88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#13307 az osszesen 4 ho :) -
Sonic13 #13306 Varázskönyv és varázsbot közötti különbségek a következők :D
1. ha könyvet használsz a varázslat sebzése 10%-al nagyobb
2. könyv mellett tudsz használni pajzsot (bár sztem ez tök igénytelen, de mind1)
3. a bot blunt-nak számít szóval kapsz golemekre és csontikra +10% sebzést közelharcban
töb most nem jut eszembe -
#13305 Kössz srácok.
Ez egy qrva jó fórum.
Úgy tűnik, hogy a gámára (50$) +3 hó (42$) meglesz a stex.
-
najó #13304 hat en csak a sajatomat tudom
relic of saints ill. apprentice staff valasztasanal az dontott a konyv fele,hogy akkor van pajzsom,az Matk ugyis ugyanannyi es a staff kicsivel dragabb is -
#13303 Nincs kielégítőbb, mikor egy könyvel pofánvered az ellent :))
komolyabban: Kb. ez a sorrend a mágia használó fegyverekben
appreticience bot -->book of ... könyv-->willow staff-->Cedar staff-->Appreticience spell book,--> s így tovább -
Kaleb222 #13302 A könyvvel tudsz stunolni :PPP -
#13301 Alóha!
Má megint én és már megint kérdezek
Látok mágia használokat akik Lenin összes művével a kezükben szaladgálnak.
Miért jobb ez mint a bot???
Kössz -
Kaleb222 #13300 Ez ugyan elég elvont világban játszódik, de
a grafikája nagyon durva. Még kezdeti stádiumban van:
Granado Espada MMO
-
Kaleb222 #13299 Ha a klánokat törlik, akkor release-kor mindenképp egy nagy
klánba tömörüljünk, illetve a leghardcore-abb (? :P) arcok
tápolják fel a klánt magasabb szintre a többiek meg kívülről
supportolják és így gyorsan létrehozhatunk egy nagy létszámú
magyar klánt! Én is szivesen adok pénzt de jelen pillanatban
borzalmasan csóró vagyok amiatt hogy lenyulták 100k-mat.
Laza ez a movie kurvajo
-
Sanca #13298 eselyes:)) -
#13297 latom elore a modemesek sirasat, de kva jo :)
nezzetek vegig
-
Sanca #13296 2 oracle duelje, 10 perces menet volt... Ja, es a batrabbak meg shoppolnak is duel kozben:):
JOBos itemek(kicsit jobbak voltak mint naobosok):
-
Sanca #13295 Talaltam a regi vinyon meg par kepet JOBos idokbol:
Par death knight megelegelte a felfedezoutamat kruma toverbe:
Oracle duel taktika(mana miatt)(izgalmas mecs volt, kb 5 percig toltuk:D):
2 oracle duelje, 10 perces menet volt... Ja, es a batrabbak meg shoppolnak is duel kozben:):
http://www.tar.hu/sancaq3/l15.JPG
JOBos itemek(kicsit jobbak voltak mint naobosok):
http://www.tar.hu/sancaq3/l16.JPG -
#13294 Ez télleg szép darab!
MáS:
Akinek kell Ryzom acc, az dobjon egy privit, odaadom az enyémet. -
Nexushun #13293 Hát már nem olyan sokat a Kinaiak levitték az árakat :D -
yal #13292 1.5 millio adenaert mennyi $-t adnak?:D -
Dagobert #13291 Hmm, most olvasom hogy a klánokat mindenképp törlik, tehát senki ne fejlesszen klánt a béta lezárása elött. -
Dagobert #13290 Állitólag ez lesz:
Character Transfers
It is STRONGLY possible this service will be offered either at the close of Open Beta or shortly after retail. Details are not finalized, so don't contact our support team asking how you can transfer characters. If it is implemented, most likely it will be for a small price, however we might offer 1 free transfer to Open Beta participants for putting up with us through the betat period. But also consider this is not a worry-free solution. If your character's name is already taken on another server, we will not be able to transfer your character to that server. -
yal #13289 transfer is lesz benne ugye dago? -
Dagobert #13288 Na valamit mondtak már hogy mi lesz C1 nélkül, mit javítanak.
We have a sizeable (not to the extend of Prelude update) update coming for the opening of Retail. Details are not final because the QA team is still verifying bits and features.
Word Wrap will be in the update.
Lots of localization changes.
Improvements to connectivity.
And more
the official patch notes are not finalized yet. They are still checking and verifying.
We will also give more substantial community related info later on. -
#13287 mi is arra varunk -
#13286 Jujjjjjj de bódog vagyok .Végre elértem a 14. szintet.
