88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#13427 igen, de falchionnal, ring breastplattel egyes szinten nem lesz rossz kezdnei nem gondolod?:) -
Thangar #13426 en is elofizetek kaleb, csak valamiert nem muxik privat, nem akar elindulni, ezert ide irom:)
-
Kaleb222 #13425 Nagyon fontos hogy gyorsan össze tudjuk írni
ki lesz előfizető! (Laza ezt te is olvasd el!)
Ezért kérek mindenkit hogy privizzen nekem
és felírom a listába (naponta többször frissítem)!
Köszi! Ezt még párszor le fogom írni hogy
mindenki biztosan elolvassa.
ELŐFIZETŐ JÁTÉKOSOK LISTÁJA + SZAVAZÁS
-
Nexushun #13424 Na én is odaadtam a cuccaim nagy részét HUNrricane-nak. Használjátok egészséggel :) Nyomjátok fel a klánt lvl3-ra! A nevem mag kiírni a kastélyotok dísztermébe :D Azért sokkal jobb így befejezni, hogy a végén még másoknak jót teszek minthogy csak úgy szó nélkül leléptem volna... -
#13423 azért írtam így, mert még nem fix az előfizetők száma, akik biztosan előfizetnek -
#13422 ugy tervezzuk gyorsan meglesz lvl 2... -
#13421 kb hanyan fizetunk elo??
egy klanba kene tomorulni...
gondolom az adomanyokbol egyebkent is gyorsan meglesz a lvl1.. :) -
#13420 Vannak am klantarsak akik szinten elofiztenek (Szyl es Csendpenge) inkabb nekik add, ahogy a tobbiek. -
#13419 HOgyha esetleg egyszer mégis előfizetek, akkor persze egy kis kamattal együtt kérném vissza a cucc árát :D -
#13418 Mivel sztem nem fogok előfizetni, ezért odaadom EGYBEN a holmimat egy klánnak:
-Apprentice's Staff
-Tunic of Magic
-Hose of Magic
-Coral Earing x2
-Blue Coral Ring x2
-Blue Diamond Necklace
-Scroll Of Enchant Armor D Grade x2
-+26k adena
-+gagyi csuka/kesztyű + Wooden Helmet
Ha jól számolom, ez kb 300k minimum
Privátban lehet jelentkezni a cuccért, de örülnék, ha klán jelentkezne :D -
#13417 Én is előfizetek Kaleb, Neander néven játszom. -
Dagobert #13416 Az oké, én is átadtam a cumóimat, csak az nem mind1 hogy meglesz még a 31es szintű lovagom, vagy le lesz húzva a rötyin és kezdhetek egy új karaktert. -
#13415 Mondjuk olyan mind1, énis odaadtam a cuccomat egy klánnak, és megígérték, hogyha akarok játszani, akkor visszaadják. Addig is van pénzük nekik klánszintre, és mire én előfizetek nekik aprópénz lesz visszaadni... -
Dagobert #13414 Nem tudom, ez is csak egy hírmorzsa és nem tök hivatalos, de legalább lehet reménykedni :) -
#13413 a multkor meg azt mondtak, hogy 1 honapig maradnak az akkountok... -
Dagobert #13412 Eh, oké. A lényeg hogy valaki látta egy fórumban hogy megint valaki kilép, erre hozzászólt valaki hogy akkor adja oda a cuccát. Erre Dhev, aki egy admin és közösségi informátor vagy minek lehetne hívni, azt írta: "Miért nem tartod meg? A hozzáférésed sohase lesz törölve ha majd játszani akarsz megint" -
#13411 Sör Raid most jobban csuszik :))))) -
Skill #13410 leforditja valaki?
köszönöm -
Dagobert #13409 Itt egy kis info a karakter törlésről:
Well i went back like 10 pages, it was in a post, someone was quitting, and someone said gimme your stuff, and Dhev said "why not keep it, your account will never be deleted if you decide to play", that much I'm 100% sure of. -
Skill #13408 hali
ha valkinek van kedve pkzni
akkor szoljon nekem skillhunone vagy
skradnak...
