88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kryn #12066 Nem gm, kockafejű gyerekek akiknek más dolguk sincs, csak éjtnappallátéve játszani. Jó vállalkozás, csak szerintem 1 milláért a belét is kidolgozza, 20 dollár meg nagy semmivel egyenlő, nem nagy pénz érte pláne az Usában...
-
Nexushun #12065 Most mar ertem hogy lehet 1,5millas fegyvere néhány embernek. De ki osztogatja ezeket? Egy csoró GM? Vagy van valami penz cheat? -
#12064 az negyon reális ár..:)
JOB-on 20-30$-ert adtak 1 millát..
de én biztos nem adnék ki pénzt ezért... -
#12063 szerintetek 10$-ért 500k az sok ? -
#12062 én 8 szor haltam meg :D az orcoknal mindig bellagolok.) -
#12061 nyugi sztem lesz köztünk vagy 20-25 előfizető -
#12060 Kössz az infót.
Ha télleg 3500 huf körül lesz az ára akkor én asszem benevezek erre a gámára.
Nekem nagyon teccik ...
Csak lenne egy szerver a "közelben". -
silbor #12059 ja csak egy kis üzi. -
silbor #12058 na nekem update valami
Connected to update server
Download .\Notice\Notice-e.txt file -
silbor #12057 ohhh az nagyon jó lenne csak a szerverek között is lehessen mozogni!! :o)) -
#12056 élesbe át lehet majd vinni bétás karit asszem..
lehet hülyeség -
silbor #12055
igaz de nagyon nagy előnye h. mindent magam fedezek fel és mindenre rácsodálkozom és nem veszítek semmit mert az élesben úgyis újra kell kezdeni akkor meg már csoportosan.
de köszi az infót. IRÁNY A FŐFÖLD! -
#12054 hajózgatni Talking Islandre max, de nem hajózgatunk, mert minek, a main landen van minden jó Boss, cucc ember....utóbbi nem igaz, mert csak köcsög amerikaiak vannak, de hát eh:D
alap dolog, hogy main landre érdemes kimenni, de én a helyedben már rég abba hagytam volna 5ös serveren az egyedüli nyűglődést, mert egy 12es karit ami 1 nap alatt összeraksz:) -
silbor #12053 és még az is érdekelne milyenek ott a szörnyek? milyen szinten mennyek át? érdemes itt marasni még a szigetemen? nincs ott túl sok ember(orktündestb)? -
silbor #12052 de ti is szoktatok hajózgatni (olvastam) olyankor hová ? -
#12051 hogyne találnál meg mindent a mainlanden azért main land, mert itt van minden:) -
silbor #12050 Van itt valaki ORC? Ha megcsinálom azt a küldit ami végén teleportálhatok Village of Gludin-be akkor onnan még vissza kell jönnöm a szigetre vagy mindent megtalálok a main land-en is (skill, bolt...) ??? -
#12049 nem took bejutni.. :( -
#12048 hat, sztem nem igy van... feher szinu szorny ellen nyomtad??
en meg a 10 koruli Def novekedest is pozitivan ereztem 200-nal :) -
silbor #12047 ok eddig 3
- Hé szomszéd! Gruppen sex lesz nálam este! Átjön?
- Mennyien leszünk?
- Hát ha a feleségét is hozza akkor hárman! -
#12046 asszem en is -
Pukkka #12045 Nah most nézegettem hogy ha alap cuccba vagyok,ugyan akkorát sebez rajtam a mob mint ha vértbe vagyok =)
Akkor az most mért jo? mer jol néz ki? -
Arwenke #12044 En megveszem. -
silbor #12043 sokan meg fogjátok venni? én szivesen fizetnék érte de csak ha leszünk egy páran magyarok mert bár igy egyedül is nagy élvezet de azért társaságban szeretném nyomni. -
#12042 nem lehet kapni TI az kezdő vilidzs, ott a legkeményeb a bone meg a tights -
G_ArchAngel #12041 nem azzal van a gond, hogy 1× kell fizetni, hanem havonta, annyit, amennyi elmegy a vezetékes telefonomra...
ez csak úgy érné meg, ha tudnám, hogy minden nap van 2 órám minimum online játszani, de érzem, hogy nincs (asszony, buli, haverok, fanta...) -
#12040 egyebkent meg minden jatek penzbe kerul (10k korul van), tehat nem ertem mi fura van abban, hogy fizetni kell egy szoftverert :) -
#12039 bazze, nem ertekpapir ez, hogy evekben kell gondolkodni :))))
10ev alatt meg 500k... Az interneted meg 1ev alatt 100k :))))))) -
Pukkka #12038 Bronze cuccot nemlehet kapni Talking Islandon?VAgy elkell érni egy szintet hogy megvehesd?lvl 13 vagyok de nemlátok shopba player shopba meg mégannyira sem =D -
Pukkka #12037 50k egy évre az sok?
Nekem 1 havi dohányárum kerül ennyibe =) -
#12036 Ja Eurot írtál bocs:P Bár én úgy tudom hogy 15 dollár a havidíj ami nem 14 euro. -
#12035 202 a dollár:) -
G_ArchAngel #12034 Úgy tűnik a lehető legrosszabb változat: meg kell venni a korongot gondolom kb. 13k HUF, majd 14€ havonta, azaz 3500.-HUF...
Ha ez igaz, akkor én lemondok róla, mert bár nem keresek rosszul, de ez egy évben kb. 50k - ennyiért inkább veszek új kiegészítőt a fényképezőgépemre...:) -
#12033 néz be a halál, ma berontott 6 darab gyereket kergetve, azátn a fél város rájuk támadt, köztük én is, egész jól ment amíg vertem őket aztán rám támadtak:D
a továbbiakban nem támadom meg őket:D -
Arachnotron #12032 Je de jo nezzetek be Gludio templomaba 4 corpse scavenger van ott :) -
Arachnotron #12031 Hurra meghaltam en is a szar szerver miatt es még cuccot is veszítettem Jeeee:))))))))))))))))) -
#12030 Kezdek acro nyomdokaiba lépni, hihetetlen mennyit halok ma lagg miatt. -
#12029 Skacok.
Hogy lesz a gáma fizetős??
Arra gondolok, hogy havi díjas lesz é ???
És kb. mennyi???
DankesÜn ... -
Thangar #12028 jaja, nem dobnak semmit genya irigy monsztak -
Nexushun #12027 Én is megyek meg Skrad is. Most vele nyomom elég jó ő is :)