88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#13027 Mert legtöbször a lag miatt haltam+ -
#13026 továbbra sem értem a kép apropóját
vannak fasz playerek mindenhol(nem csak l2-ben, minden mmorpg-ben), de mi köze ehhez a gm-k? -
#13025 Ilyenkor nagyon elmegy a kedvem ettöl a játéktol.
Mert ha én vagyok a fasz és azért halok+ akkor igy jártam.
De ilyenkor látom magam elött,hogy elöfizet az ember és minden ugyanolyan szar marad.Amilyen a hozzáálásuk ezeknek a fasszopóknak el tudom kepzelni sajna. -
Lefetyke #13024 bejáttú=bejáratú -
#13023 nem értem a kép apropóját
bannolttni akarod magad vagy mi?:)
-
Lefetyke #13022 Üdv!
1.: tényleg van ilyen ingyenes angol teszt? Ha igen, légyszi írjatok le minél többet róla!
2.: barátomtól hallottam, hogy valami komoly akcióra készülnek a magyarok (hangyakirálynő, aztán támadás az emberek földje ellen.
Ehhez szeretnék csatlakozni, plusz valaki írja meg hogyan jutok a törpfaluból az emberek földjére, ha kérhetem!
Azt is hallottam hogy nem igazán tudjátok mit kellene támadni, ha egyszer már ott vagyunk, nekem viszont lenne egy ötletem: azt az épületet kellene bevenni, amiből a frissen regisztrált harcosok jönnek: max. fél órán belül eljutna a híre a városba, és a kezdeti próbálkozások után már komolyabban megszerveznék a támadásukat... de egy egyetlen bejáttú épületet lényegesen könnyebb védeni. -
#13021 Tele van a faszom evvel a qrva lag-al.+ a geci playerekkel
+döglesz a lagtol, elejted a cuccod,felkapják és kilép a játékbol.
-
#13020 bocsi hogy ilyeneket kérdezek csak nincs kedvem vissza i
olvasni 200 oldalt vagy nemtom mennyit.koszi -
#13019 HI all!kijott már valami
angol verzio ami ingyenes?ha igen akkor
hol lehet rá regelni?és honnan lehet lekapni? -
#13018 404 új üzenet... :( = error 404
ismerős valakinek? -
Steel mold(2) 5K
Cokes(48) 1.1K
gemstone d(33) 1K
veszek!!!!!
gludio terén HUNnia privát store !!
segítsetek plz!
-
#13016 Saber blade(4) 11k
Steel mold(2) 5K
Cokes(48) 1K
gemstone d(33) 1K
Steel(43) 2,3K
veszek!!!!!
privi rám: HUNnia !!
segítsetek plz! -
Sanca #13015 jajo:)) -
Sonic13 #13014 Tudod azért nem akar/nem tud elmenni, mert én megyek legalább is szeretnék és csak egy gépünk van sajna.
Peace :) -
Sanca #13013 Nem tamadni akartalak am, csak nem ertettem hogy vki nem akar eljonni 1 ilyen nagyszabasu esemenyre, ami valszeg maradando elmenyekkel fog gazdagitani. Sztem neha kell 1-1 ilyen dolog, a monoton unalmas expeles utan, na mind1. -
#13012 van olyan törpe köztünk aki tud lvl2-es szintű itemet készíteni,? ha igen legyenszives privizzen rám
kösz
HUNnia
-
#13011 ja, a queenre értettem, a hozzáállásom pedig azén dolgom, nem kell tőle tartanod, mert én nem leszek ott -
#13010 énalliaval hbsrrel cyconaval kalishiraval es vashebaval partyztam.Amikor meghaltsmilegoddens akkor kerdeztem HBSR-t hogy feltámasszam e és ö erre aztmondta hogy ne mert nagyon gonoszember homicidal pedig vele volt nem velunk.Aszittem jobban lejön a képből :) -
Sanca #13009 Homicidal kulon van:) Bar hbsr-t lattam mar pirosan:) -
Nexushun #13008 Humicidal-ra pl emlékszem... -
Nexushun #13007 He he. Nem PK-sok? Ezek közül jó páran ott voltak mikor Skradot szó nélkül megölték :/ -
#13006 NEXUS ha pk klannal jatszanek akkornem elnék,mar megismertem oket tudom kiket olnek, ennyi. -
Kaleb222 #13005 Ez ha jól látom Cruma Towerben van -
Nexushun #13004 Gratulálok Zolee hogy egy PK kánnal játszol együtt... -
#13003 bocs hogy 2x tettem fel véletlen volt :\ -
ArTe #13002 Akkor most melyik is lesz a HIVATALOS európai szerver?
A kain az nemhivatalos európai szerver?
Nekem fullmind1 hova megyünk csak 1üttmenjünk jó lenne tehát hamar eldönteni, hogy ne a végén kelljen kapkodni, mert már azért nem vagyunk tele idővel. -
#13001 Ja hogy ez az izé 4700xp-t ad?:) -
#13000 Mi adott ennyi xp-t ?:P -
Sanca #12999 ez amugy holvan? -
Sanca #12998 Raid alatt ant queen raidot ertesz? Mer akkor eleg rossz a hozzaallasod... -
#12997 -
#12996 nocomment
-
Sanca #12995 Erre tudnal vmi linket adni? -
Dagobert #12994 Hát jah, már csak az alacsonyabb ping miatt is. -
#12993 Sztem a legjobb megoldás akkor is a (nem?)hivatalos euro server. -
Dagobert #12992 A cheaterek mindig a könnyebb utat választják, szóval az is meglehet hogy ők is arra gondolnak, hogy kevesebb,gyönge playerek az uccsó szerveren, mégkönnyebb elfoglani várat, uralkodni stb.
A pk klánokra ez tuti nem igaz, azoknak kell valamit ölniük :) -
#12991 wohooo, az az assasin sztem én vagyok, de kecses a mozgásom:) -
#12990 Választhatsz: 1. Alacsony létszámú server, kevés csíterrel és még kevesebb playerrel, méregdrága árakkal, VAGY 2. Magas létszámú szerver, több csíterrel, alacsonyabb árakkal. -
Arwenke #12989 Valoban nem lenne hulyeseg olyan serverre menni ahol nem nagyon vannak cheater clanok, mar ha van ilyen server. -
Dagobert #12988 Ez nem okvetlen jó, mert kevés player, kevés játékélmény(PvP,klánharc), drága piac stb. Inkább a nem hivatalos, hivatalos vagy mittudomén milyen európai szerverre kell menni, ahova minden európai megy. Legalábbis az első szerverre amelyik a keleti parton zümmög :)