88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Mind a 9 server west coast nem?
  • Davidus
    Ja és az OTP elektronikus folyószámlának az elkészülési ideje állítólag 1 hét. Aki OTP folyószámla nélkül nyitja annak automatice nyitnak egyet.
  • Davidus
    Lesz transzfer 10 nap múlva ha minden igaz.
  • Ferro_TwL
    Sok ertelme van 9 servernek. Az utolso 3-on alig van ember az elso 5-re meg nem lehet bejutni... Hujek ezek.
  • silbor
    "magyar nem cég" vagymi :o)
  • Davidus
    "devizabelföldi természetes személyek"

Ez mit jelenthet ?:P
  • Davidus
    Ki igényelhet Elektronikus számlacsomagot?

18. életévét betöltött devizabelföldi természetes személyek

Ügyfeleink, akiknek Lakossági illetve Junior Folyószámla szerződése van, átszerződéssel is nyithatnak Elektronikus számlacsomagot.
  • Davidus
    AZ is nyithat akinek nincs OTP-s folyószámlája.
  • silbor
    VALAKI MAGYAR NINCS AZ 5. SZERVEREN. UGY KIPRÓBÁLNÁM A CSAPATMUNKÁT A BÉTÁBAN MÉG!!!!!!!!
  • silbor
    igen de az a számlavezető bankhoz megy és onnan keresnek meg én meg nem ott lakom. inkább elintézem itt személyesen.
  • Davidus
    Meg tudod neten is oldani. Egy métert nem kell menned:)
    ITT a lap aljén az "Elektronikus Számlacsomag igénylési adatlap"
  • Davidus
    Nah én meg is igényeltem:)
  • silbor
    és tényleg!!! igazad van. akkor nekem ma hülyeséget beszélt a csaj az OTP-nél. azt zagyválta h. VISA alapú és h. több nap mire legyártják. Még jó h. van ez a fórum. hétfőn el is intézem. KÖSZI
  • Davidus
    De ha mégsem lesz jó ne engem szidjatok:D
  • Davidus
    Valaki itt itt verte magát ebben a topicban hogy márpedig nem lehet vele MMORPG havidíjat fizetni. Ennek kicsit elllentmond hogy más MMO-ban egy csomó arc ilyennel fizet. Kérdezzétek csak meg a DAOC topicban.
  • Davidus
    De gondolom lehet hozzá 3D-s real time kártyát is igényelni:P (ATM-böl nem is lehetne máshogy pénzt kivenni)
  • Davidus
    Nem kapsz kártyát csak egy kártya számot! Ezért is elektronikus:P
  • Davidus
    Minden info itt!
  • silbor
    de kell hozzá kártya azt pedig idő elkészíteniük nem? én ma érdeklődtem e miatt
  • Lefetyke
    kösz Davidus
  • Davidus
    Akkor

*Én úgy tudom hogy a beta legnagyobb cuccai Törpöknél kaphatók :D
  • Sanca
    Ha jol tom JOBon a legjobbat kraftolni vagy talalni lehetett, giranba csak a 2. legjobbat lehetett venni(legjobb=preludeban a legjobb). Sztem ittis vhogy igy van.
  • Davidus
    A táblázat szerint az OTP elektronikus bankszámlával LEHET fizetni a havidíjat. EZ lenne a tuti mert pikk-pakk megcsinálják és alig kerül pénzbe.
  • Davidus
    Én úgy tudom hogy a beta legnagyobb cuccai Giran-ben kaphatók.
  • Lefetyke
    A Katanát hol lehet venni? És mennyiért? Persze sejtem, hogy addig még sokat kell törpölnöm :-) De azért mégis érdekel.
  • silbor
    naszóval ITTtaláltok infót a bankkártyákról. ahol I betű van az megy az interneten.
  • silbor
    igazi magyar!! :D
  • Sanca
    :)))))))))))))
  • Lefetyke
    Üdv emberek (meg egyebek)!

Ha törpföldön jártok, magyaroknak extra kedvezménnyel árusítok.
    Néha boltot nyitok a falu főterén "BE MY GUEST FOR QUALITY" jeligével.

