88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• LeonSilver
    Értem.Köszönöm szépen!
  • Dagobert
    Azt jelzi mennyi súlyt cipelsz magaddal, ha túl sokat akkor a sárga csíkból narancssárga lesz. Ekkor belép az hogy büntit kapsz, mint pl lassabb mana/hp regeneráció meg ilyesmi. Lassabban futsz, halálkor könnyebben eldobsz cuccot.
  • LeonSilver
    Megint kérdeznék skacok.
    Az inventori alján van két "csík".
    Az egyik a lovettát jelöli de mi a másik??
    Mintha egy mérleg lenne a "csík" előtt.....
    DankesÜn
  • Dagobert
    Hát igen, ezért ugyanúgy mint a klán leadert, az artisan törpét is kell segiteni. Mint pl. egy gyógyító menne vele mindig, de külön partiban vagy nagy partiban kell nyomulnia és igy gyorsan fejlődnie. Én JOBon segitettem ha lehetett varázslóval azt aki törpe volt, mert láttam hogy marha nehéz vele haladni. Ha nem segíti senki azt a törpét aki ezt felvállaja, akkor nem is lesz törpe, ennyi.
  • Nexushun
    De csak ő tud majd ostrom gólemezni 50 körül :D
  • Pukkka
    Sonic13 aki nemjátszott warsmith törpel az nemtudja mekkora szenvedés....
  • Nexushun
    Ofren észak keleten a Spóra akárminél van :)
  • Pukkka
    Észak keleten a kézben,azonbelülis vizszintes síkon a völgy középső része felé,és kissé balra ,legalábbis én ott találtam meg
  • Nethyrrea
    ha már barna neki az orfen....ejha....vajon hány res scroll kellett nekik utána? :D

meg úgy egyáltalán hol lelhető fel ez a mob?
  • Nexushun
    hmm
    nem semmi :D
  • GAthersw
    Mátrix, ha olvasod ezt, akkor megvenném a scrollodat...
  • Nethyrrea
    én csak azt remélem, hogy a béta végeztével a sok ázsiai pk-s mocsodék eltűnik. itt is csak azért nyomultak, mert még ingyenes (remélem, különben klánháború lesz rövidesen....). már nemegyszer majdnem kinyírtak, mert épp oda volt kedvük jönni ütni ahol én voltam, és nemtetszett nekik a jelenlétem.
  • Dagobert
    Most írja le mindenki hogy passz?....
  • BlackArt
    Pedig a torpok qurva fontosak... 40+ folott honnan lesz fegyveretek?
  • azirafael
    Szerintem ne kárhoztasd a többieket mert tudtommal én vagyok az egyedüli lvl 20 fölötti magyar törpe (24)de én is scavenger vagyok szoval ennyit a crafting lvl 2-röl...

Szóval nem véletlen hogy senki sem jelentkezett, nem érdemelték meg a többiek ezt a lebaszast.
  • Sonic13
    Azért ez elszomorító, hogy mindenki a nagy magyar összetartásról beszél, amikor k*rvára leszják egyesek a másik fejét!
    Az #13148-as hozzászólásban csak k*rva neveket kértünk volna, mert nem hiszem el, hogy itt senki nem ismer magyar törpét!
    Szerencsére még vannak külföldiek akik nem szarják le úgy a fejed, mint a magyarok, és lehet rájjuk számítani!

