88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dagobert #12347 Forint? ;P -
#12346 vegleges arak:
jatek: 49.99
1 honap: 14.99
2honap: 29.99 -
#12345 remelem :P -
#12344 a masik azer nevetseges hogy mennyit cheatelnek NAOB on , eleg sok fele lehet olvasni botokrol , duperol etc .. rememelem fizetosbe kilesznek kuszobolve ezek a resek , nem lenne idealis ha a dio2 szintjere sullyedne a game, dupe etc szempontjabol -
#12343 nem azer , csak mondom jol keni ennyi, velem nem volt taplo bar sokat nem beszelgettunk
a droprol meg annyit nekem amcsin semmi cucc dropom nem volt meg eddig.. de nem is kell egybol mindig a legjobb cucc mert megunnam hamar, JOB on megvolt 4het alatt 1.6 millas karom komplett manticore sett (cipo,kesztyu,armor) etc meg is untam egybol :), ha majd elofizetek ugy is meglesz minden cucc elobb-utobb -
Thangar #12342 :DDD -
Kryn #12341 Igazad van, nekem is jobban tetszene, ha mondjuk a hpból vonná le. :D
-
Thangar #12340 nem azzal van bajom hogy valamihez kotve van, azzal van bajom hogy miert a mana az?:) -
Thangar #12339 jo akkor a varazslok meg sebzodjenek mikor utnek botjukkal, konyvukkel, elvegre azok is durvak:D -
Kryn #12338 Mért szerinted power shotkor hogy lő az íjász? Összeszorítja a segglyukát és jobban megfeszíti a húrt? Az is egyfajta mágikus dolog, használja csak a manát, szerintem rövidesen jól meg is fogják nerfelni, mert túldurva... Legjobb megoldás lenne talán a manafelhasználás növelése.
-
Kryn #12337 Hátulról én is nagyon szeretem. :D
Kapsz módosítót, de nem a kritikus arányára, hanem a kritikus szorzóra, ergo a legbrutálisabb sebzést tudod bevinni. Találati valószínűsége az elfnek nő csak, de neki viszont nem olyan csúnya a sebzése..
-
Thangar #12336 ez okes is, csak miert manat??
raktak volna be meg valamit mondjuk kitartast, azt ha elfogy akkor elfaradt az ijjasz srac:)
szoval csak ez a bajom vele:) -
#12335 thangar: koncentrációhoz a nyíl ellövésénél?
célzáshoz?
ki tudja, de szte, nem baj ha manát hazsnál, így is kcsiit durva az ijjász sztem, ha jól láttam 40+on duplashot van, azaz két spec nyialt lő ki, ami nem is baj (assasinnak is két döfése van, igaz egyik csak háturol..), viszont stun shout-l együtt már kcsit erős:)
szal hazsnljon csak manát:) -
Thangar #12334 de meg mindig nem mondtatok meg mert kell ijjal valo loveshez mana?:DD
-
#12333 no akor nbem trafáltam nagyon mellé, kb ezt érzem én is
lehet alacsonyab szinten rosszabb, de magasabb szinten kapsz critikálra módosítót ha jol emléxem, bár lehet az csaka damage-t nymja fel, nem eléxem pontosan melyik statom növelte, de lehet rosszul emléxem
mindenestre hátulról nekme elég jól megy, erre büszke is vagyok:))))
-
Kryn #12332 A hivatalos számok: hátulról 75%, oldalról 50%, előlről 25%. Na a valós szerintem 40,20,10 kb. Össze lehet számolni 100-ból mennyiszer talál...
-
#12331 nemtom, nekem nincs tul sok gondom a mortallal
eleég sokat parytzunk mostanaban turec orckoknál, és egy két szériát kivéve szinte mindig találok piros mobon is (elderen), én rámondom igy konkrét számolás nélkül (3v4 napja öljük őket) a 80%-ot hátulról, szemböl viszonyt jo ha 30% sztem -
#12330 Én is előfizetek... -
#12329 sáska: szvsz tök mind1, amcsiba sikerült kcsit visszalépniük, lehet ez is ezen dologok egyike
élesbe biztos fogsz tudni, és brigandi felsőt is lehet majd vennni, meg minden mást, szal ha előfüzetsz csa kis idő és menni fog, ha nem füözetsz elő, akor meg sajna ez van:P -
Kaleb222 #12328 100 Moonstone Beast alapján 56% esélye volt
20-as assassinnal a Mortal Blownak (hátulról) :P
(max skill szint)
-
#12327 istenem... ha JOB on nem tudtam volna, nem írtam volna ide. JOB-on igenis lehetett, emléxem azzal szórakoztam nem egyszer, hogy a klántársakat bealtattam...LOL -
#12326 nem voltunk partyban...mellesleg egy kötekedő fickón is probálta de ott sem működött (pedig nem tünt egy terminatornak)...:(
viszont mob-ok ellen nagyon bejön...kész kis szoborparkot tud vele néha csinálni...lol -
Dagobert #12325 Nemtom, Gorinak blunt fegyver stunja van és ő partiban is tudta használni. Nekem pajzs van és azzal kéne stunolni, nem megy. Írtak még olyat hogy varázslatoknál ctrl+shift kell, lehet hogy ez a fajta stun is annak számít. Majd kipróbálom. -
#12324 LOL
istenem..
