88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• hpzolee
    dago ha jonnek viszafelea 12 éves nobok pkazzam? :D
  • hpzolee
    enmar feltudtam menni de ledobott azonnal
  • Dagobert
    Ja, server status alapján összes down, kivéve Gustin :P
  • HUNrricane
    Ja persze ha nem talalkozok Ryholit GM-el .
  • Gorii
    eljen megint elszalt egy router ....
  • HUNrricane
    Én is megyek, arra újra összedobok egy 27lvl-es karit.
  • yal
    csukam az nincs:(
    amugy altalaban pokot es lireint oltem orakig, droppom sosem volt jo de a penz mindig esik szinte
  • Cromac Mac Art
    ja mi is megyunk...

meg szolunk Geo-nak meg Ric GM-jének is...
    hatha jonnekk ok is..
  • Gumbo
    addig gyertek baseballozni!
  • Kaleb222
    ha leáll a szerver akkor minden leáll, a szörnyek is szóval nyugi.
  • Dagobert
    Tuti, szerintem egy fő vonal vagy valami hasonló esett össze ,mert login nem megy, a honlapjuk se megy.
  • Arachnotron
    DE most legalább a beléptető szerver se megy a valtozatosság kedvéért ...
  • najó
    jo a GM-es kep Laza oldalan:)a tobbi mondjuk nem jon be
  • Gumbo
    fasza hogy akkor omlott ossze a szerver, amikor epp egy ww-t gyilkoltam.... remelem tulélek
  • Sonic13
    Rám is számíthattok!
  • Gumbo
    en bizti jovok!
  • najó
    nem vagy olyan jo csaj,hogy jo legyen veled a pokolba!:D
  • Thangar
    en harc kozben megmergezve szal talalkozunk a pokolban:D
  • najó
    leallt,pedig mar csak 100hp-m volt es jott az a hulye golem:(
  • Ferro_TwL
    Aki nem tudna:

A BETA VEGEN (remelhetoleg) MEGINT LESZ ANT RAID!

Mindenki jojjon majd de level 25 minumum kell es nagyon nagyon sokan kell mennunk (szoval kb 30-40 fo alatt nem erdemes menni). Dago kidolgozott mar egy taktikat, a szervezest majd valaki elvallaja (en meg1-szer tuti nem:D). Ha van ismeros nem magyar player neki is szoljatok minnel tobben legyunk. Ja es pirosaan senki ne jojjon, aki elobb kezdi a Pk-zast az ne jojjon!

Remelhetoleg most jobb lesz a servezes is szoval legalabb megsebezni tudjuk a dogot:D
  • Ferro_TwL
    Azert stunnal van am:D Meg a sting es bleed se rossz, de tenyleg az ijasz a legjobb PvP kari a preuldeban, de akkor is valami irto uncsi soloban is, teamben meg iszonyaat unalmas es egy wiztadr tobbet er, sebez akkorat raadasul meg gyogyit, idez es kis buffokat nyom. Szoval ijasz PvP es soloban kiraly, de uncsi es teamben nem a legjobb. (De marha jol neznek ki az ijak az igaz:D)
  • Yv@n
    Már nem azért, de a domborzati viszonyok kihasználása, illetve adott esetben a mobok ütési távolságon kívülről történő legyakása miért számít bugnak? Ennyi erővel minden ijjász bugot használ ki, hisz szegény lassú zombiknak, és lireineknek esélyük sincs eljutni hozzájuk... Az hogy magaslati pontról lelősz valamit szernitem nem bug kihasználása, hanem egy nagyon is jó taktika...
  • Davidus
    Meg a shield stun is tovébb tart.
  • Cromac Mac Art
    jaja...mezei Fighternek nincs sok esélye ijjasszal szemben..:(

