88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Crazyn
    Kicsit lemaradtam a dolgokról, mert egész nap meg tegnap is a City of heroes-t teszteltem.
    Ezekszerint a tervekhez hűen 28-adikától fizetős, de a chronicle 1 csak júniusban jön? Ez akkor tényleg nagy szopatás.
  • Kog
    Mostanaban voltunk par felfedezo uton, ittvan par kep rola :)

Sry a sok képért :)
  • Dagobert
    Azért jellemzi az üzletpolitikájukat, hogy a késést nem azzal oldják meg hogy meghosszabbitják a bétát, hanem fizess egy bétáért a legddrágában az összes mmorpgk közül. Röhej.
  • Thangar
    en 99% hogy maradok, ezen a neven vagyok a jatekban is

lesz karakter transzfer, es ha igen melyik szerverre?
    es meg egy kerdes, letoltheto lesz vagy meg kell venni cdt?
  • azirafael
    Ja még annyit hogy újra össze kéne írni a bent maradókat mint a kezdetben...
  • azirafael
    Skacok annyit szeretnek mondani, hogy akik megis ugy dontenek hogy maradnak a jatekban, azoknak 1 klanba kéne tömörülniük. A többiek pedig ha nem erzik sértőnek, támogassák a bent maradt magyar testvereiket és még a zárás előtt adják át a cuccikat, hogy méltón képviseljük kicsiny hazánkat a gamában.

Én speciel maradok mert nagyon megteccet, és remélem mire kijön a chronicle 1 addigra leszek vagy lvl50 és faszan tudom majd elvezni az ostromokat meg minden...

Mindenkivel jól éreztem magam odabent akivel találkoztam, szerintem egy fasza tökös becsületes nemzet vagyunk... ez büszkeséggel tölt el és kurvára hiányoznánk a játékbol...

Na ennyit. Várom a javaslatokat a magyar klán kialakítására, meg a kilépőktől a felajánlásokat atöbbiek részére...
  • Dagobert
    Jó kép magyarázatok :D
  • Dagobert
    Ja én is mellőzöm. Érdekes hogy a többi helyen egyből jött a ch1 itt meg semmi sem klappol. Support,Gm,cheat. Van pár dolog ami az USA ln2 ellen szól. Most meg ez. Talán egy hónap múlva.
  • Pukkka
    Igen énvoltam oZis
  • Sanca
    Osszes kepen o all a kozeppontban:)
  • Sonic13
    Pukkka te oZis voltál?
  • GAthersw
    Nagyon GG volt, mondjuk 2-szer behaltam...
  • Nexushun
    Hogy kiálltam egy sarkany ellen :) A többiek meg háturól töfködték közbe :D
  • Davidus
    9800xt kicsit drága de egy 9800pro-t talán össze tudok izzadni:)
  • Pukkka
    csak a sharpen elbaszta a képeket =)
  • Pukkka
    3,2 p4 800FSB ; 1giga ram ; asus 9800Xt =I
  • Davidus
    Csak hogy tudjam milyen videokártyára gyűjtsek:)
  • Davidus
    :P gép?
  • Pukkka
    8x es anizo melett alapban stabil 100 körül lehet sztem ,de most itt már lassult nemlebegett annyira gyorsan a csajok szoknyája =)
  • Davidus
    Hény FPS-el megy nálad a game ilyen beállítások mellett?:)
  • Davidus
    Akinek nem jön meg a kedve a gémhez ezektöl a képektöl az huzzon fung wan-t vagy mit nyomni:P
  • Davidus
    Ja és Dragon Valley.
  • Pukkka
    Nah akkor pár kép a Bloody Queen analizálása című küldetésről =)(Bocsi a képek mératéért de asszem ez itt most kell =)

Böff

Szárnyas biaccs szószerinti "partyba verése" =)

Kedvenc sárkányunk akit Reonel kézből probált etetni....

Hát megfeküdte a gyomrát a cukorka =)

Ez a "farkavan a királynönek" szituácio?