-
Gumbo #13407 Mikorra tervezitek az Ant Raidet? -
#13406 ezek a szerverek maradnak a veglegesben?!
jobb lenne egy olyan rendszer, ahol a karikkal barmelyk szerverre fel lehetne menni... :) -
Dagobert #13405 Addig jó amig maradnak sieghardton mert én mennék el onnan majd júniusban.Cheatelők meg egyébb rossz karmájú emberek remélhetőleg ott is maradnak -
Dagobert #13404 Szerintem hivatalosan beta záráskor lesz minden leírva rendesen.
Ami van infómorzsa azt innnen tudod meg:
Community notices
Beta patch? -
Kaleb222 #13403 ELŐFIZETŐ JÁTÉKOSOK LISTÁJA + SZAVAZÁS
-
#13402 Jah, es ossze kene gyujteni az ossz magyart, aki marad veglegesben, jo lenne egybe tomorulni... -
#13401 Hello arcok...
Nos elvileg hamarosan vege a betanak... van vki, aki le tudja irni par sorban a vegleges verzio megvetelenek, jelentkezesnek, karakteratvitelenek lehetosegeit (guide-t :), amit fel tudok rakni a sitera?!?!?!?
meg engem is erdekelne, mert izzitanam a szamlam.. :))))
Egyebkent kene nyomni egy BetaZaro sorozest jovoheten, vmelyk este... vki benne lenne?!?!? mert akkor megszervezzuk.. :) -
#13400 Szoval WaR olte meg a queent. WaR=Scorned Death :)
Az hogy csalnak(?) ne keseritsen el benneteket: legfeljebb elottunk jarnak 3-4 hettel. Egyebkent mindig ezt csinaljak, megosztott accountokkal nyomjak 24 oran at a het minden napjan, folvaltva. Igy ok az elsok a csucson (most kb ket klanjuk van 40+ karikkal, C grade cuccossal.
Aztan le lesznek verve :) -
Kaleb222 #13399 RugosKes - LOLL !!!! :DDD
Egyebkent en is maradok. Írok egy listát ha mindenki privizik
nekem a játékbeli nevével. TEHÁT VÁROM AZ ÜZENETEKET!!!+
-- -
yal #13398 Na megkene beszelni szerdan ki fog maradni. Velem egyutt eddig 4 emberrol tudok
RugosKes
CukiPofa
Csendpenge
Jolenne ha mindenki szolna, es elinteznenk hogy is csinaljunk klant -
yal #13397 nekunk johet csak szolj akkor be is megyek:)
akar most is -
RkzTheReal #13396 na mi van senkinek nem kell ingyé cucc? :D
persze csak annak aki majd folytatja a gamet söt még 1 accountot is tudok adni amin van egy lvl 23 törpe ;) -
yal #13395 osztom kaleb velemenyet. Gustin az elso keleti parti server, ezert jobb pingunk lesz es mivel o az elso player is lesz rendesen. Ha kitalaljatok hogy esetleg masikra mentek en akkor sem megyek masikra csak Gustin, ez a legesszerubb szerintem -
#13394 Az jó..és hogy melyik szerverre kéne menni?Vagy hogy ezt hogy lehet majd megoldani? -
#13393 lineage2.com-ról lehet majd. -
Skill #13392 valaki tudja hol kell csak kodot rendelni?
hivatalos oldalon nem talaltam meg
-
#13391 Cd kulcsot melyik oldalról lehet rendelni?
És mennyi magyar fog maradni ?Lehetne egy listát írni, és akkor úgy legalább mindenki mehetne 1 helyre.
-
Sanca #13390 Jo kis 22es csapda:)
Viszont assa toroshoz mar kell parti nem? Mer igy ugye nem kene uj karit kezdened. -
#13389 Tegnap elmasztunk megnezni a Dragonokat a hegysegbe..Háát nem sok mindent talaltunk..de végül is volt valami sárkányféle.
-
Kaleb222 #13388 SZAVAZÁS
Melyik szervert választod?
--