88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Skill #12587 mi ez a ryzom? -
Gumbo #12586 holnapután lehet kezdeni a Ryzom ot :). Én megvárom a 28-át és majd akkor megyek át. -
#12585 a béta teszt arra való, hogy teszteljük a játékot, és hírnevet szerezzünk neki, na itt tesztelni már nem kellett, csak bemutatni azon a földrészen is, és reklámozni, na de milyen reklám volt ez???:D -
#12584 de nem lehet előfizetni egyből így, mert ha ténylegesen tele elsz faszfejekkel a server, akkor pénzkidobás volt, nem lehet majd értelmesen játszani...
persze mindenki tud játszani a gémmel, na de annyi fasz van, hogy az ostrom végén a győztes sereg kiirtaná a tagjait, mert azon vesznének össze kié legyen a trón:) -
#12583 emellett remélem, igazad lesz, és tényleg kiszűrődnek a faszkalapok, na de ez nem a pénz kérdése lesz, mert amerikában nem gond havi 3000HUf letejelése, szóval nyugodtan beszűrődhetnek a kis pénzes idióta barmok is -
#12582 Engem sosem érdekelt a Warcraft semmmilyen formában, úgyhogy a WoW sem fogja megváltoztatni az életem. Talán még SWG érdekelne, de az meg már annyira elment, hogy a kezdőket szerintem nagy ívből....
Na majd talán a Ryzom vagy a GuildWars, esetleg EQ2 -
#12581 Nekem sem... -
#12580 mert ez a menő:DDD
ne legyél hülye, mindenki azzal játszik ami neki tetszik:) -
#12579 Sajnos nem tudom magam elhatározni. Egy pár óra játék után megjön a kedvem, de aztán megint elmegy. Meg azért nem lesz egy olcsó mulatság, nekem legalábbis nem az. -
#12578 nekem annyira nem jött be ez a játék, viszont talán a sok hülye wowos srácot eltérítheti, hiszen ennek sokkal szebb a grafikája megaztán ugyis mindenki evvel játszik, mert ez a menö -
#12577 Te nem fizetsz elő Cactus? -
#12576 Én így szar-úgy szar, előfizetek! -
#12575 Akkor inkább nem olvasok. :-) -
#12574 Sztem kicsit visszábbolvasol, akkor el is megy végleg a kedved :DDD -
#12573 Ööööö...
Akkor talán mégse. :-D -
#12572 van még nem egész 10 napod... -
#12571 Kedvem szottyant kiprróbálni ezt a játékot.
Ugye még nem fizetős? -
#12570 igen, ez nagyon megnyugtató, hát végig szopattak velünk egy kibaszott hónapot, az egész egy nagy rakás szar volt, és akkor örüljünk, mert retailben jó lesz....
a japán retailről még el tudom képzelni, hogy jó is, ott a bétát élveztem, nem úgy mint itt...
össze lehet hasonlítani a kettőt, csak nehéz elhinni, hogy mindkettő egy és ugyanazon gáma. -
Sanca #12569 Ja, es ennek a jateknak ugye a pvp meg a siege a lenyege, nem pedig hogy 10k-val olcsobban vegyel cuccost:)) -
Sanca #12568 Nyilvan a westes serverekre is atmennek csomoan(new york-iak es tarsaik, meg csomo europai). Hogy miert? - a ping miatt. 180 pingel a war eleg vicces:)) Max ilyaszok, varazslok meg a gyors assasinok tudnak ervenyesulni, a tobbi kari meg csak kergetheti a 10pinges amcsikat, ugy hogy dmg-t nem ad... -
Kryn #12567 Amúgy beregisztráltuk a klánt, van még két szabad helyünk, néhány nap múlva meg lesz hét szabad helyünk...
-
Kryn #12566 Úgy ahogy mondod... ;D
-
Kryn #12565 Én komolyan mondom, talán még soha nem produkáltam olyan dühkitörést mint ott akkor. Idegbeteg lettem és szabályszerűen lefáradtam tőle, és mosott szar voltam utánna amikor elmentem este éjszakázni. Miután leléptél én még cirka másfél órát nyálaztam a lónak a szerszámát, mire nagynehezen sikerült megregulázni mindenkit és hozzájutni a 10 percenként spawnoló szörnyhöz... DM-ek mondjuk nem szartak a fejünkre elősször mivel az összes botot kiebrudalták kérésemre. Utánna az tény, hogy nem jöttek vissza, de van még kb. 4000 másik akinek a nyűgeivel foglalkozniuk kellett. Ne feledd, ez csak béta, épp ezért van így mindez, retailben más lesz.
