88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Strahd_
    olvasgatom .) amit nem találtam arra kérdeztem rá ... .)
  • Davidus
    BAZZE szénné röhögtem magam:D
  • Cromac Mac Art
    Bazz...nagyon cool.
  • Strahd_
    Ez nem volt válasz? .) El ne add akkor .)) bizniszelünk még .)
  • Crazyn
    Egy ilyennek nem akarunk nekiesni? :DD
  • Kaleb222
    Ez egy díjnyertes videó! Mindenkinek kötelező! (46 mb)
    Lineage 2 Voice Acting

Itt pedig egy másik durva... (11mb)

Siege + PvP (DE Ranger!!)

• Crazyn
    És szerintem bishop lesz, ha eljut odáig :)
  • Cromac Mac Art
    Applepie
    sztem először tanulmányozd át ezt a részt mielőtt döntenél a játék abbahagyásával kapcsolatban...

http://www.lineage2.com/Knowledge/castle.asp

engem meggyőztek hogy előfizessek a game-re...
  • Crazyn
    Tegnap éjjel nem akart beengedni a 2-es szerver, ezért csináltam egy human mage karit a 6-osra. Már lvl6 vagyok :D
  • Nexushun
    Ja pite vagyok.)
  • Cactus
    ÚTÁLOM ezt a beszólást! :D
  • Cromac Mac Art
    sztem ezt a témát már alaposan kitárgyaltuk...szal felesleges további "okosságokat" fűzni a dologhoz....
  • yal
    Nem akarok szemet lenni:D
  • hpzolee
    re nah miaz info dagobert küldj privit nincs se eröm se kedvem végig níálazni a commenteket :D
  • Cactus
    Annyi biztos, hogy sokuknak az agyára mehet a hatalom. Persze ok nélkül nem kötözködnek.
  • HUNrricane
    Leis léptem az első utánn, de utánna már szivatott.
  • Dagobert
    Most néztem be a Ruins of Sorrowba, tök üres :)
    Csak az elején van 1-2 ember aki gondolom a 20as küldetését csinálja, azt annyi.
  • Thangar
    GMek figyelmeztetese hogy erkezik?
  • Kaleb222
    nagy a kísértés ha kihasználhatsz egy bugot. de az első
    figyelmeztetésre le kellett volna lépni. így jártál

• Jockey
    nemtom srácok srácok ti menyit játszottatok mmorpg-l, de mindenbe ahol én játzsottam kurva keményen büntetik abugkihasználást, és ahogy nézem ricc azt csinálta
    ha tudtad hogy bug miért hazsnáltad ki?nemkelett volna..
    az hogy anyázod a gm-t meg röhej, még ha szemét is moderálnod kel magad, vagy ez van
    sztem ne fognka visszaadni semmilyen cuccod szolok előre, mert leszarják te leader voltál, egy leader történéstöl függetlenül ne anyázza a gm-t
    ez az én véleményem, sima bugkihasználáson alapul bant kaptál egy bétában, esélyed nincs karivisszakapsára, még ha esetleg élesbe történt volna, talán, de nem..
    szvsz ezt te kurtad el ricc, szorri
  • Cactus
    És ajánlanám ennek az oldalnak az olvasgatását. Sok fölösleges kérdéstől fog megmenteni minket ;]
  • Cactus
    Ebben a játékban egy komoly dolog van: A PÉNZ. Ha pénzed van, akkor isten vagy, ha csoró suttyó vagy, akkor még az ork is leköp :D
  • Strahd_
    M Atk az nem a találati valószinüséget hanem a sebzést is növeli? .) bocsi még newbee vagyok .)
  • Strahd_
    bár látom kisé drágább mint az én össz vagyonom :D .) hitelbe ? .) vagy ha nagy leszek meghálálomra? .)
  • Thangar
    a botoknak es konyveknek is van sebzesuk, azt is novelheted veluk
  • Strahd_
    Oh köszönöm bár fogalmam sincs mi az .) de felajálhatom a vagyonom .) 2000 adena :D
  • Cactus
    Mivel te vazsi vagy neked semmire :D
    Neked SpiritShot kell, az növeli a mágikus sebzést. A soulshot a fizikai sebzést növeli. Amúgy van egy eladó Cedar Staffom (neked baráti áron adom ;] )
  • G_ArchAngel #11959
    Megjelentek az első screenshot-ok a Microsoft+Sigil első mmorpg-jéről: click!
  • Strahd_
    akkor ami "kavicsok" kaphatoak ezzel a névvel hogy SoulShot akkor teljesen felesleges magenek? Vagy a mágia sebzést is növelheti?
  • Kaleb222
    duplázza a sebzést. fegyverhez kell használni, de csak
    jobb fegyverekhez mükszik (62ezer +)
  • Thangar
    annak ugy magaban miertelme van?
  • Strahd_
    Tudnatok segíteni?
    A Soul Shot micsoda???
  • Kaleb222
    A Gustin és a következő 2 direkt a keleti partra
    van kihelyezve (a pingje feleannyi!) az európai játékosoknak.
    Ha lesz transfer sztem vitessük át a magyar karikat
    az új szerverekre release-kor (ha még itt leszünk :P)

• Cactus
    Európai server nem hiszem, hogy lesz :/
  • Cactus
    Azért sztem ez pofátlanság. Japánban már mióta megy a béta, és még mindig nincs előfizetős. Megjegyezem, OTT már lehetne pedig, mert a játékélmény teljes értékű, ha nem tetszik a játék, akkor nem azért nem tetszik, mert nem tudsz belépni/laggos a server/gm baszaxik/stb.
  • Birk@
    Your question has been received. You should expect a response from us within the next business day.

egyenlőre ennyi
  • G_ArchAngel #11950
    Azt hogy az amerikai és kanadai béta tesztnek hamarossan vége, mert a hivatalos játékkal és előfizetők számára teszik legálisá a szerverek elérését...
    Tehát aki béta tesztelni szeretne, reménykedjen egy európai szerverben...
  • Cromac Mac Art
    szerintem NE bombázzuk őket további mail-ekkel...
    varjuk meg erre mit reagálnak..
  • Cromac Mac Art
    ez mind szép és jó... de ez mit jelent?...
  • G_ArchAngel #11947
    Hardwired online gamer magazin cikke:

Lineage® II: Aranylemez
    Sogun, 08:49 - Játék: MMORPG

(Gamers Hell) Reggel csörög a telefon. Félresöprök pár darab, tegnap esti hűtőrazziából megmaradt szalonnahéjat és felveszem a kagylót. Valami extrém vékony hang belevinnyog:
    - Csing Jang Nyung? KváóóóóÉÉÉÉááÁÁÁ!
    Pillanatig ráncolom a szemöldököm, nem vagyok benne biztos, hogy ez most a kóreai maffia, vagy a kedvenc sarki fűszerárusom. Visszakérdezek:
    - UuppááÁÁÁáááá?!
    A hang kissé felpaprikázottan visszaszól:
    - KinyááÁÁÁáá Csigenyong! NCszóftááááÁÁÁááá!

JA! Az más.
    Szóval reggel kaptunk egy telefont az Ncsofttól, amiben bejelentik, hogy a bestiaszörnyes és elf bögyösmacás Lineage® II végre elérte az aranymester státuszt Észak Amerikában és Kanadában is. Hivatalosan április 28-i sajtótájékoztatón közlik az információt az egybehűltekkel.