88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#12387 Jaja, nyomulnak a bot-ok, itt egy ilyesmi, ezt mar a taiwanin is hasznaltak. Persze itt hivatalosan bannolas meg akasztas jar(na) erte:
http://www.lin2auto.com
-
Kaleb222 #12386 20. szintig el kell jutni, addig eleg egysiku a játék,
utána már megnyilik par lehetőség. Az igazi fun azonban
csak 30-40+ jelenik meg, csoportokban, klánokban...
-
#12385 a klán mire jó, milyen plusz dolgok érhetők el vele? -
Yv@n #12384 Egyszer választottál hogy milyen fajjal vagy. 20as szinten választassz mégegyszer, utána 40esen.
8as szinten gyakorlatilag semmit nem láttál még, kár így véleményt alkotnod róla, ha ráérsz adj neki még esélyt. -
#12383 8. szintű vagyok a játékban és nem tetszik... nincs benne elég lehetőség, ki van taposva az út előre, nincsenek választási lehetőségek -
Sanca #12382 kemeny:) -
Kaleb222 #12381 Üdv emberek.
Egy vicces post a hivatalos fórumon, én kezdeményeztem...
BOT cucc
érdemes olvasgatni de főleg a képek viccesek.
KURVA kínaiak
-
Sanca #12380 Hat nem tom. Idaig ilyaszkodtam(toros akarok lenni) de minden 5-10 perc utan pihennem kell vagy 5-10 percet hogy felmenjen a manam... Szal ugyan anyi idokozonkent meg u.anyi ideig pihenek mint a harcos... -
Nexushun #12379 Az a bosszantó hogy lvl 35-ig csak ezeket a lenyeket őlve nagyon gyorsan fel lehet fejleszteni egy ijjaszt vagy egy varázslót. Egyébként nem véletlenül ijjász minden második lvl +35-ös player... -
Pukkka #12378 igen és mikor 1-1 gyorsabb low lvl szorny nekikmegy akkor futhathatnak =) -
Nexushun #12377 Olyan érzés mintha nevenének tajtam: mit akar itt ez a knight minden 5-bercben pihennie kell, mi meg a "nagy ijjaszok meg varázslók" 10-esével irtjuk öket, milyen királyok vagyunk minket meg se tudnak ütni ezek lvl 33-as lények.... -
Nexushun #12376 De hogy ilyen szintű lények meg se tudják üni őket, ez mókás. Az ijjászok páncél nélkül szaladgálnak köztük, rólam meg 200-akat vernek le ha nem jön be a stun... (360 pdef-el) -
Sanca #12375 meg jobb mikor lvl20as vari farmol 10 db olyan golemet es teruletre hato cucal oldosi oket secperc alatt:) -
Nexushun #12374 Hát ez kész röhely. Execution-on vagyok és itt küzdök a lvl 31-32 es zombikkal. A low lvl varázslók meg ijjászok meg céllövösdit játszakak velük... Hát jó hogy gyorsabban fejlődnek mint egy harcos, lvl 17-es varázsló ölte a lvl 33-es Gránit golemet... -
#12373 Macska summonolásához, milyen Crystalt kell, és hol szerezni????????????????????????????????????????? -
#12372 De hál' istennek... -
Pukkka #12371 De megy ujra -
#12370 Gathersw, Bitang és Én éppen a wastlandon nyírtunk egy baziliskust, amikor kilépett.
Szerintem Bitang nem élte túl :( -
#12369 mi a k*rva f*szért kell kifagnyi mikor végre bejutok?:D -
#12368 jahok ok aszittem 2.hónap:) -
#12367 elso honap ingyenes, utana havi 15 dollar ennyi -
#12366 havi 15 dollar, csak amcsiknal lehet venni game cardot 2honap 6honap 1ev etc re, amiert jatszhatnak igy ott nem kotelezo hitelkartyaszam, nalunk mikor lesz ilyen vajon... -
#12365 Gludin a kikötőváros, Gludio a központ város, de a hajójegyekre Gludiót írtak szal....
Aztán meg a kikötőben plakáton Speaking Island van:D -
Pukkka #12364 daBear vagyok ittvagyok nemvesztem el =)
Tegnap érkeztem Gludinba,vagyis Gludioba,vagy Gulidoba vagy őő,nah jo még mindig nemtudom hogyhivják,szal a kikötőbe,tehár main landon vagyok , esetleg ha beférek klanba vagy mifene akkor szoljatok bár még csak lvl15 vagyok, de még mindig hülye =D -
#12363 Na most itt számolgatok, mi ez a 30$ pontosan enniy lesz 2. hónap, és a következő összes?!?! ez 6000HUF++ -
#12362 Mármint, most kiszúrták a szemünket egy jó nagy rakás sz*r ingyenes hónappal, NAOB néven, és akkor fizethetünk 50$-t gémért, aztán 15$ még az első hónap, és utána minden hónap 30$ lesz? -
Skill #12361 lol :(
valaki party? 2 server skillhunone
tegnap partyztam valakikkel csak már nem emléyem nickekre
szal ha kell valakinek gyogyito msg skillhunone -
#12360 ezek a rohadt 0.9999999999esek, mért nem tudnak leszálni róla... -
#12359 also :) -
#12358 elsot lehet hordani felsot nem -
#12357 igen also csak, felso blast plate, en lattam sok emberen felsot de amilyen szerencsem lenne egybol leszedne rolam egy gm .. , inkabb nem probalom ki:P -
#12356 Rajtad Brigandine gatyó van, na most akkor csak a felső tiltott???
Betaban ez a legjobb kapható ruha eddig? -
#12355 röviden: jött pár fasz, és hozták a köcsögöket is:D -
#12354 OK, kösz:) -
Skill #12353 nekem ediggi dropjamim galdius 48k bone armor 20k + egy bone armor amit találtam :) es meg par 10k cucc se azokra nem nagyon emléxem
ja 400k körüli botom van nekem is de amelet pucer vagyok...
valakinek nincs egy hose of knowgladéja? :) -
#12352 eredeti:
The game will be available at a suggested retail price of US$49.99 and includes the first month of online game play. After the first month, players will be charged a monthly subscription fee of US$14.99. Sixty-day game time cards will also be available at many North American retailers for a suggested retail price of US$29.99.
-
#12351 en egyebkent az ncsoft helyebe adnek a betas playereknek, 1het chronicle kiprobalasi lehetoseget, mielott kiadok egy valag penzt ra :) -
#12350 jolenne:), ahogy nezem a jatek itthon 14k lesz min -
Sanca #12349 kemeny hogy 2 honap dragabb mint 1:)) -
silbor #12348 és 3 hónap 44.99 :o)))
hát nem sok kedvezményt adnak!!!