klántársat grouptársat nemtudtál JOB-n se se altatni se rootl-ni
próbáld ki egy idegens srácon, igenis műxik, vagy ha nem krónikákban fog
JOB-n a mi 28as healrünk se tudta altatni klántársat parytagot se ha jol emléxem.. -
Dagobert #12323 Nekem meg a stun nem jön be valamiért, pedig ctrl-al nyomom. Nem csinálja. Egy pvpben lila lett a másik és összejött nála rendesen. Ha én akarom kezdeményezni, nem megy. Pedig vannak azok a bunkók akik visznek egy healert és a csatában a healer nem lesz lila csak gyógyítgatja. Na arra nyomnék ilyenkor stunt. Persze ez chronicle 1ben változik, ő is lila lesz ha healt nyom egy lilára vagy pirosra -
Nexushun #12322 Nem voltatok veletlenül party-ban? Mert én sem tudtam be stun-olni Skrad-ot mikor party-ban voltunk. -
#12321 :)
több klántársamon próbáltam, van aki velem 1 szintű, van aki alattam van egy szinttel, s van nálam magasabb szintű- egyiken se jött össze, pedig próbáltuk úgy is, hogy előte lilává tettük a neveket.. de így sem jött össze. Azért ma felmegyek elf townba, megpróbálom 20as alarri karin:D
Amúgy lvl3-as a dryad rootom. -
#12320 .rám kasztolta és 1 vagy 2 szinttel alacsonyabb vagyok nála...:) -
Sanca #12319 Nem hinnem hogy ilyen fontos dolgot megvaltoztatnanak u.abban a kliensben. Valszeg pont nem jott ossze neked.(vagy 1 10 szintel magasabbra castoltad elven jevellery setben:D) -
Thangar #12318 lehet, de en elvezem igy a jatekot, nem igazan izgatnak a tapos kisordogok, dark elf csajszik tok jo gyorsan futnak:)
altalaban nem nem a nagy playerek szeretnenek kirugni, mivel nem ott vagyok, hanem kis gyikok akik ugy gondoljak hogy marha erosek:) -
Sanca #12317 Nekem most 1 comp bowom van 18as szinten, es kb 5-10 perc alatt kifogy a manam, ezalatt kb 20 feheret olok le.
JOBon a 26os monkommal meg kb 50feheret oltel le 1mas utan 1edul pihenes nelkul, igaz ss-el.(ja es 1 gagyi lion armorban) -
Dagobert #12316 Tudsz playert is rootolni, csak ez függ a szintjétől, mdeftől stb. -
Dagobert #12315 Én JOBon félkézzel intéztem el a DE varázslóval a tápos dögöket, gyönge felszereléssel. Amúgy meg táposat a drop miatt ölnék, meg az több pénzt dob, ergo jobb cuccot tudok venni. Amúgy meg ha nem akar az ember a toppon lenni, tényleg ráér. Legfeljebb akkor unod és utálod meg a játékot amikor minden nagy player kirug a jó helyekről mert gyik vagy és ők megtehetik... -
Thangar #12314 es, nem raersz?:)
valaszthatsz hogy kinlodsz tap monsztaval vagy arra vadaszol ami neked valo, kulonben meg a tapokat partival kell hentelni es akkor mar jo:) -
#12313 Engem az idegesít naon, hogy már 2 hete vártam rá, hogy elérjem a lvl25-öt, és hogy megtanulhassam a dryad root-ot. Meg is lett, de a sux az egészben, hogy playerre nem lehet rácastolni. Ez mekkora kibaszás már? Egy clericnek vagy oracle-nek ez lenne az esélye pvp-ben, vagy ha egyáltalán megtámadják. Persze JOB-on nem így volt.... -
Dagobert #12312 Ja, egy 28as szintünek tényleg jo 300xp...
Én 3-4 óra allatt szedtem össze 22%ot és 22k pénzt 26os szinten zöld mobból úgy, hogy megállás nélkül öltem őket. Ezek 300-350xpsek voltak. -
Thangar #12311 mondjuk amit rohadtul nem ertek az az hogy miert kel mana ahoz hogy lojek egyet, varzslat a hur megfeszitese vagy mi?:)
-
Thangar #12310 en a zold monsztakat irtom, azok jo xp es sp a szinteden -
Dagobert #12309 Ijjásznál és nukos varazslónál ez igaz is, de aki tankol és csak közelharcban tud kinyírni valakit, annak olyan szüksége van a jó cuccra mint a levegőre. Elég vicces hogy magasabb szinten egy fehéret tudok kinyirni SSel és utána pihenhetek. -
Thangar #12308 kulonben meg nem ertem, en most lvl 25 assa vagyok egy dark elf bow-val, elvagyok vele tok jol, igaz meg mindig wooden setben rohangaszok, de monsztak ugy se ernek el elve hozzam, ha meg igen akkor is max egyet bir utni.
most ha lenne masfel millas nyilam, szopnek vele ezerrel, mert nem gyoznem manaval