88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sonic13
    Én is úőgy döntöttem, hogy nem megyek (ha 1általán lesz) az Ant Raidre. Sztem oda még kevesek vagyunk, sajna. Majd a retailben olyan 40-es szint környékén. A Bloody Queenre én is kíváncsi vagyok, csak azt nem tudom, hogy az hol van, meg hogy ott van e vmi stratégia mint az Ant Queennél, védi azt vmi vagy cak egyedül van?
    Képet, ha tudtok rakjatok már fel róla PLZ.
    Thx
  • Davidus
    Nekem mindegy mikor csak legyen. Kéne már valami igazi akció mert a farmolástól már kettéáll a fülem:P
    lvl26 knight vagyok 62/305
  • LeonSilver
    Persze hogy része.
    De amit egyesek csinálnak az olyan mint ha te odamennél egy óvodáshoz és jól levernéd.
    Nagy dicsőség bakker ....
  • Dagobert
    Hát még régebben Ferro irt egy időpontot, ma, 6 órakkor. Ha sokan nem érnek rá tólem később is lehet ahogy gondoljátok.
  • Davidus
    És a Bloody Queen irtás mikor lesz?
  • Sugam
    kivel érdemes kezdeni? vagy mivel?
  • Dagobert
    Mesélj már róla röviden a Ryzom topicban, nekem még 1 óra amire lejön.

Amúgy szerintem az ant raidet felejteni kéne, nincs meg nekem elég információ ahhoz hogy normális csapatelosztást tudjak csinálni, meg részletesebb tervet. Igy csak megint meghal mindenki. Szerintem látogassuk meg a bloody queent, hogy tudjuk mi vár ránk amikor a klánt fejleszteni akarjuk.
  • Sugam
    köszi
  • Sáska
    www.lineage2.com
  • Sáska
    Nem értem, miért kéne kidobni őket... A Pk a játék része.
  • Sugam
    honnan lehet letolteni az angol
    betat valaki
    ,
  • Kaleb222
    Ez a Ryzom botrányosan szar :DD
    Bár az tény hogy a karaktergenerálás jobb mint a lin2-ben
    de a többi borzalmas.

• Laza
    csorda-szellem.. :)))))
  • Strahd_
    De erre kéne a Dm eknek figyelni a pk sokat dobjak ki tegnap is lepkztak engem mert ott harcoltam ahol egy 3 fös csapat. belekötöttek midnekibe ellopkodták a dobott cucokat engem pl alvas közben öltek meg leültem aludni és belémlöttek.
  • Laza
    egyebkent ezekbol a beta vegi PK akciozasokbol is latszik, mennyi ember fog elofizetni :)
    valszeg a PKsok nem :)
    vagy uj karit inditanak...
  • Jockey
    miért is szarabb a de?
    egyrészt lassab a human, és assasinnal szvsz ez elég hátrány
    némivel jobb crit esély, de szarabb alapsebzés
    20-40ig egy véreztetésen kivül semmi más nincsen neki a bow skilleknél, de-l bleed, sting(ez sebez is), és egy igen fontos távolsági spec ütés, ami ledermeszti az áldozatot, egyrészt utol se tudod érni a de-t, másrészt még le is tud fagyasztani
    sima pure tankba jobbnak tartom ahumant, healer be is jobbnak tünhet vaamicskét, de assasin és damagedealer kaszterként sztem szarabb
  • Davidus
    :D
  • Laza
    Hello arcok..

Nem tudom, Gogo irta e mar, de szemtanuja voltam tegnap elott este, ahogy lefagyasztotta a 2-es szervert :)))))
    (az en gepemrol :)

Volt egy torp faszi, aki ucsorgott az uton, de kidobta a szerver, majd vissza konnektalt... de a karakterenek "masa" ott maradt ulve a foldon (ket egyforma nevu, egyforma kari)... nagy rohoges, vmi disconect error hangzik el...
    Erre Gogo odalep a bentragadt karihoz, es rabasz egyet a kardjaval... rogton minden megdermed, semmi nem reagal, jatek kilo... visszamenve szerver status testing... bejutva nincs ennek allatok, egyesevel szalingoynak vissza az emberek...
    a szemtanuk is beerve nagyokat rohognek, Gogo crashed the server... mega LOL... :DDDD
  • Curze
    Akkor ezek szerint így a vége felé egy totális anarchiába sikerült belecsöppennem! :)))

