88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nexushun #12427 HBSR gyereket leszedték? Miután piros lett? -
Arachnotron #12426 Ja és ez kifelejtettem: sárkányt csak várral rendelkező Klánvezér szerezhet.... -
Arachnotron #12425 Ja és a várfoglalaáshoz: 15 naponként lehet egy klán tulajdonába lévő várat megostromolni, ha a támadó klánvezér bejelenti ezt a megfelelő NPC-nél. A várháború 2 órán át tart, és a támadó létesíthet a vár közelébe egy tábort ahol ujjáéledhetnek a támadók (persze a tábor elpusztítható a védőlk által, és akkor a legközelebbi városba respawnolnak a támadók). A várostromnál civilek (nem klántagok) is résztvehetnek, és més klánok is segíthetnek ha ezt bejelentik az NPC-nélk az ostrom előtt.
A várat csak a clanvezer foglalhatja el ugy hogy a sszem a toronyba castol vmi spellt( persze ez jó sokáig tart) A 2 óra lejárta után akié a torony azé a vár.
Ja és vmi olyat is olvastam hogy a várúr megadoztathatja a környező város NPC-it, szóval nem kis előnnyel jár egy Kastély. -
Arachnotron #12424 Szerintem te összekeverted a gránit gólemeket (lvl 33 ) a stone guardianokkal (lvl 16 ) A granit gólemek az Execution Ground-nál élnek, aminek egy lvl 17-es magi még a közelébe se jut lévén hogy útközbe igen sok gyors aggro lény él aki hamar leszed. -
Kaleb222 #12423 Továbbá azt is bejelentették, hogy nagy valószínűséggel
LESZ KARAKTER TRANSZFER és ingyenes lesz 1x az Open Beta
résztvevőinek - azaz nekünk:)
Vagy az open beta végén történik, vagy a retail elején.
(az előbbi valószínűbb)
-
Kaleb222 #12422 Nos, akkor már hivatalosan is bejelentették:
MEG LEHET MAJD VENNI 50$-ért CSAK a serialt a hivatalos
oldalról! Nem kell majd rendelni, le lehet tölteni
a chron1-et (bár ezt nem írták, de magától értetődik)
WEEEE
-
#12421 Én az 5-8-as szervereken csináltam DavXXX nevü karit. Szerintem ezt mindenki lépje meg:P -
#12420 akit érdekel: ultimatebaseballonline ! -
Kryn #12419 Azt írják kari transzfer csak akkor szívás, ha van már egy olyan nevű kari a célszerveren mint a tied, ahova át akarod rakatni. Ilyenkor nem tudnak mit csinálni...
-
#12418 Lesz kari transfer is ha minden igaz szal átmehetünk keleti partra:) -
#12417 HOPPÁ info hegyek. Na ezt fordítsa le valaki plz:P -
#12416 Ezt hol olvastad, hogy ilyen erössek a vár védő NPC-k? -
Sonic13 #12415 Ma (kb egy órával ezelőtt) volt egy kis war a déli koponyánál:
[IMG][/IMG]
Ha jól tudom a bal oldali az HBSR klánja
[IMG][/IMG]
Bocs a képek méretéért, de szeretném, ha beleolvasnátok a csetbe :)
-
#12414 Itt már megy a tárgyduplázas, ezért olcsobban adják a pénzt is :)) 500k adena 10$ -
Sonic13 #12413 LOL...ez azért DURVA! :) -
#12412 egyebkent itt minden le van irva reszletesen -
#12411 aki latta videokat nem egyszeru dolog ez, legalabb 200 ember ment neki npck nek, guardok lvl75, belso katonak lvl80+ szintuek, -
#12410 igen , adokat vethetsz ki a boltokra -
#12409 ha elfoglaltak akkor 15 naponkent probalhatja a tobbi klan elfoglalni a masiktol -
#12408 Mi történik a castle town-al ha elfoglalják a várat? Meg lehet változtatni a boltok árait? -
#12407 Only the castle lord may select a siege time. Selecting a siege time is done through the chamberlain NPC.
Take care when choosing a siege time, as it cannot be changed once it is set.
