88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• semo1
    Mert legtöbször a lag miatt haltam+
  • Jockey
    továbbra sem értem a kép apropóját
    vannak fasz playerek mindenhol(nem csak l2-ben, minden mmorpg-ben), de mi köze ehhez a gm-k?
  • semo1
    Ilyenkor nagyon elmegy a kedvem ettöl a játéktol.
    Mert ha én vagyok a fasz és azért halok+ akkor igy jártam.
    De ilyenkor látom magam elött,hogy elöfizet az ember és minden ugyanolyan szar marad.Amilyen a hozzáálásuk ezeknek a fasszopóknak el tudom kepzelni sajna.
  • Lefetyke
    bejáttú=bejáratú
  • Jockey
    nem értem a kép apropóját
    bannolttni akarod magad vagy mi?:)
  • Lefetyke
    Üdv!

1.: tényleg van ilyen ingyenes angol teszt? Ha igen, légyszi írjatok le minél többet róla!

2.: barátomtól hallottam, hogy valami komoly akcióra készülnek a magyarok (hangyakirálynő, aztán támadás az emberek földje ellen.
    Ehhez szeretnék csatlakozni, plusz valaki írja meg hogyan jutok a törpfaluból az emberek földjére, ha kérhetem!

Azt is hallottam hogy nem igazán tudjátok mit kellene támadni, ha egyszer már ott vagyunk, nekem viszont lenne egy ötletem: azt az épületet kellene bevenni, amiből a frissen regisztrált harcosok jönnek: max. fél órán belül eljutna a híre a városba, és a kezdeti próbálkozások után már komolyabban megszerveznék a támadásukat... de egy egyetlen bejáttú épületet lényegesen könnyebb védeni.
  • semo1
    Tele van a faszom evvel a qrva lag-al.+ a geci playerekkel
    +döglesz a lagtol, elejted a cuccod,felkapják és kilép a játékbol.
  • Sugam
    bocsi hogy ilyeneket kérdezek csak nincs kedvem vissza i
    olvasni 200 oldalt vagy nemtom mennyit.koszi
  • Sugam
    HI all!kijott már valami
    angol verzio ami ingyenes?ha igen akkor
    hol lehet rá regelni?és honnan lehet lekapni?
  • pityogo2
    404 új üzenet... :( = error 404
    ismerős valakinek?
  • gPROject

Steel mold(2) 5K
    Cokes(48) 1.1K
    gemstone d(33) 1K

veszek!!!!!
    gludio terén HUNnia privát store !!
    segítsetek plz!

• gPROject
    Saber blade(4) 11k
    Steel mold(2) 5K
    Cokes(48) 1K
    gemstone d(33) 1K
    Steel(43) 2,3K
    veszek!!!!!
    privi rám: HUNnia !!
    segítsetek plz!
  • Sanca
    jajo:))
  • Sonic13
    Tudod azért nem akar/nem tud elmenni, mert én megyek legalább is szeretnék és csak egy gépünk van sajna.
    Peace :)
  • Sanca
    Nem tamadni akartalak am, csak nem ertettem hogy vki nem akar eljonni 1 ilyen nagyszabasu esemenyre, ami valszeg maradando elmenyekkel fog gazdagitani. Sztem neha kell 1-1 ilyen dolog, a monoton unalmas expeles utan, na mind1.
  • gPROject
    van olyan törpe köztünk aki tud lvl2-es szintű itemet készíteni,? ha igen legyenszives privizzen rám
    kösz
    HUNnia

• gPROject
    ja, a queenre értettem, a hozzáállásom pedig azén dolgom, nem kell tőle tartanod, mert én nem leszek ott
  • hpzolee
    énalliaval hbsrrel cyconaval kalishiraval es vashebaval partyztam.Amikor meghaltsmilegoddens akkor kerdeztem HBSR-t hogy feltámasszam e és ö erre aztmondta hogy ne mert nagyon gonoszember homicidal pedig vele volt nem velunk.Aszittem jobban lejön a képből :)
  • Sanca
    Homicidal kulon van:) Bar hbsr-t lattam mar pirosan:)
  • Nexushun
    Humicidal-ra pl emlékszem...
  • Nexushun
    He he. Nem PK-sok? Ezek közül jó páran ott voltak mikor Skradot szó nélkül megölték :/
  • hpzolee
    NEXUS ha pk klannal jatszanek akkornem elnék,mar megismertem oket tudom kiket olnek, ennyi.
  • Kaleb222
    Ez ha jól látom Cruma Towerben van
  • Nexushun
    Gratulálok Zolee hogy egy PK kánnal játszol együtt...
  • hpzolee
    bocs hogy 2x tettem fel véletlen volt :\
  • ArTe
    Akkor most melyik is lesz a HIVATALOS európai szerver?
    A kain az nemhivatalos európai szerver?
    Nekem fullmind1 hova megyünk csak 1üttmenjünk jó lenne tehát hamar eldönteni, hogy ne a végén kelljen kapkodni, mert már azért nem vagyunk tele idővel.
  • Davidus
    Ja hogy ez az izé 4700xp-t ad?:)
  • Davidus
    Mi adott ennyi xp-t ?:P
  • Sanca
    ez amugy holvan?
  • Sanca
    Raid alatt ant queen raidot ertesz? Mer akkor eleg rossz a hozzaallasod...
  • hpzolee
  • hpzolee
    nocomment
  • Sanca
    Erre tudnal vmi linket adni?
  • Dagobert
    Hát jah, már csak az alacsonyabb ping miatt is.
  • Cactus
    Sztem a legjobb megoldás akkor is a (nem?)hivatalos euro server.
  • Dagobert
    A cheaterek mindig a könnyebb utat választják, szóval az is meglehet hogy ők is arra gondolnak, hogy kevesebb,gyönge playerek az uccsó szerveren, mégkönnyebb elfoglani várat, uralkodni stb.
    A pk klánokra ez tuti nem igaz, azoknak kell valamit ölniük :)
  • Jockey
    wohooo, az az assasin sztem én vagyok, de kecses a mozgásom:)
  • Cactus
    Választhatsz: 1. Alacsony létszámú server, kevés csíterrel és még kevesebb playerrel, méregdrága árakkal, VAGY 2. Magas létszámú szerver, több csíterrel, alacsonyabb árakkal.
  • Arwenke
    Valoban nem lenne hulyeseg olyan serverre menni ahol nem nagyon vannak cheater clanok, mar ha van ilyen server.
  • Dagobert
    Ez nem okvetlen jó, mert kevés player, kevés játékélmény(PvP,klánharc), drága piac stb. Inkább a nem hivatalos, hivatalos vagy mittudomén milyen európai szerverre kell menni, ahova minden európai megy. Legalábbis az első szerverre amelyik a keleti parton zümmög :)