88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sonic13
    Már nagyon untam. Ha többet partiztam volna akkor maradtam volna azzal, de alig partiztam. :(
    Meg, ha többet partiztam volna akkor biztos, hogy nem íjász lettem volna...
  • Sanca
    fent katincs a forumra es ott privat bal oldalon
  • Kaleb222
    Szvsz a Gustin lenne a legjobb szerver magyaroknak,
    mivel ott lesz a legtobb európai (meg egyáltalán - player)
    és nem kell parázni hogy kevesen vagyunk. A klánt
    sztem újra kéne alapítani az új szerveren - ha szükséges -
    és jól feltápolni, aztán minden magyart bevenni.

• Skill
    hogy tudom megnézni privátjaim?
    ugyértem a régieket...
    nem töröltem öket csak nem találom az opciot
  • Sanca
    Miert hagytad abba az assadat?
  • Sonic13
    Nekem mind1 melyik szerver csak olyat válasszatok ahol nem laggol az SS, heal,antidote stb.
    Engem most ez zavar a legjobban, mivel abbahagytam a 32-es assámat és kezdtem egy törpét és mivel szegénykémnek nincs harci skillje ezért kénytelen vagyok a fejlődés érdekében SS-t használni amit a persze nem képes betölteni és így már nagyon soxor volt halál közeli élményben részem.(dekurvajólfogalmazok :DD)
    Szóval ne csüggedjetek magyarok, mert lesz nektek ki készítsen fegyvert!!!
    Üdv
    Cukipofa
  • Skill
    ok ha elöfizetek gustinra megyek
  • najó
    ha keleti parti,akkor legyen a Gustin
  • Sanca
    amugy ja
  • Cactus
    Amúgy csak amúggyal tudod kezdeni a mondókád? :D
    --
    Én sikeresen letettem a gammát a héten, egyenlőre elvonási tünetek fizikailag nem jelentkeztek. De mint mindenben, ebben is a lelki függőség a káros de nagyon :D
    Ha úgy hozza a sors, akkor nyáron lesz majd az újrakezdés, persze ha nem jön valami jobb game.
  • Sanca
    Amugy shieldes meg fegyveres stun kozott van vmi kulonbseg(eselyre meg idotartamra gondolok)?
  • Sanca
    Amugy hany ora mulva lesz vege naobnak?
  • Thangar
    biztos igazad van ebben, en csak azt mondtam hogy nekem nem volt gaz a 2 szerver:)

meg egy kerdes hol lehet megvenni kulcsot veglegeshez es mit kell vele csinalni?:)
  • Skill
    lassan vége...
    megint elvetéék a kedvem a játéktola csalok és botok
    szal fogalmam sincs mit kéne csinalni
    ezért egyetértek nexushunnnal
    az a baj nehezen hagynám itt ezt a jo gamét :/
  • LeonSilver
    Biza!
    2-es szerveren még el sem lövöm a vesszőt,az ork már jönn felém kevesebb hp-vel.
  • Sanca
    Amugy JOBon mar ilyeneket kraftolnak a torpek:):
  • Sanca
    csinalj 1 probakarit keleti serveren es meglatod mi a kulonbseg...:)
  • Thangar
    nekem kettesen sem vol sok bajom.

azert jo lenne elore tudni hogy hanyas szerverre menjunk:)
  • Dagobert
    Az tény hogy keleti parton lévő szerverre kell menni aki már most előfizet. Már a ping miatt is.
  • LeonSilver
    Ez engem is igen erősen érdekel.
    Legfőképpen az, hogy melyik szervert fogjuk "elözönleni"??
    Én most a 6-os szerveren jáccok asszem Gustin a neve(vagy valami HasonLó).
    A klánba való felvétel kritériumairól is írhatnátok valamit.
    DankesÜn
  • Arachnotron
    Tegnap nem tudtam megmondani hogy hol el a masik Ant Queen, de most utánanéztem :): a Fire Swamp-ba( de sajna ez a hely csak a Chronicles 1 patch után lesz elérhető...), és ez a hely azért is jó mert a szabadba van (bár itt is vannak őrei szal azért ez is nehéz, de mégiscsak könnyebb nyilt terepen rajtaütni a királynőn).
  • Thangar
    akkor par kerdes:
    atmegyunk masik szerverre ha igen melyikre
    lesz e nagy magyar klan
    menyien leszunk elofizetok

enyi igy hirtelen:)
  • Sanca
    Ezek a ferek csalok igy max ilyen 5-6 millara tehetnek szert, mig aki nem csal es jacik is rendesen annak kb 2millaja lehet. Szal hosszutavon(2-3 honap kb, de ezt ugye evekig jaccak) ez a kulonbseg megszunik.(felteve ha retailbe meg fokent c1be meg azutan nem lesznek bugok.)
  • Sanca
    'The Ant Queen is easily the hardest boss mob in the game right now when not exploiting the trapping guards bug. It took over 200 people all equipped with C grade equip lvl 40+ to defeat the Ant Queen in taiwan. '

