (Sajna nincs képem a Queenröl), megöltük a Headless Knightot (3x is) .

Egy kis verekedés:

• silbor
    na mi van? nagy a csönd! alszotok vagy locsolkodni ment mindenki? aztán nem ám lerészegedni!
  • silbor
    ma egész nap (próbálok) játszani az 5. szerveren. ha esetleg valaki ott van. bár lvl 11 vagymuk és orc-on kívül más fajt még nem láttam :o)
  • Lynx_TWL
    ilyenkor miért nincs leállás basszameg, amikor ledob, és nem tudok visszalépni a tömeg miatt?
  • phalanx
    a pihenést se lenne nehéz megoldani, pl sztem a diablo 2-ős (GetPixelColor) megoldás itt is aklalmazható
  • Laza
    a botokhoz biztosan kell a /loc, mert vmilyen waypont alapjan be kell hatarolni a mozgasat...
    vagy fix, vagy teruleti waypont kell neki... es lehetoleg olyan kornyezet, ahol ha harman tamadnak ra, akkor is leveri oket :)))

de ehhez modositani kell a klienst sztem...

vannak sztetek ekkora csalo genyak? :))
  • Kaleb222
    Aha! operában nem látszik, explorerrel már oké.