Ja nem,Ő a királynö,amint éppen szakított Lord Dagobert-el,aki ezután sértődötten távozott a helyszínről =)

• Davidus
    A mai Bloody Queen vadászaton készült:)
  • Davidus
    Thursday April 22

Chronicle 1 delay

Officials much more important that I have been stating that Chronicle 1 will be delayed.

The newsletter was suppose to go out as a reminder, but apparently it came as a shock, because we did not thoroughly communicate this information. For that I apologize.
  • Sanca
    hu, na ez mi, es holvan?
  • Davidus
  • Laza
    nah, 1 honap, addig pihensz... ugyse leszel aolyan eros addigra, hogy sokmindent kielvezz belole :)
  • Nexushun
    Jo volt a Raid. Megöltünk egy bloody qween-t :D Meg sok nagy sarkanyt :D
  • Ferro_TwL
    Na most eldolt, nem fizetek elo L2-re, ezt a kibaszast miert csak juniusban jon a chronical 1:( (Biztos marha sokaig tart leforditani:)

• Laza
  • Cactus
    Én kaptam.
  • Cactus
    A térképen jelölt helyeken, ahol nem város van, hanem valami mob tanya, nem érdemes egyedül menni. Általában sok az aggro lény és egyedül nagyon nehéz (persze ha már jóval alacsonyabb szinten vannak nálad, akkor ok :D )

Nem kell klánba "tömörülnöd", elég, ha találsz egy vállalkozó szellemű partytagot (gondolom harcos vagy, szal egy healert keresel) és vele gyorsan meg lehet csinálni a questet. Arra kell vigyázni, hogyha kell valamit ölnöd x tárgyért, akkor az uccsó halálos döfést neked kell belenyomnod (vannak olyanok, ahol csak te érhetsz bele, hogy ledobja a kellő tárgyat, de ilyenekkel csak kasztváltáskor találkoztam).

üzik:
    narancs - amolyan ordibálás, a környéken sokan hallják: !üzenet
    fehér - síma talk, a közvetlen melletted állók hallják: üzenet
    kék - klán csati, a klántagok hallják: @üzenet
    zöld - party csati, partytagok hallják: #üzenet
    rózsaszín - tradechannel, ide ha tárgyat akarsz venni, vagy eladni írj, hatótáva asszem annyi, mint az "ordibálás"-nak: +üzenet
    lila - privát üzi, annak, akinek címzed: "név üzenet

Leírásokat itt találsz:
    UniversalRealms
    WarCry
  • BlackArt
    Oopsz! Nyari idoszamitas ratesz meg egy orat...
  • BlackArt
    Ti is kaptatok emilt? Betanak vege aprilis 26-an este 9 orakor (PDT), ami azt jelenti hogy nalunk akkor 27-e lesz es reggel 5 ora.
  • Cactus
    Miért, szerinted arrafelé kik járnak???
  • Lefetyke
    PhantomW az előző oldalon igencsak félreértette a javaslatomat a nagy támadással kapcsolatban.
    Az egyszerűség kedvéért megismétlem: azt javasoltam, hogy ha össznépileg átvonulnánk az embereke falujába és támadást indítanánk, akkor foglaljuk el azt az épületet, ahonnan a frissen regelt emberek indulnak.
    Phant erre azt válaszolta, hogy nem jó ötlet kazdőket ölni; ezzel tökéletesen egyetértek, de ha már odamegyünk, kell egy hely, amiért a harc folyik, amit védhetünk. Az embervárosban ücsörgő ellenfeleknek is nagyobb kihívás a játék, ha van miért harcolniuk: pl. annak az épületnek a visszafoglalásáért. Ki mondta, hogy bántsuk az szerencsétlen kezdőket?
  • Sugam
    a nevet mikor kell megadni amikor belépsz a
    játékba?vagy amikor csináltad a tesztet és az ott megadott
    neven fogsz nyomulni?
  • Jockey
    no kalappal amai raidhez srácok, barátnő közbeszolt, nemtok menni sajna screeneket csinaljatok sokat es link ide be
  • Curze
    Ja és még valami!

Át lehet vinni a karaktert egyik szerverről a másikra?