Szal ezt is buggal oltek meg, egyre undoritobb az egesz:(
  • Nexushun
    Lol és ha ezt még Samnál is eljátszotta ott még tovább tudta sokszorozni a lóvét :DD
  • Nexushun
    Haha Most már értem, hogy miért dobálták a nyilakat Varsak elött :) én is láttam ilyet akkor naívan azt hittem, hogy csak rendzgeti a cuccait azért dobálja őket :DDD
  • Nexushun
    Én ugyan ezen okok miatt nem játszottam már vele egy hete pedig úgy volt, hogy előfizetek... (a bloody queen raid-en azért ott voltam az buli volt :) Csalókkal, Bot-okkal játszak együtt? NEM! Pedig jó kis game, de ezek a dolgok teljesen tönkreteszik a játékot, nem értem miért nem tesznek ezek ellen semmit... Játékot viszonylag jól megcsinálják aztán a bugokat nem javítják... Ezen hibák nagy része már a Tajvani/Japán bétában is benne voltak és itt rögtön ki is használták őket mert ugyan úgy ebben is benne voltak a bugok...
  • Sonic13
    Innen!
  • Sonic13
    Az a Park nevű gyerek állítólag több millát csinált így!
    És ezt el is hiszem, mert 1-2 hete láttam amint lePKztak egy kisebb csoportot RoD-ban és már akkor volt mantija, StreLongBowja meg Maingauche-ja.
    Aki nem tudná, sak a két fegyver 3 milla, a manti 400k.......
  • Sonic13
    Hát nekem nagyon elment már a kedvem ettől a játéktól.
    Ez a sok bug meg az ilyen csíter pléjerek nekem nagyon el tudják venni a kedvem. Mondjuk ezzel nem is lenne gondom mivel ez béta elvileg, és itt még vannak bugok, de az hogy ezekután is átviszed a karidat a retailbe az már durva egy kicsit.
    Ha nem lett volna ennyi csaló genya ember meg nem lettek volna ekkora bugok, akkor persze nekem se lenne semmi bajom azzal, hogy vigyük át a karit a retailbe, mert nekem sincs kedvem újrakezdeni, DE így???!......
  • Lynx_TWL
    te úristen mekkora idióták ezek a klánosok is:(
  • Dagobert
    Ja azt nem írtam le hogyan használja ki a bugot. Szépen nyilakat dobál le ezerrel hogy lagos legyen a cuccok felszedése/eldobása/megszerzése. Így többször leadhatja a sok szettet amiből több összerakott csontváz lesz.
  • Dagobert
    Már fogalamam sincs, lehet hogy már nem érdekli a GMeket vagy nem tudom. Már sok emberen láttam felsőt a napokban, de sok emberen meg csak balst plate-et.
  • Dagobert
    Scrn 1
    Scrn2
    és ott van NHap is akit szivesen seggberúgnék :)
    Scrn 3
    Ez a kép mutatja hogy valaki kihasználja a grim collector bugot tölük. Skrad is hires lett, mert ő is ott volt pont ;)
    Grim Collector Expl
  • Lynx_TWL
    gépigény magas meghalsz azt vesztessz amit eldobsz meg xpt, és nem töltöd el sehonnan, mert vége a bétának holnap
  • Lynx_TWL
    hohó, Palominón (törpe) egy Brigandine felső van... hogy is van ez?
  • Gladiator
    na, vki írjon vmit a gépigényről, meg arról, hogy honnan is lehet ezt letölteni. Meg mi van akkor, hogyha meghalok? Mit vesztek el?
  • Lynx_TWL
    mitől féltél?:)
  • Dagobert
    Ant Queen Screenshot
    Ant Queen Dead Topic
  • Dagobert
    Na állítólag megölte egy klán az ant queent. De ehhez még hozzá kell tenni hogy állítólag ez a klán is kihasznált bugokat a múltban(GrimC,shop bug). Tehát elkezdődött amitől féltem. :)