88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ArTe #12907 hinnye 50-es szinten lesz virnyed, de addig el is kell jutni -
#12906 Ja és hidd el vas idegeim vannak, csak a balfaszoktol dobom el az agyam, amerikaban meg szinte csak az van.. -
Arachnotron #12905 Ez nem igaz hogy csak hatrány a van : én ugy tudom hogy csak a Leadernek lehet sárkánya (vagy ez nem igy van?) -
#12904 Többször nem válalnám el az biztos..
1. Nem tudok minden skillt kifejleszteni!
2. kb 2szintel lettem volna magasabb ha nem vagyok leader, (ha valaki fel akartál venni megbeszélni hol és mikor, majd elmenni a találkozóra, beszedni a pénzt 15embertöl stb.) ezekkel nagyon sok idő ment el.
3. megszervezni valamit az szinte halál, chattel is elment egy csomó időm
4. Nagyon nagy felelőség, pl. az én esetem
Mindenki nagyon gondolja meg ha leader lesz, mert ebben a játékban csak hátránya lesz belölle.
-
Kryn #12903 Nem balhézott, teljesen igaza van.
-
ArTe #12902 jockey
nem kéne balhézni ha egységes klánt akarunk
-
Kryn #12901 21:00-ig, de még úgyis jönnek kb. 10-en megkérdezni meg türelmetlenkedni.
-
#12900 12:00 pm helyi idő szerint mennyi? 6 vagy 7 óra az idő eltolódás? -
#12899 Meddig tart a leállás? -
Kryn #12898 -
#12897 1 hónig nem törlik szóval kb május 28 addig befizetek legfejlebb 1 hétig nem jácok vagy kevesebbet -
#12896 :)) -
#12895 Nem en vagyok a leader :) -
#12894 ric már sory, de te klánod akkor legyen max főklán, ha megtanulod lehűteni magad, senkinek nem hiányozna egy lvl3as klánba a leader banolása mert nem birt ülni a fenekeén a gm-l szembe vagy, bugot hazsnált ki és bannolták:)
szal nekem 8 ki csinálja, de aleader nagyn fontos, hogy leaderként viselkedjen:P
remélem nem haragszol meg a fentiekért, nem basztatásbol mondtam, és remélem télleg összefogunk minl hamarabb, akár te veztésed alatt is.. -
#12893 Ezzel csak az a gond, hogy lehet addigra törlik :/ -
#12892 igen de lehet csak suli vége felé júniusba -
#12891 Elő akarsz fizetni az L2-re? -
#12890 Valamék klánba nem kell egy gladiátornak készülő 21 lvl warrior?
ez az egyedüli hentelés pihenés hentelés... kezd unalmassá válni -
#12889 Télleg.
Privi ment. -
Sanca #12888 Bah, nekem 6 hetig kene kb. -
#12887 megkérdeztem egy gm hogy ha később fizetek elő a gaméra akkor meglesz e még a béta karakterem
azt mondta hogy elvileg kb egy hónapig megtartják a karaktert -
#12886 Küldtem egy privát üzenetet, merthogy e-mailt nem találtam!
Örök hálám! :) -
#12885 -
#12884 Crazyn: hogy áll most a lista? tudni szeretném mennyi előfizető lesz!!!! -
#12883 Én tudok adni serialt (kettő van).
Küldj emilt. -
#12882 Miért ne lenne? -
Kryn #12881 Amúgy meg veszett fejsze nyele... Itt sosem lesz 1 magyar klán.
-
#12880 Az Inqvisitors klánban csak fanatikusok vannak és elvileg mindenki előfizet. -
#12879 Az ez elötti nem neked ment Nexushun :) -
#12878 Szerintem az Inqvisitors klán a legerösebb.. Átlag szint olyan 27-28lvl.. SP az meglenne csak adena kell.. -
#12877 Fingom nincs melyik klán milyen rős stb(lehet hogy a tiétek a legerősebb)de biztos vagyok benne hogy a legerősebb klán tele van fanatikusokkal szal tuti hogy ők se nagyon fogják abbahagyni:P Ha meg nem ti vagytok azok akkor nem kéne elszipkázni a cuccot mert elöbb vagy utóbb minden Magyar 1 klánban lesz. -
#12876 Sztem nem. ápr 28-án adják ki a fizetős cumót, és kb egy hét alatt kapsz serialt. De ahogy érzed. Esetleg ha valaki nagyon nagyon biztos, hogy abbahagyja attól kérhetsz accot kipróbálni egy pár napra. -
Kryn #12875 Erős nem erős, tökmindegy ha nem fogják folytatni.
Egy biztos, tőlünk majdnem mindenki marad, létszámunk eddig olyan 17-20 fő körül mozog (csak klánszintet kéne lépni, hogy beférjenek). Később lesz még férőhely.
-
#12874 Látom ilyen tarhálós lett a fórum.
Szóval megragadnám az alkalmat én is hogy ha valaki elf mage
és van pár számomra használható cucca az hagyja rám örökül.
Thx!
A játékban a nickem: BitanGPoweR -
Nexushun #12873 Egyébként így kicsit kívűlállóként (hétfő óta gyakorlatilag nem játszom csak fun-olok) Akik maradnak azoknak egyesülniük kéne egy nagy Magyar kánba mert komoly ellenfeleitek lesznek és ha szétforgácsolódtok soha nem lesz tiétek Gludio kastélya, de még egy világvégi kis kastélyocska sem :D -
#12872 Akkor viszont e legerőrebb klánnak kéne adni a cuccokat hogy még combosabbak legyenek:P Így hamarabb tudnak szintet lépni és szép lassan be tudnak venni minden Magyart. -
#12871 Miért van bekötve a szád? Talán megfáztál egy ice bolt-tól? -
Kryn #12870 Klánunk sok szeretettel fogad minden felajánlást, annál is inkább, mivel erősen fejlődésben vagyunk és a szűkreszabott klánlétszámba nem férnek be a várakozó tagok sem.
-
Nexushun #12869 Inkább egy klánnak adnám a cuccaim hogy bekerüljön a páncélom (és a nevem) a hősök csarnokába :D
Egyébként kicsit sajnálom, hogy abba kell hagynom, de muszáj visszatérnem a való villágba és készülnöm a felvételimre :(
De már most megigérem hogy a WOW-on ott leszek megint, és ha bejön akkor elő is fogok fizetni rá! -
#12868 Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy fel lehet-e még iratkozni a bétára, vagy hogy meddig tart még? (érdemes-e?)
A hivatalos honlapon a sign up-nál elküldtem az email címemet de eddig nem volt reakció. Mire számíthatok szerintetek?