-
#12406 When a player character (PC) clan defeats an NPC clan and occupies the castle, that castle becomes the possession of the PC clan. If a clan with ownership of a castle has been dissolved, the castle is returned to its initial state -
#12405 varat nem tudsz venni , eloszor el kell foglalni az npck tol, varkapitannyal kell beszelni az kituz egy idopontot amikor a siege van es hajra, min lvl4 es klan kell hozza -
#12404 + a vár védelmének a kiápítését is fizetni kell:) -
#12403 De mivel Lineage2.com-os fórum moderátor arc írta én elhiszem:P -
#12402 Továbba a Klán ház nagyon drága (elvileg 5millió), A warehousra hetente kell fizetni (az összeget a klánvezér becsüli meg). Ugy tudom várat 1. meg kell venni és utánna lesznek ostromok. -
#12401 ja ez akkor nem hivatalos info.. -
#12400 Ezt a a good site to buy lineage2 for europe topicba írta be. -
#12399 en ugy vettem ki az europai rendeles nem tuti meg -
#12398 De akkor ezek szerint le lehet majd tölteni a klienst. Mi a jó hír ha nem ez?:P Nem kell 2 hetet várni hogy méltóztasson megjönni a CD. -
#12397 JOB kain.on úgy láttam 50$ 100 000 Adena ... :) -
#12396 ja 50 dolcsiert megveszed a cd keyt :) -
#12395 Moderátor írta:
GREAT NEWS:
Friday April 16, 2004
Direct Web Sales
Starting at retail launch, players will be able to purchase the Lineage II retail registration key directly from our website for a fee of $49.99 US. Credit card only. This effort is largely for our international players, and we DO NOT advise players with access to retail outlets selling Lineage II to buy direct. There is no game manual, and other items that you can find in the retail box. However, because we understand that sometimes shipping to Europe or Australia takes an awful long time and that is a pain in the butt, we are offering this service. The service will go live at around Launch and is NOT presently available so don't contact us asking how you can do this.
Sovény vagyok angolból de azt hámoztam ki hogy meg lehet venni valami kulcsot CD nélül. Nost akkor mégis le lehet tölteni majd a gémet? Valami jobb angolos írja le a lényeget:P -
#12394 varat foglalni lehet, klan hazat lehet venni, de ezt kb150x leirtuk :) -
#12393 1vs1 -ben a varázsló eséjtelen egy hasonló szintü íjásszal, de csapatban halálos! -
#12392 Én tegnap még 17-es szinten símán írtottam őket.Egy failed-em volt összesen! -
#12391 Ez klán szintül függ. Lvl 0klán nem tud semmilyen pluszt nyújtani, csak a klán chatet (talán a legfontosabb dolgok egyike). Lvl 1 klánnak már megkapja Warehouse. Lvl 2 klán már teljes Warehouse menedzselést, klán házat kapnak. Ugyan csak megkapja a klán az aukciót, amivel megkönnyíti a tárgyak eladását. Majd a tovább szinteken, kapunk klán logot, vehetünk várat, üzenhetünk hadat, köthetünk szövetséget. -
Pukkka #12390 nah sw dwn -
Arachnotron #12389 Mellesleg az ijjasz tenyleg elegge egy elcseszett kari (mindenkit lenyom konnyeden) és erre a keszitok is rajottek, ezert gyengiteni fogjak ( pl a Paulus Knight deflect arrow skillje erosodni fog de remélem nem csak ebbe merul ki a gyengites egyensúly fenntartása érdekeben).
Ja amugy nem veletlen hogy sok torpe, orc stb is lvl 20 alatt nyilat hasznal (meg akkor is ha nem tud pl power shotot) mert a nyil sokkal tobbet sebez es raadasul tavolrol hat.... -
Arachnotron #12388 Ha-Ha lvl 20 magus a budos eletbe nem tud megolni egyetlen granit golemet se meg 1 millas fegyverrel se mert minden tamadasa Failed es csak 1 Hp-t sebez.
Mellesleg a wiz az egyik legganyabb kari szoval ne irigyeld annyira. Pvp-be barki kicsinalja mert meg koncentració buff eseten is megszakítjak a varaszlatát (de minimum felezik a sebzeset az utessel), és várnia kell amig ujra varazsolhat, de sajnos lassu igy elfutni se tud, és ráadasul pancelja sincs---> ugy vágjak szegenyt mint a vajat (egy azonos szintu harcos 4-5 ütessel kivegzi szerencsetlen wizt , a z ijjasz meg 1-2 lovessel :( ). Egyetlen Pvp-s spellje az aura burn, de az is soxor besul pvp-be es a sebzes sse tul nagy ha vesz par ekszert az ellen. Szóval wiz suxx.