bár azt olvastam hogy a cronicle1 -ben megerősitik a deflect arrow skillt..
  • Dagobert
    Eh, ez érdekes, ijjásznak is van stunja? Még jó hogy semmi esélye akkor más karakternek. Eléggé kiábrándító.
  • Arwenke
    Ha bugot hasznalsz ki, akkor eloszor rad szolnak jo esetben, vagy egybolmidglenes estleg perma bannt kapsz, ez minden fizetos mmorpgben igy van, ha tetszik, ha nem.
    Amugy ha bugot talalsz egybol jelenteni kell, es nem ki hasznalni.
  • Jockey
    cipöt csak craftolni lehet ahhoz nem?
  • Jockey
    phalanx: te valami írtó nagy tévedésbe vagy
    ez egy bétateszt, itt az adolgod jelentsd a bugokat, nem az hogy kihazsnáld
    továbbmegyek, élesben sem az adolgod bugokat kihazsnálva szerezz előnyt másokhoz képest, persze mindig is leszenk ilyenek
    Etikett szterint neked az a dolgo ha buggal találkozol jelentsd a dolgot, de ha nem jelented hogy javítják ki?:)
    DAOC-be az iylenért simán banrra vágtak 1 playert 2hétre, pedig az már rég fizetős volt
    szal en nem ric ellen beszélek, én is kurvára sajnálom ami történt vele, mivel nekme is volt a főnököm már klánba:) (assasinom abba a guildbe volt japcsiknál)
    no mind1, én télleg sajnálom adolgot, de ha gm oldalrol nézed (anyázással együtt) akkor jogosnak tünik adolog
    ki kellett volna lépni oszt másnap viszalépni vagy valami, de így cak ronlott a helyzet
  • Thangar
    hol szereztel cipot hozza?
  • Cactus
    Akkor sajtmester áruld el a titkot!
  • Thangar
    en 23as de assa vagyok egy comp bowval, per pill boven eleg, van 330Km ami nem csontikbol lett, nagyon jol jon pokokbol, zombikbol, orkokbol es gombakbol

szoval nem kell azert nagyon sirni:D
  • yal
    en 25os vagyok manticor setben poinard daggerrel, es nem csinaltam csontis questbol csak 4k-t:)
  • Dagobert
    Hát talán még éppenhogy tűrhető a szint-felszereltség aránya. Most 27 vagyok és 30tól már tuti kéne minimum az egy millás kard vagy nem birok egy fehér mobot megölni SSnélkül.Amúgy most se megy, max 1 darab. Persze mivel nem tudok fehér mobot írtani lassabban fejlődök, szóval amire megvan a 30as szint, már a pénz is megvan :P
  • Strahd_
    Cactus te nagy és erös vagy .) nem sutyó .) igy neked nem nagy kiesées arra a kis idöre a bot ára ellenben nekem igen jol segítne nehéz pályafutásom elején .) kössünk üzletet .)
  • Nexushun
    Nem azt modtam, hogy csórók vagytok a szintetekhez képest?
  • Dagobert
    Én is így gondoltam, aki előfizzet annak tuti megéri mert csontot attól még gyűjthetsz. Ha majd újra beinditják akkor majd kapsz egyszerre sok pénzt. Addig meg low mob írtás és kész.
    Nexushun:
    Nekem nincs 1,5 millás fegyverem tudtommal... A 708ks fegyverre a pénz is úgy összekunyeráltam. Elég gagyi hogy nincs más normális hely pénzkeresésre, de hát ezt a játékot sem arra tervezték hogy te 2 hét alatt 1.5millás cuccban rohangálj. Persze már láttam dual wieldes embert 1,5 millás és 708ks karddal. Felszerelése persza ugyanúgy max. Arra vagyok kiváncsi hogy ő honnan szerzett ennyi pénzt.
  • Nexushun
    Súgd már meg honnan
  • Birk@
    Akinek van többmillás fegyvere, annak nem a csontikból van megsúgom :)
  • Nexushun
    Szerintem meg mar nem lehet tobbe csontot gyujteni. Ez szemetseg mert most vannak akiknek megvan már az 1,5millas fegyveruk meg vannak akik exp-tek és halál csórók (Dago, Ferro csapat)... Más pénzgyüjtés meg nagyon szarul hoz (10-20e max)
  • phalanx
    Dagobert:
    Akkor most kell Ruins of Sorrowba menni ha nincs senki, akkor gyorsan lehet gyűjteni a csontokat, aztán ha megint be lehet váltani őket ......

Jockey:
    Sztem kurvára nincs igazad, a bugokat úgyis mindenki kihasználja ha lehet és ez ellen nem bannolással hanem a bug kijavításával kéne védekezni....