88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#12467 a 2/0 pedig azt jelenti, hogy 2 lilát öltél már meg, és 0 fehéret. -
#12466 CSAK akkor leszel piros, ha a másik végig fehér marad (pl nem üt vissza). Amint visszaüt ő is lila lesz, tehát szabadon ölhető, bünti nélkül. Ez a pvp gyakorlatilag. A pirosak egyérteműen ártatlanokat ölnek (vagy csak akkora lama valaki, hogy nem tud, vagy éppen nem akar visszaütni). -
#12465 Télleg, arra kíváncsi lennék, hogy M.o.n milyen kártyával lehet külföldre fizetni. -
Skill #12464 :(
valaki leirna nekem , hogy hogyan müködik a pvp?
mert en ugy gondolom hogy oltem de nem lettem piros
pvp a statnal 2/0 ez mit jelent?
ha megutom lila leszek viszaut o is ...
he valaki meghal a másik piros lessz? vagy csak az aki elösször ütött? -
silbor #12463 huh 10 nap!! még szereznem kell kártyát amivel fizethetek mert a visa electron-om nem jó ilyenre -
#12462 COUNTDOWN TO LINEAGE II LAUNCH: 10 days 17 hrs 34 mins 28 secs -
#12461 COUNTDOWN TO LINEAGE II LAUNCH: 10 days 17 hrs 35 mins 6 secs -
Arachnotron #12460 Sőt ha jól tudom a Pet olyan mintha Partyba lennel tehat viszi tőled az xp-t (javítsatok ki ha tévednék), és asszem neki is szintet kell lepnie ( nem tudom ezt pontosan mert nekem se volt petem, csak mesélték) -
#12459 Nekem sose volt, de mindenki arról tanusított, hogy ratyi, gyenge és sok pézbe kerül. -
#12458 Igen, egyet sebzés nélkül tehát símán leírtottam és sztem 370 manából 200 nem az egész... -
Arachnotron #12457 Nem a pet sajna eleg gyenge kiveve a sarkanyt :) azért szívesen kínlódnék:))) -
silbor #12456 kínlódni :o) -
silbor #12455 érdemes háziállatot tartani? érdemes killódni ezzel a quest-tel? -
#12454 PEACE :D -
Arachnotron #12453 Érdekes legutóbb ezt mondtad: "Én tegnap még 17-es szinten símán írtottam őket.Egy failed-em volt összesen!" ....
Most meg hogy minden manad ra ment ....
A failed hez meg annyit hogy meg bena (low lvl) Moboknal is soxor besul a spellem (még ha nem utnek meg akkor is:( ), de ugy tunik te tudhatsz vmit hogy neked szinte soha :))))
Na mind1 inkább elhiszem amit mondasz a Flame elkerülése végett.... Peace -
#12452 De biztos jobban tudod, de én voltam ott, nem te.... -
#12451 Ott volt még Crazyn és BitangPower ők is látták, de ha nem hiszed akkor, ne hidd, kb 200 manám rámeg egyre de meghal. -
#12450 Nem kevetek össze semmit, a Wastelanden gyilkolásztuk!!! Ne nézz mér lámának... -
silbor #12449 más klánok vezéreinek és nagyhatalmú karakterek neveiben is érdemes létrehozni karit. nagyon sok lóvét lehet keresni egy könyörgő karin aki szeretne másik szerverre menni! az ellenségekről nem is beszélve! (na jó lehet vele biztosan banolást is beszedni!) -
Kryn #12448 De az 1 hetes törlési időt ki kell számolni akkor, hogy pont akkorra törlődjön mikorra átrakod.
-
Arachnotron #12447 Bocs de eleggé valószínutlennek tartom amit mindasz ugyanis a gránit gólemnek 1300HP-je es jó Mdef-je van szóval legalabb 300-at kellett volna neked sebezned rajta lovésenként hogy 4-5 lövésel leszedd :) ez pedig lvl 17-en egy voodoo dollal (legjobb nem d grades fegyver) sem lehetséges még egy lvl 10 MOBon se (mármint hogy 300-0t sebzel).......
Amúgy pedig fura hogy itt senki nem talalkozik failedel ha nala jóval erősebb MOB-ot ol....
