88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kaleb222 #13347 ja bocs már válaszoltál ^^ -
Kaleb222 #13346 Online meg lehet majd rendelni a serial-t 50 dollárért.
Nem kell szállítás meg ilyenek.
Viszont webkártya vagy dombornyomott VISA, ilyesmi
kell hozzá!
-
Dagobert #13345 Lesz csak cd kulcs vétel amit emailben küldenek. Szóval biztosan nem kell ilyesmi. Amúgy úgy írták hogy a dobozban sem lesz más csa a 2 cd, semmi leírás meg más cucc. -
#13344 ki hogy fogja tudni beszerezni a retailt? mert monnyuk egy közös beszerzés esetleg csökkentheti a költségeket (együtt rendelünk többet/többen) -
RkzTheReal #13343 Hali all csak azért irok mert én nem nyomom béta után és ha kell vmelyik klánnak oda tudnám adni a dolgaim ha kell ;) mondjuk most cak 1 d grade páncél setem van :D -
Sanca #13342 En 8ker probaltam eladni gludioba de nem vittek. -
#13341 ÁÁÁÁ, 10k-ért akarta visszaadni saját dev. gatyám. jó oldal, vettem egy jobbat, rossz oldal, nem tudtam eladni==>10k mínusz -
Sanca #13340 Hm, ha alt+f4el lepsz ki nem ugy veszi a program mintha kilagolnal? Mer akkor nem sokra mesz vele... -
#13339 sajna aza gaz elobb lila leszek aztan pirosulok be szal siman kivitelezheto sztem -
#13338 van egy 15sec amig combat modba vagy altalaba addigra piros is lesz mire lejar, mivel ebbe progiba nemuxik alt f4 ezer belossz vmi billt kulso macro progival azt pkzhatsz halomszamra :P, az lenne az igazi hogy egybol piros lenne a csoka, egyebkent nalam mire lejar a combat siman piros leszek -
Sanca #13337 Ha jol tom 30mp mit megszunik//atvalt a lilasag, a combat stance meg 10mp. Szal siman ki lehet lepni lilan. -
Dagobert #13336 Ez akkor is igaz ha az egyik player már halott? Akkor már nincs harc. A mobra is igaz ez, playerre is akkor talán? -
#13335 egyebkent combat kozbe nem tudsz kilepni, max alt+tab + alt+f4 bebindeled egy macro progiba es kesz -
#13334 koszi! -
#13333 ez mar tw be is volt -
Dagobert #13332 Ja igen, ez akkor igaz ha el akar menni a klán egy másik szerverre. Erre nem tudott választ adni az admin. Ha maradtok a szerveren, a klán is marad. -
Dagobert #13331 Itt a topic ahol beszélnek róla, most úgy látom semmi se biztos. Szerintem ha később is össze tudjátok hozni akkor csináljátok később. Nem veszit vele senki semmit.
Itt a topic:
Clan Deletion? -
Sanca #13330 Eloszor meg kellett volna venni a nacit(mar ha megerte) es csak utana pklni:)
Amugy farmolasnal sztem pont az ilyen esetek miatt jo messzire kell kattintani, hogyha belagzana ne alljon meg a kari. En pl ha gyors mobot oltem ilyasszal, nem is lattam a mobot... -
Dagobert #13329 lineage2 fórumon olvastam -
#13328 Dagobert, hol olvastad hogy klan torles lesz? Ma ejjel rangolnank, de ha igaz akkor minek... -
Nexushun #13327 inkább szomorú :( -
Sanca #13326 undorito... -
#13325 sorry szegnek és dagonak, de annyira teleettem magam hogy bealudtam, és most léptem cak vissza:) -
Dagobert #13324 Hmm, pk. Pont most olvastam egy topicot ami szerint egy bug(már megint) segítségével player ölés után nem leszel piros. Amikor megöl egy playert valaki, jó sokáig még lila lesz mielött piros lesz a neve. Ha abban az időben logoutol ki amikor lila, újra loginnál nem lesz piros... Ez megint egy elég durva bug. Itt úgy látom mindent ki lehet játszani bugokkal... -
#13323 Megvolt az első igaz PK-m
Lireineket farmoltam, kb20-at és firestrikkal írtottam őket, volt köztük sok síma és sok Rybe, símák hamarabb meghaltak, ottmaradt a földön egy csomó pénz, a Ryboknak kellett még egy kellett. Gyerek felkapkodta az összes pénzt...
Ezekután volt egy Gigahyper laggom és a földön feküdtem. Eldroppoltam a gatyámat. Beírom a gyereknek, hogy hagyja, mert jön a haverom (Bitang) Erre odajön, felkapja.
Kb 10 fős kis csapat gyűlt össze, nézni, mi hogy alakul, de EZ A FASZ nem adta vissza, 10000 adenát akart kérni a saját nadrágomért...
A többit gondolom sejtitek. -
#13322 ráknál be egy linket inkább -
#13321 VÉGE???
most kezdődik.. -
#13320 Úgy tűnik felállították a klónhadsereget is..:)
-
#13319 akkor hetfon vege? -
Sanca #13318 Ha hosszu tavban gondolkozol az a lvl40 nem olyan gaz(amugy botozas nelkul is siman el lehet erni), oszt retailbe valszeg, c1-be szinte tuti hogy 'bugfixelik'. -
Nexushun #13317 Remélem a wow-ba nem lesznek bot-ok, de ha lesznek akkor arra sem fizetek elő... -
Nexushun #13316 Sajnos a bot-ok tönkre teszik ezt a gamet. Akik lvl 40 körüliek azok szerintem 70%-a bot-ot használt. Most visszagondolva ha lett volna lehetőség én is használtam volna és a szabadidőmben csak fun-oltam meg felfedeztem volna a világot... Sok szolo unalmas exp-elést meg lehetett volna spórolni és csak az érdekes dolgokra öszpontosítani... -
#13315 Nem tudom honnan van az info, de szerintem nem igy van.
Konyv es bot kozott annyi a kulonbseg, hogy botnak nagyobb patk de lassabban ut (+bluntnak szamit), konyvvel kisebb patk es gyorsabban ut es lehet pajzs.
Varazslonak viszont nem eri meg a pajzs, mivel semmi pajzshasznalat skillje nincs, tobbet evadel pajzs nelkul (es ugye a pajzs csokkenti az evadet.)
1.5 millas cuccoknal pedig mar csak konyv ha jol emlekszem.
Szoval varazslas szempontjabol nincs kulonseg konyv, bot kard, tor kozott kinek mi tetszik. -
Sanca #13314 ez 1 jo kerdes:D -
Nexushun #13313 És mi van a mágus kardokkal? :D -
#13312 10% ???
Az elég finom!!!! -
#13311 Igen.És mire letelik a 4 hónap összevakerok még egy ki lét :) -
#13310 akkor tévedtem -
Sanca #13309 konyvnel is lehet. -
#13308 a bot-nál tudsz használni SpiritShot-t :)) a könyvnél tudtommal nem :)