Nembaj, így izgalmasabb! :)
  • Nexushun
    Mivel úgy sem folytatja a játékot, minen midegy alapon pk-zik a nála sokkal gyengébbekre... És ezen élvezkednek, de nem sokáig mert a vége felé oda fognak menni a pénzéhes lvl40-esek és seperc alatt kiütik belöllük az összes cuccukat :D
  • Curze
    Óriási!
    És ezt miért csinálják? Úgyértem mit tudnak azzal szerezni, ha egy nulla kezdő karit kinyiffantanak? Olyan sok tapasztalati pontot ér a halálom?
  • Sonic13
    A human wizard pedig nagyon is jó sztem.
    Nekem japon volt egy 22-es wizardom, nekem bejött.
  • Sonic13
    Na, ezen a képen vmit nem értek.
    Hogy került a városba egy PK?
    1. a városban nem lehet megtámadni senkit szóval így nem lehet piros
    2. ha városon kívül kinyírsz vkit, akkor ha meghalsz a város mellé kerülsz, nem a város közepére
  • Nexushun
    Az open beta végéhez közeledve egyre több pk lesz a kezdő körzetekben ez volt a close beta végén is...
  • Strahd_
    Human soha vagy DE vagy Elf .)
  • Curze
    Kezdők kivégzése..., hát ahogy én láttam nem nagyon bannolnak érte. Tegnap kezdtem csak el a játékot (tudom kicsit későn, de ha megtetszik talán fizetek is érte), és 5-ször gyilkoltak le mindenféle alakok, mikor én lvl 3-on farkasokat gyilkolásztam a falu mellett. A faluban aztán panaszkodtam 1 sort, más kezdőkkel egyetemben, aztán villámgyorsan szerveződött ott 1 táposabb csapat akik módszeresen levadászták a kis aljasokat... :))) de ban nem volt. Amíg el nem kergették őket ott voltak...
  • Strahd_
    Ha irnal a forumkába akkromegvittahanánk a problémakört .)
  • Kryn
    Ha újrakezded elffel megujjazlak. :D
  • Nexushun
    Legyél Human Mage :D
  • Strahd_
    Akkro azt tanacsoljatok Elfel legyek? Az jobb magenek? Mert akkor 19 lvl DE magem abbahagyom .) es elkezdem Elfel..
  • Sonic13
    Sztem ebbe a játékban a dark elfek nagyon el lettek basva.
    Sztem nem vmi kemények, se varázslónak, se tőrösnek, se knightnak.
    Pl. egy drow tőrösnek sztem esély sincs egy humannal szemben pvp-ben, palusnak se human knighttal szemben.
    Főleg sztem a drow tőrösnél meg a human tőrösnél látszódik ez legjobban. Humannak baromi sok a hp-ja drowal szemben, a drow meg kitörölheti a seggét a kur*a használhatatlan Stingjével.
  • Strahd_
    Sörnyek ellen is léyneges a speed nem? Kevésbe tudnak utolsó pillanatban bezavarni nem? Mert most filozok hogy amig béta eldöntsem milyen karim legyen .) Elf vagy DE
    Csak ujrakezdjem-e egy elfel mert késöbb erösebb wizard lesz mint a DE vagy sem...
  • Sanca
    Nem sebez sokkal erosebben. Expelesre sztem a DE a jobb, mivel u.annyi manaba kerul az erosebb varazslat, mig ugye elf tobbet eszik, igy tobbet kell vele pihenni. Viszont pvp-ben meg talan az elf a jobb, mivel ott a gyorsasag is nagyon lenyeges szempont.
  • Jockey
    strahd: én is ezen filoztam 3 nappal ezelőtt
    csináltam egy de meg egy elf csajt is, mind2 lvl8ig mentem, és tesztelte melyika jobb
    nos, én elfre szavazok, egyrészt gyorsabb futásra, másrészt a cast time nagyon érezhetően gyorsabb
    sebzésbe nem érezhető a különsbség absolute, viszont a cast time iszonyatosan kijön low lvl-n
  • Strahd_
    Ezt tudom .) de van valahol valami statisztika hopyg hopygan fejlödnek a különbözö fajok mert csak indulo statot látam és ott a dorw 1 pontal magasabb mattackal bir mig az elf +80 castspeedel.

Tehát érdemesebbe e gyorsabbnak lenni mégha egy pindurnyival kisebbet sebzek? Vagy rosszul tudom és sokkal erösebben sebez a drow a sima elfnél.
  • Kaleb222
    A dark elfek nagyobbat sebeznek egy spellel, a light
    elfek gyorsabbak.
  • Strahd_
    Tudna nekem segiteni valaki?
    Érdemesebb Elf mage el tolni a gamét drow helyett? Mivel az Elf gyorsabban mozog, castol igaz ezért 1 el kevesebb az indulo Mattackja és kevesebb egy kicsit a manaja. Valaki tud segteni melyiket érdemesebb Wizarnak feltolni magas szintre?

• Davidus
    "The top 10 characters per server listing was very popular. So we hope to expand upon that idea sometime in the future, by listing the highest level characters, the highest PK count characters and highest (lowest?) karma point characters. We might also do something similar for clans."

Hiányoltam volna ha nem lenne:P
  • PhantomW
    Lefetyke van open beta teszt ami ingyenes, de már csak 6 napig szóval egy kicsit lekéseted
    ha elkezded a játékot nem egyből 20 lvl ről indulsz szóval hangyakirálynő szóba se jöhet
    kezdők kivégzése meg hülyeség, és 2 perc mulva banolva lennél, meg sztem rosszul képzeled el a játékot
  • Jockey
    amúgy nemtom mi történt pontosan, de van két tanácsom aki esetleg mostanába kezdte volna
    sose tarts magadnál sok cuccot, és ne legyél narancs közeli tulterheltségbe, mert annál könnyebben dopsz cuccot
    legjobb a warehouse, bár azzal mostanába vigyázni kell, nehogy véletlenül bangyanus legyél:P
    béta végére sztem ne nagyon raktározz értékes cuccot warehousbe, mert sztem jó eséllyel elvehetik kérdés nélkül..