Kössz mindent!
  • GAthersw
    Na most visszaszerváltam a tegnap elvesztett %-okat :P :)
  • Sanca
    kemeny...
  • Gugger
    sosem ülök le "private store" ba mindig csak kiabálok, ha valamit el akarok adni, es inkabb adom 5-10k val olcsobban, de nem uldogelek orakat. Viszont en is talalkoztam mar hekkelt "p.store"-al: SS-t akartam venni es nem sarga volt a felirat a csavonal, hanem az a lila, mintha árult volna, de nem vettem hanem eladtam neki a sajat SS-em :( Szerencsere nem volt nalam sok!
  • Dagobert
    Javaslom a warehouse használatát amig boltol valaki.
  • Dagobert
    Most olvastam megint egy rémisztő történetet egy exploitról.
    MINDENKI vigyázzon ha elad valamit private storeban, mert meg lehet valahogy kerülni a boltot és akár elveszik a kezedben lévő fegyvered meg más cuccot amit nem is árulsz, AFKban. Valószinüleg erről dumált mindig a GM makróban. Hogy nem lehet dupozni de lophatnak a saját kis boltodból. Elvileg ez a bug benne volt már a többi bétában is csak nem foglalkoztak itt se vele. Viszont ezt tudták a kinaiak,japánok,koreaiak és most kihasználják. Főleg hogy nem lesz karakter törlés, most profitot is hozna nekik dollárban. Szép dolog mit ne mondjak :(
  • Kaleb222
    Amig nem tömörülünk egyetlen vagy max 2 klanba addig nem hiszem :(
  • BlackArt
    Mit tudtok, keszul magyar klan website?
    (Csak azert kerdezem mert a DOO eddig kb 20 klannal vette fol a politikai kapcsolatot azok weblapjain keresztul Sieghardt-on)
  • Nexushun
    Nyarat is mondana de lehet hogy csak szeptember lesz belölle :D
  • Kaleb222
    Létre kellene hozni egy olyan listát, amin az egészen
    biztosan előfizető magyarok lesznek felsorolva

csak hogy tudjuk mi a helyzet

• PhantomW
    Nexus de a Wow amúgy is csak szeptember után lesz nem?
  • Nexushun
    hát igen most egy kicsit elbizonytalanodam én is :D
  • PhantomW
    ez a WoW elég igénytelenül néz ki igy a L2 után:D
  • Jockey
    daoc-be is félévvel el volt maradva európa amcsikhoz képest, és 2 év után jött el az az idő, hogy kb utolérte a két kontinens magát:)
    no mind1, én sem örülök neki, de ez van..
  • Dagobert
    Hát biztos nem volt kóser ezekután a dolog. De ez egy hivatalos riport volt a gamespyon vagy valamelyik nagyobb ilyen újsággal.
  • BlackArt
    meg:
    harmadik
    negyedik
  • BlackArt
    Van par sc a WoW-bol, 1600x1200-on ment egy Ti4400-on, kicsit lejjebb szedtem oket:
    elso
    masodik
  • BlackArt
    Pontosan: erthetetlen...
  • BlackArt
    Hazudott?
  • Ferro_TwL
    Persze, hogy nem C1-el kezdtek Koreaban, mert akkor meg nem volt kesz. A TW az open utan, ha jol tudom egybol C1 lett.
    Nem tudom a pontos datumot, de a C1 Koreaban mar eleg regen megjelent, talan mar a TW opne beta ideje alatt (februar) kornyeken mar javaban ment.

Itt arrol van szo, hogy mig egy uj jateknal termeszetes, hogy varni kell az elso update-re, hisz ido kell mig elkeszitik, addig egy olyan jateknal, ahol az update mar honapok ota mukodik mashol, erthetetlen miert kell varni ra.
  • HUNrricane
    Az open beta fog kezdodni.
  • Gogo27
    DAGO!!!!

..a penz megvan ..de te nem vagy bent , nekem meg mennem kell billiardozni.. este benezek!
  • Dagobert
    Interjúban mondta a leader designer vagy ki hogy fizetősbe lépésnél egyből C1 lesz NAban.
  • HUNrricane
    Ezt nézzétek meg.. RYL online movie. Nemsokára kezdődik a betája.

http://www.ryl.com.my/downloads/media/rylmovie01.wmv
  • BlackArt
    C 1-rol:
    Egyetlen orszagban sem C1-gyel kezdtek a nepek. TW OB pre-Prelude volt, beta vegen a Prelude-del kezdtek. Koreaban 4 honappal a kiadas utan jelent meg a C 1 (vagyis kb mostansag).
    A kiadas mindenhol Prelude-del ment, ezert ha most kijonne az USA a C 1-gyel, mindenki vinnyoghatna hogy hogyan is van ez, nekik varni kellett ugye. Persze kit erdekelne :)