88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    Sztem meg éppen ez az! A sof csítelő fasz nem azért jáccik, mert annyira tetszik neki az MMORPG feeling, nincsenek barátai, és ez az a réteg aki nem fizet elő és ez fogja a leghamarbb megunni
    SZVSZ
  • ArTe
  • HUNrricane
    jav: basztatjuk
  • HUNrricane
    A magyarok között nagyobb a széthúzás mint a Észak és Dél Korea közt. Szerintem nehezzen valósítható meg egy közös klán ha egyfolytában hülyeségekekkel basztatlyuk egymást. A forum már nem folyik más mint egymás csesztetése vagy lejáratása.
    Kérek mindenkit hogy próbáljon a seggén maradni, ne kezdjen vitát, ne provokáljon mást!
  • Kryn
    Na akkor vésd ide miért kötöttél belém, kíváncsi vagyok rá.

• Dagobert
    Nem mind1 hogy egy leader másodpercenként 50 vagy 100dmgt kap ha úgy alakul a helyzet. A másik a magas evade de hát azt én nemtom mennyire menne sigeben. Lövik/ütik 20an 5 talán telibekapja és az durva dmg lesz neki.
    Ja és az lehet hogy nem lesz kiírva de legkésőbb amikor elkezd kasztolni várfoglalást, tudni fogják hogy ő az. Senki ne képzelje azt hogy elől szétszedjük a playereket és bent már csak nyugodtan ki kell várni hogy leteljen az idő és a leader befejezze a vár elfoglalását.
  • Kryn
    Pláne azután, hogy annyi botos meg dupeos botrány volt... Az ezzel szerzett töménytelen adena is jön velük a retailbe.
  • ArTe
    Túl okos vagy ide öcsi, legyél te a leader de ne számíts lojalitásra, mert én ütnélek meg először ha mindig ilyen tenyérbemászó vagy!Különben te is csak kötekedni meg rombolni tudsz építeni és gyarapítani nem!
  • gPROject
    nem jelent sokat, most hagyne írjam le mik játszhattak közre abba, hogy úgy alakult
  • Kryn
    Így van, plusz még egy xpt/adenát farmoló játékos/party is húzhatja a leader magával csapatban miközben a leader afk...
  • gPROject
    egyebként nekem marhára nem tetszik, hogy tovább lehet vinni a bétás karit
    ez így sz@r, nagy büdös sz.r, dühös is vagyok rendesen
    :)
  • Dagobert
    Szerintem az sp gyüjtést szólóban el lehet felejteni, úgy ahogy azt is, hogy melyik osztálynak nem kell annyi sp, mert a castle siegenél annak a leadernek kell ott állna és 3 percig kasztolnia egy vár elfogalás varázslatot vagy mit. Addig meg ütik,lövik stb. és nem tud mit csinálni. Ha egy gyönge hps vagy defes lesz a leader akkor annyi neki. Sehol se fogja kibírni a 3 percet amig elfoglalhatja a várat. Elötte megölik.
    Fontosabb szerintem hogy emiatt valami tankos karakter legyen a leader. Sp-t csapatban gyorsan össze lehet hozni. Pár óra alatt 30k sp lazán megvan. Gondolom ez a magasabb szintekre is igaz lesz.
  • HUNrricane
    láttad azt a gameplay movie-t amit még asszem Kaleb222 nyomott be a forumba? 5 vs 5..ez egyik csapatbol az elsonek kezdo karakter (ijjasz) a masik csapatbol egyedul megolt 4-et..
  • Kryn
    Látod öcsi kértelek, hogy ne kötekedj. Legalább olvasni kellene tudni és azon túlmenően értelmezni, de ezt már nem várom el. Olyan dologba szóltál bele amit fel sem fogtál, félreértelmeztél, de mindez senkit nem érdekel. Pont az ilyen ostoba hozzászólásaiddal "zúzod szét a közösséget" ahogy mondtad. De nyugodj meg, amiben szenvedsz az a pubertás és megnyugtatlak... ki fogsz nőni belőle.
  • GAthersw
    Az lenne dúrva, csinálnánk neveket, amelyekben csak vessző, pont, kettöspont lenne meg ilyenek de a név maga ugyan az. Mire kibogarásznák, ki a líder, végük lenne :D
  • gPROject
    bár nekem 8, mert szerintem sose fogunk váratfoglalni :(
    kevesen vagyunk, ráadásul össze-vissza, sok önfejűvel
  • ArTe
    a vezér neve mellett nem lesz jel, hogy megmutassa engem üssetek, a klán harcosai meg azért vannak hogy lecsapják a másik kln harcosait.(remélhetőleg)
  • gPROject
    hali
    ma kb. 30 percet tudtam játszani, most, hogy lenne időm teszt van :((
    utánna vagyok, feltéve, hogy a technika is úgy akarja
  • Dagobert
    Én azt olvastam hogy klántag átadhatja a sárkányát a leadernek, majd abból is szárnyas sárkányt nevelhet a leader. Utána meg visszaadja a tagnak.
