88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sugam
    na basszus.ujraindult a gép és ezért
    nem onnan folytatja ahonnan kezdte.majd holnap
    elkezdem letolteni a gémet.
  • Curze
    Nyah emberek! Ez a játék királyság!

Kipróbáltam, most level9 fighter emberem van. Hirtelen felindulásból elindultam az aktuális questet megcsinálni (valami kard darabjait kell összeszedni), hááát...

Egyedül abszolúte nincs esélyem az elf romok alatt! Erre rögtön akkor jöttem rá, mikor beteleportáltam és az első dolog amit megláttam 3 felém játékos volt, nyomukban pár csontvázzal meg orkkal... a lépcső tetejét egyikük sem érte el...

Szal a kérdés: egyedül inkább ne is erőltessem? mindenképpen klánokba kell tömörülni ebben a játékban?
    És néhány apróság: a chat ablakban mit jelentenek a színek? hogy tudok privit írni egy másik játékosnak? mi az a nagy hatalmas community v. mi táblázat? Van vmiféle leírás a játékról? (angol, magyar mind1)

A válaszokat köszi előre is!
  • GAthersw
    Ez csak restart...
  • Davidus
    addig bekajálok
  • GAthersw
    Ha van valakinek a 400k körüli varázsló fegyverből és abbahagyja, attól megvenneém egy kicsit olcsóbban és a pénzt adhatná klánnak... Szóval ha valakinek van Bone Staffja vagy egyenlő szintű vari fegyvere az vagy itt írja priviben vagy whispeljen. Köszi
  • HUNrricane
    En 7:15 vagy 7:20fele erek oda, es meg sokan paran addig plz varjatok
  • GAthersw
    Birka, nemsokára jön, az a gáz, hogy behalt pár perce a ventri aztán nem tudunk beszélni a többiekkel.
  • Davidus
    Vészesen közeleg a 7 óra és még csak ketten ülönk a déli kapunál:P
  • HUNrricane
    Ha nem tetszik és nem játszol vele akkor PLz küld el nekem az accountodat, és hogy honnét lehet letölteni a klienst en is kirobalnam.
  • Cactus
    Pfuh srácok, ez a Ryzom....hát első benyomás: RATYIIII. Pfuh, nagyon nagyon Ratyi.

A második benyomás majd holnap :D
  • Davidus
    7 körül
  • GAthersw
    Most?
  • LeonSilver
    Hát ha 1x - 2x éves létedre levcersz egy ovist akkor megérdemled.
    De ezen fölösleges vitatkozni.
    Sokkal eccerübb lenne egy pl.: egy szintkorlátot beépíteni a gámába.
    Tehát mondjuk egy lvl 40 es kari netudjon megtámadni egy lvl 3-ast.Vagy valami ...
  • Davidus
    Akkor a Bloody Queen brigád Gludio déli kapunál talizik?
  • Sáska
    Nem nagy dicsőség, de ha megvernék egy óvodást, akkor nehogy már életfogytiglant kapjak:D
  • BlackArt
    Az lesz, csak meg kell par szint. Shadowbane-ben ugy elhuztuk a szajukat hogy elhagytak a szervert. Csak addig nagy a pofajuk, amig folotted vannak 10 szinttel, de addig tenyleg nagy...
  • HUNrricane
    Cruma Tower akart lenni.
  • HUNrricane
    Wispeljél rám a játékban WhiteRiC
  • Sonic13
    Hali Ric!
    Mi van veled? Mivel vagy, meg hányas szintű vagy már?
  • Davidus
    Nagyobb fun lenne:P
  • Sonic13
    Sztem nem fog megkövezni az Inquisitors klán egyik tagja sem, ha azt mondom, hogy Törpék, Kőkemény tankok (human, ork), meg wizardok vannak előnyben.

• HUNrricane
    Akár mehetnénk a Kuruma Towerbe is ..
  • Davidus
    Sokmillás droppok?
  • Sugam
    már csak 4ora 51perc és lejon!!:D
  • Birk@
    !!!ATTENZIONE!!!

Eleged van a Solo-zásból? Szerednéd átélni a sokmillás droppok semmihez nem mérhető érzését? Jó napjaidban örülsz hogy segíthetsz, gonosz napjaidban pedig kéjes örömöt okoz az elötted elterülő ártatlan PC hátából kiálló fegyvered?

Nos, ez esetben köztünk a helyed! Az InquisitorS klán (jövőhéten lvl2) ezennel tagfelvételt hirdet!
    Az egyetlen megkötés, hogy jó arc legyél, (mert közöttünk mindenki az ehe-ehe) és lehetőleg ne 10. szintű. Bár mindegy, megoldjuk A toborzott taglétszám egyenlőre 8 tehát csípkedd magad!

Leveleket a [email protected] címre várjuk

Üdv: Reonel
  • Davidus
    Össze kéne szedni 50-60 embert és bealázni őket:P
  • BlackArt
    Kezdodik :)
    SD (Scorned Death) ugy dontott hogy Cruma az ove :)
    ITT lehet olvasni rola...
    Szoval gyerunk xp-elni, nepek :))
  • Sugam
    okés koszi
  • GAthersw
    Adok egyet privátban
  • Sugam
    igen
  • Sugam
    most kérnek tolem egy serial kodot
    azt honnan tudom meg hogy mi az?valaki
    segítsen
  • GAthersw
    Jelentkeztél a bétára?
  • Nexushun
    bár én megyek mindehova ma este biztos meghalok :D
  • Nexushun
    Meg kene azert tudakolni ezt a qween-t, mert dragon valley-be 45+ os lenyek vannak. És ha azok is egyszere jönnek mint a 39-es hangyák akkor ott meg fele addig sem fogunk élni...
  • Sugam
    playNCpassword-ot nem engedi megcsinálni
    ilyenkor mit kell tenni?
  • Dagobert
    Hát taktika nincs :) Valahol a dragon valleyban van. Meg kell nézni. Állitólag vannak csatlósai de hogy mennyi és milyen veszélyesek azt nem tudom. Viszont ott talán el lehet futni egy kicsit könnyebben :P

Akkor ma lesz 7 órakkor. Gondolom gludio déli kapuja.
  • Sugam
    hol és mit kell csinálni ami után letoltottem
    a gamet?
  • Davidus
  • Davidus
    7 óra nekem is jobb lenne.
  • Sonic13
    Ja, és sajna nekem csak 7 óra körül lenne jó.