Ja es Ferro: Senki nem mondta hogy a granit gólem nem könnyu ellen egy wiz-nek (ha mar lvl 27-30), de az nekem senki ne akarja bemesélni hogy lvl 15-17 simán ! megöl egy olyat... ( Pl Jolsnnal lvl 21 23-n a nagyon nagy fat oltuk (nem a Black wilowt) oda lett mindkettőnk full manaja sok ss ment bel pedig mindkettőnknek temptation of abyssa volt (es az a fa is kb 30-35 . szintu tehát jól besültek a spelljeink :((( )
Masik meg hoyg a wiz meg lvl 30 felett is szar pvp-be mert az ekxerek olcsok egy armorhoz képest, tehát könnyen szert tehet nagy M def-re a harcos, ha pvp-zni akar... -
#12446 Ja tenyleg elfelejtettem, szoval akkor varazslonak (wizadrnak) a legjobb. Emlekszem a JOB-on en 3 lovessel kivegeztem ha 2 dss-t is felhasznaltam. De a legjobb a varazslo + egy-ket harcos. (Vagy varazslo helyett ork monk azzal a folyamatosan sebzo varazslataval). A varazslo belelo egyet-kettot a golem elindul fele a harcosok meg leutik. Szinte pihenes nelkul lehet igy olni oket. -
#12445 milyen magyar klánok vannak és hogy vesznek fel embereket?? -
Sanca #12444 Jah, golem ilyasznak a legszarabb. Akkor inkabb pokokat meg hangyakat olok:)) -
silbor #12443 és 1 előfizetéssel bármennyi karid lehet? mert akkor érdemes minden szerverre megcsinálni 1 ugyan olyan nevű karit (és ha oda akarsz menni akkor addig törlöd róla)nehogy egy klán helyváltoztatást meg tudják akadályozni az ellenségeink! :o) és ha esetleg vendetta esetén a klán fejvadászai más szerverre is követni tudják a halálra itélt karaktert! LOL -
#12442 LOL, a másik kari is lvl17 volt :D -
#12441 Ex. Groundon én lvl17esen voltam egy másik szintén lvl18as karival. Mindketten vazsik vagyunk. Bejutással semmi gáz nem volt, hozzánk se ért senki. Aztán elkezdtül ölni a gólemeket/zombikat (nem zombi a neve, de úgy néz ki). Fejenként kb 5 wind strike volt. Nekem annyira nem jött be xp ügyileg, talán majd magasabb szinten egyedül. -
#12440 valószínű én is már van egy 20 warriorom gáz lenne mással ujra kezdeni -
#12439 igen -
#12438 ti átfogjátok tenni a karaktereteket a fullba? -
#12437 Inkabb csak varázslónak, olyan nagy az nyil-ellenálása hogy alig sebzem :( . -
#12436 Csak annyi, hogy bar tobbe kevesbe igazad van, DE azert a wiz nem olyan szar kari, igaz 1v1-ben nem sok eselye van. De varazslat feltoltesre level 30 utan mar nem kell varni, level 35-nel fast spellcasting 2-es van ott mar nagyon gyorsan varazsol es elvileg joval tobbbet sebez egy harcosra mint az ijasz.
Ja es siman kinyir egy granit golemet level 20 felett csak kell olyan skill ami folyamatosan sebzi (azaz Poison, tehat DE varinak megy), bar jo sokat ra kell lodozni mire hatni fog es ketto kell ellene.
Granit golem egyebkent is varazsloknak es ijasznak van kitalalva, mert magasabb szinten (30+) hiaba vagy jo harcos nagyot sebez a golem, varazsloval meg 4-5 loves es egy level 3-as flamstrike-al mar igazan jol lehet oket farmolni. Ugyanez megy a fakra is, varazslo (ijasz) sokkal konyebben oli oket, mint harcos, mert azok valami izsonuy nagyot sebeznek. -
Sanca #12435 :))) -
Sanca #12434 Jah. Minel nagyobb a karma anal nagyobb esellyel dob cuccot. -
#12433 Ha minél nagyobb a karMÁJA annél nagyobb eséllyel dob cuccost. Érdemes néha kockáztatni "vagy -10%xp vagy több100k-s cucc" én mindig megtámadom őket ennyit megér.. -
Nexushun #12432 Ha 0 a karmaja akkor lesz megint fehér? Ha pirosat ölsz úgy tudom nagyobb eséllyel dobja el a cuccait. Ez igaz? -
harczos #12431 mi anno dfs-el és gatherrel lementünk wastelandre, 33-as gólemeket irtani és jópárat leszedtünk miközbe mi 15 körül voltunk. igaz nehéz volt bejutni, mer télleg sok az agró körülöttük de nem volt lehetetlen. először 2-en dfs-el is boldogultunk, majd amikor gat társult hozzánk, akkor is elszórakoztunk velük csak közbe jött egy kis incidens - meglepett bennünket egy hangyakatona (irány a legközelebbi város) :D -
#12430 Ez attol függ hány szint különbség volt az ő szintje és akit kinyirt szintje közt (+ még attól is függ hogy eddig hány karit PK-zott le). Ha kb egyenlő szintüek voltak akkor 260karmat kapott(és ez volt az első PK-zása), ha sokkal gyengébb volt az a kari akit megölt, akkor 460karmat kaphatott vagy még ennél is többet. +1 hasonló szintü MOB-ot ha megöl akkor kb 10 karmával csökken a karmája. -
Arwenke #12429 Szerintem nem letolteni kell, csak a beta verziot patchelik fel, legalabbis remelem. Nincs kedvem megint sok-sok orat toltogetni, raadasul szerintem frankon tul lesz terhelve a letotes. -
Nexushun #12428 Egyébként meddig marad ilyenkor piros?