És egy hülye kis reklámversikével csalogatom az embereket:
    "BE MY GUEST FOR QUALITY ...
    My prizes are friendly ...
    It would be so good to feel ...
    That We both had a great deal!"
  • Sanca
    Ez teljesen rosz:) Castus pedig kozelitett a johoz.
    Szal akkor es csak akor leszel piros ha feheret olsz. Pl akkor is ha mondjuk duelezel, az nmy elfut, es meg akor lovod meg mikor lila volt, de a lovedek utja alatt kifeheredett, akkoris piros leszel(ez nagyon gyakori sajna a preludeban, mer itt 30mp alatt visszafeheredik, a chronicleban 1 perc a tamadonak). Szal ha lilat olsz nem leszel piros, miutan kinyirtad, 30mp es viszafeherec.
    Ha pirosat utod, vagy megolod, nem leszel meg csak lila se, es pvp 'pontot' sem kapsz, olyan mintha megse olted volna.
  • MaDFoX
    Cactus: Mar bocs, de marhasag amit a PvP-rol irtal...
    Az lesz piros aki NEM PIROSAT megol (mindegy ki tamadott vagy ki vedekezett csak). Pl a 2/1 azt jelenti 2-t harcban olt meg es 1 nem vedekezett (ahogy irtad egyebkent :) ).
    Ha megutsz valakit aki nem piros, lila leszel (akkor is ha o ut eloszor), a lila hamar elmulik, ha nem utod tovadd, nem jar minuszokkal. Ha piros lettel (feheret vagy lilat oltel) akkor a dropod ugy valtozik meg hogy joval nagyobb esellyel dobsz viselt cuccot, vagynagyertekut...
    A pirossag nem mulik el idovel, csak ha XP-t szerzel (minnel nagyobbakat annal tobb) azaz tobb szintnek megfelelo mobot kell gyakni, vagy inkabb nagyobbakat...
    A pirosak megolese semmilyen buntetest nem von maga utan, szoval free to kill... ...es altalaban szeretik is mert jo loot van belole! :D
  • BlackArt
    Nem tudom hasznaltok-e TeamSpeak-et, van itt egy overlay program amit elinditva a jatek(ok) alatt feltunik annak a neve aki eppen beszel.
    TSO
  • BlackArt
    Sajna nem tudom, tobbi kartyat nem ismerem :(
    De a kartyaszam beadasakor mar (legtobb) program megmondja hogy elfogadja az adott tipus kartyat, vagy nem. Altalaban a kartyaszambol kiderul. (Pl. a new york-i citibankos kartyamat nem fogadtak el, a magyar visa-t pedig igen) Szerintem az a lenyeg hogy ne bankkartya legyen, hanem hitelkartya...
  • Davidus
    50$
  • Skill
    penzbe menyi?
    havonta 15 dollar ?
    a kod ara?
  • Cactus
    Van valami K&H -s netes kártya, azzal nem tudod, hogy megy-e?
  • BlackArt
    megveszed online, kapsz egy CD-keyt, patch meg lejon: ennyi.
  • BlackArt
    Pet... Grrr, a masodikat vesztettem el 2 nap alatt. A questet szerintem nem erdemes megcsinalni mert kuuurvahosszu szaladgalas vagy soook penz kifizetese a gatekeepereknek.
    Ha mar megvan, etetned kell. Folyamatosan. Ha nem csinalsz semmit, akkor is egyre ehesebb. Ha 50% ala megy a kajacsik (nem az elet!), akkor mar nem tudod visszarakni a nyaklancba. Kajat Gludinban lehet venni. Ha behal vmi miatt, 3 perced van rez-re, vagy vegleg elveszik.
    (Nalunk az egyik sracnak van egy lvl20-as farkasa, 16k adena orankent a fonntartasa, szoval...)
  • Skill
    rendelés akkkor hogy is megy?
    közösen postan vagy van más lehetöség is?
  • BlackArt
    Nekem Westel/Citibank VISA van, azzal lehet.