-
#12564 -
silbor #12563 a cave of trials-ba erdemes 18. szinten bemenni vagy még hanyagoljam. szalamandrák csontik...? -
#12562 no pár dolog, mert nemtom mennyien játszottak itt már komolnya mmorpg-l ami pvp-re van kihegyezve:
szal marhára meg kell ám gondolni milyens szerver, öszintén megmondom nem nagyon pártolom hogy elmenjünk 2esrő, mert überszopas lehet:P
miért? azért mert nemtudni mennyi előfüzető lesz (véleményem szzerint nagyon le fog csappania létszám), és übergigaszopás lehet ha átmész egy 8as szerverre ahol 500an játszanak..
PVP gammában mindig olyna szerver kell ami fullos, hogy lehessen kit ölni, ha nincs enemy akkor nemtudsz játszani, csak tápolni, nincs normális kerskedelem (tök drága minden) nincs normális craft, a crafthoz normális nyersanyag stb
SZal én azt mondom mielőtt bárhova is másolgattok csak abba gondoljatok bele mekkora különsbség volt japcsi-tw és amcsi 2es szerver közt, mert ha szarul döntünk, vehetsz mindent boltbol stb
mellesleg europaiknak semilyen előnye nincs amcsikhoz képest (lásd faszkártya németplyereket, spanyolokat had ne soroljam..:P)
Szal gondoljuk ezt át rendesen, mert nem akarom kizsopatni magam egy 300fős szerverrel.. -
Arachnotron #12561 Na ezt pl semmi értelme nem lesz kipróbálni (mármint erre a 3 napra): nem emlexetek hogy alábecsülték az érdeklődők számát a Naob indulásánál, és lévén hogy a Guildwarst is NCsoft adja ki meg ráadásul ez is ami.... Gondolom a többit kitalaáljátok -
silbor #12560 én túl hamar jöttem át a mainland-re. halál unalom itt mert csak 1-2 féle szörnyit irthatok. visszamegyek a szigetre mert ott igazi jani voltam. :o) -
#12559 NCsoft-nak mi köze a GuldWars-hoz? -
#12558 Silbor:
Ez előfordul..
Madfox:
Még van időnk eldönteni hányra megyünk. Bár szerintem nemsokára optimalizálják a 8szervert is. -
#12557 Hoppppsza: Az E3 idejere kulonleges "open alpha - demonstration" :) tesztet szervez az NCSoft a GuildWars-nak! Regisztracio majus 1-tol, a jatek majus 12-14-ig... :DDD
reszletek... -
silbor #12556 de ha 2-esre csinálod előfordulhat h. nem tudsz bejutni mert tele van -
#12555 HUNHurricane: A "szokasos" telitalalat.... :)) http://www.glop.org/lineage2/history.html a 8. Hindemith mar ket hosszabb leallassal buszkelkedik a masik ketto elott... :DDDDD (bar kisebb a pingje is, de ez valoszinuleg annak koszonheto hogy nem jatszanak rajta meg) mindenesetre egy ideig meg nezegessetek szerintem a diagrammokat mielott valasztatok... :D -
silbor #12554 elméletileg lesz karakter transzfer ugyhogy mind1 hová csinálod. de ha nem lesz akkor a 2. szerveren vannak a magyarok. de remélem lesz:o) -
#12553 Majd karakter Transzferrel megyunk.... Nyugodtan kezdj a 2-es szerveren. -
#12552 Na, én meg most akarok uj karaktert csinalni, ugyhogy akkor a 8as szerverre mentek? -
Asmodeus84 #12551 Hát ez kész volt. Tegnap cirka 11 órám ment el azzal, hogy lvl 19-ről lvl 20 assasin lehessek. Ebből 2 óra quest futás, 6 óra!!!! várás a quest szörnyre, majd 2,5 óra szintlépésre. Eddig úgy terveztem, hogy előfizetek, de a tegnapi teljesen betett. Azért szívtunk 10-en azzal a questtel mert másik öt, feltehetően ázsiai állat nem csinált mást, mint nekirontott a questmobnak. Csakhogy teljesen szólóban kell megölni, hogy megkapd a jutalmat. Igen eldurvult a szituáció, az egyiket a földbe is tapostam. A legjobban viszont a GM-ek nemtörődömségén lepődtem meg. Reklamációnkra oda se szartak, csak annyit mondtak oldjuk meg. -
#12550 Mért szopás a Jedi dolog? -
Arwenke #12549 Az SWG a legjobb pelda hogy lehet elcseszni egy jatekot, nekem is van es 1 honap utan mindig meguntam. Egyszeruen ha nem craftolsz akkor a dogunalmas es celtalan a jatek. Jedi dolog meg kulon szopatas. -
#12548 Szerintem ez jo lesz: - 8. Hindemith