  • gPROject
    ijjász meg törpe vezérrel szerintem sose fogunk várat foglalni, arra egy harcos kari a legalkalmasabb, mivel valószínű a várvédők őt fogják támadni
    szvsz
  • Curze
    Ohh igen! 1 lengyel szerver! életem megmentője!
  • semo1
    inkább azt ird mikor jössz
  • ArTe
    Szerintem neked nem kéne dumálni mert unalmas az okoskodásod. Tudod nem mindegy, hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik. A tapasztalatról játszottam a taiwanin, a japánon most az amcsin és majd minden fajta karaktert elvittam minimum 20-as szintig.
  • HUNrricane
    De íjásszal lehet a leggyorsabban SP-t gyüjteni.
  • Kryn
    Igen, meg az sem hátrányos, hogy van elég hpja mondjuk túlélni egy háborút/ostromot. Mondjuk a magas futási sebesség is baromi hasznos, ezért az isten se tudja mi a jó leaderkaszt.
  • gPROject
    feltéve persze, hogy knightnak készül az illető
  • Kryn
    Te ezt most kire mondod? Körülbelül fogalmad sincs ki miről beszél, tapasztalatod meg kb. még annyi se ha így ítéled meg... Nem kéne ingerkedni.
  • gPROject
    human fighterrel sok sp-t lehet sporolni, sok feles skillje van
  • HUNrricane
    Az igaz lehet sárkánya, tud ide oda teleportálni de addig a meg csapat társak 6-8szintel erösebbek lesznek :(.
    De ezek még nagyon messze lesznek..
    Sárkány: Kell hozza 1 sárkány tojás. A sárkány tojáshoz kell egy kastély ahova venned kell 1 sárkány keltetöt.
    Még a sárkánynak is kell idö hogy kikeljen. Meg gondolom a sárkány is eszik, az plusz pénz.
  • Kryn
    Na íjász az pont nem olyan sp-igényes kaszt, összehasonlítva mondjuk egy varázshasználóval. A bannról mondjuk az a véleményem, hogy bárkinek csúnya dolog olyan hangnemben írni, pláne egy GM-nek. Picit vártál volna, odébbslattyogtál volna, leszállt volna rólad. Sajnálom, hogy ez történt, de az ilyenekből tanul az ember, forrófejű voltál, szerintem többször úgysem esel ugyanebbe a hibába. ;D
  • Cactus
    NYUGI van már srácok. Majd PvP -ben lenyomjátok :D
  • HUNrricane
    1. Olyan kaszt nincsen (pl én íjász voltam)
    2. Ventri (de nem ezzel volt a gond)
    3. Én is gyorsan tudok gépelni. (De nem vagyok tahó, aki írnekem én vissza irok, bár amikor 3-4-en wispelnek akkor kevésnek bizonyil a 10 uj.
    4. Azt nem tudhatod, én sem azzal a szándékkal kezdtem játszani hogy 27lvl-en bannolják a karimat.
    Az nem normális aki az én helyzetemben nem írt volna vissza neki.Szerintem ha téged is indok nélkül ide oda teleportálgatnak kissé megunod. (És ez mind azért mert 1x találtam 1bugot, amit utánna NEM HASZNÁLTAM KI!) (aki meg nem írt volna vissza 2-3 óra szivatás után azt az embert meg én sajnálom)
    Ugy hogy szvsz
  • Curze
    Már annyival se... megállt...vége...végem... :(((
  • Curze
    Nem, nem, nem! Ezt nem hiszem el! 980mega már lejött erre csak 2-3k val csordogál lefelé!
    Adjatok egy kötelet..... :((
  • ArTe
    Igazi magyar mentalitás van 1 IQ-fájter aki balhézik, van egy-két észlény aki követi, és ezzel szétzúzzák a többiek hangulatát és a kialakult kis közösségeket.
  • ArTe
    a repülősebb fajtából
  • Cactus
    Ez pl nem igaz, mert mindenkinek lehet, csak a Leadernek nem lesz olyan korcs, hogy ne tudjon repülni :D
  • Nexushun
    He he. De csak neki lehet sárkánya :D
  • Cactus
    VAN neki előnye. Olvasd el talán WarCry-on a cikket. Nem sok ugyan, de van :D
  • Kryn
    Mi speciel ezeket a problémákat mind áthidaltuk.
    1. nem a legSP-igényesebb kaszttal kell leaderkedni + alternatív, könnyű sp-szerzési lehetőség
    2. teamspeaket használ mindenki (én pl. gépírni is tudok)
    3. saját teamspeak szerver itt is segít ;D
    4. nc