Anyám, de messze van a 20 ... -
Dagobert #13285 Ez is igéretesnek tünik:
Darkfall -
#13284 nameg daoc,az is 2 éve a placcon van,bár sok addon meg nerfmiatt egyre játszhatatlanabb -
#13283 En az Orphus-t ajanlom infoert, terkepert... -
#13282 Shadowbane-t kifelejtetted 2 eve a piacon van, iden februartol mar europaban is es nehez uberelni...
(talan mar a bugokat is kijavitottak ) -
Skill #13281 szükséegm van térképre
meg város rajzokra emberek nevevel és
pozicojaval elöre is köszönöm
klánokrol anyit hogy tagja vagyok egy klánnak de nagyon gyámolttalannak érzem a vezetést pedig simán lehetne nagyképübb a leader (és agrobb) :P
szerintem egy klán akkor lehetséges ha végre valaki kebeveszi az iranyitast addig ugyis mindenki lézeng mit golyafos a levegöben...
-
Pukkka #13280 Mindegyik gagyi,Dark & Lightba viszont szép a világ és jol kidolgozott,de a akarakterek... -
#13279 alternatívák:
Sphere
Wish
The Myth of Soma
Priston Tale
MU Online
Mourning
Dragon Empires - ezt biztos ismeritek
Dark and Light
Fairyland - erről nem tudtam eldönteni, hogy 3d vagy csak izometrikus :D -
#13278 legalább szóltak:D -
#13277 vegyek be -
Dagobert #13276 Amúgy aki nem tudná, itt lehetett volna venni c-grade cuccot d vagy c grade kristályért. -
Dagobert #13275 Hehe, most olvasom hogy a luxury shopot is bezárták mert bugos, hehe. Végén marad egy kis rész a játékban amit nem zárnak le és arra előfizethet már az ember :) -
Dagobert #13274 Na jó, 20ig marha nehéz mert nem kap semmit. Utána meg kap stunt vagy ha lándzsával mész akkor területi dmgt ami megszivathat. Azt most látom hogy a harci képességei egyenlő a scavenger és az artisannak egyaránt. De egy lovag azért lényegesen több masteryt kap+plusz képességeket. De egy idő múlva úgy mint a legtöbb tanknál is, a törpe sem tud szólózni.
Szóval 20ig szenvedés, majd talán 20-30ig bírja, majd utána megint szenvedés ha egyedül megy. -
Dagobert #13273 Azért annyit nem segítettem :) -
Nexushun #13272 Egyébként nem értem miért nehéz a törpe. Tud stun-olni tudja fejleszteni a nehéz páncélt és az ütő fegyver használatot is. Ugyan azt tudja mint egy knight.. sőt van neki hp boost-ja is ami a knight-nak nincs... -
Dagobert #13271 Egy artisan törpének szerintem jó fegyver nem elég, sokat kell partiznia, mert alapból gyér képességai vannak a csatához. Szóval egyedül nem fog menni neki, nagyon lassan fog fejlődni és igy sohase lesz warsmith. Scavenger más mert az harcos is. Talán elég a jó cucc,de annak sem olyan könnyű. -
Nexushun #13270 Vagy ha belép egy erősebb harcore klánba :P -
#13269 Igen, DagoApu sokat segitett!!!
Mivel nehez tolni, ezert a legfontosabb megtalalni a megfelelo mobot, mint mas kariknal is, csak torpinel sokkkkkkal nehezebb idealis gyaknivalot talalni.
Egyebkent az kb, amikor ti 40 korul lesztek, akkor erdemes elkezdeni egy torpet, megdobni szintjenel joval erosebb cuccokkal es hamarabb eler egy hasznalhato szintre.
Esetleg a healerek kisergetik egy-egy napot/gyogyi stb...
Ez azert is mukodokepes, mert amire szuksege van az akkor a tobbieknek mar apropenz...
(en se haza beszelek, mert egyenlore nem tervezem, hogy ujra nelilatok:)) -
Arachnotron #13268 Szerintem eleég könnyu lenne a törpöt tápolni egy klánnak: minden talált alapanyagot neki kene adni es nem eleadni (hanem inkább a készitett cumot eladni és azt a klán fejlessztésére fordítani), ezenkívül a törpnek (mivel szegény eléggé gyenge kari ) jobb fegyvert páncélt kéne biztosítani....Ja de ez sajna álozatokkal és lemondásokkal jár amire sokan képtelenek. (Mielőtt azt hinnétek hogy hauabeszélek : nem vagyok törp :) )
Ja és még vmi sokan itt azt hiszik hogy majd Kastélyt fogtok ostromolni :))))) A preludeban összesen van 4 kastély (gondolom a chornicles utan mar lesz akár 8 is:) ). Na mármost 4-8 Hardcore gamerekből álló klán biztosan van akik már most lvl 40-50 környékén járnak (és nem lvl 30 nál mint mi magyarok :) ). Ugy hogy azt kell mondjam hogy a pár előfizető magyaro Castle-t max kívűlről fog látni.....