88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Kaleb222
    hoppá, bocs elcsesztem a betünagyságot :(
    mind1 legalább mindenki elolvassa
  • Kaleb222
    Üdv,
    kérek mindenkit hogy aki nem látja magát az

ELŐFIZETŐ JÁTÉKOSOK LISTÁJÁN

Az küldjön nekem privit, mert abból hogy "Én is jövök!" nem
    tudom hogy mi a neved a játékban.
    Mégvalami: a szavazás alapján kb 70% szavazott a

GUSTIN szerverre, így
    nagy valószínüséggel oda fogunk menni, a gyorsabb
    keleti parti szerver miatt. Tehát mindenki oda!

--
  • Ferro_TwL
    Sracok a cuccokbol amit adtam tamogasatok am a tobbieket is, bar foleg Jock-nak meg Szyl-nek ment (ok voltak klantarsak), de nehogy mar egy ilyen kis vodoo babu problema legyen (200k korul van).
  • Acro
    Miért semo mennyiért adja a babát?:))
  • Strahd_
    Van még olyan magyar aki nem fog elöfizetni de a cuccait nem soztogatta el és kis karikat támogatna meg hoyg legyen miböl fejlödniük? .) nem csak a nagyokat? .) az kérem irjon nekem

Hogy végre meg tudjam venni semotol azt a voodo babát .)

Isendur .)

• Birk@
    Ric a tápolás útjára lépett :)))
  • ArTe
    Énis előfizetek, ric marada a vezér nem???
  • Kyel
    13456 pontositasa: szal szamoljatok bele engem is clanba, mert elo fogok fizetni es termeszetesen nagyon szeretnek ott lenni a clanban en is. Na.
  • LeonSilver
    Télleg jólenne már (ü)dűlőre jutni szerverileg.
    Mármint hogy melyiket foglaljuk el......
  • Strahd_
    Jah és én Isendur vagyok a gaméban...

a törpe nök meg rulez! :D AylakisTigris és Cukipofa a nyerö :D
  • Sanca
    elo se?:) jol jott ki:)
  • Kyel
    Engem is szamoljatok bele a clanba pls, ha lehet, mert elo se fizetek: Neander
  • Kryn
    LoL, ezért mondtam, hogy soha nem lesz egységes klán...
  • Kryn
    Az előbbi biztos, az utóbbit ki mondta? :D
  • Birk@
    Végülis akkor arra jutottunk, hogy az első transzfgerrel megyünk a 6-os szerverre?
  • Birk@
    Áhh igen, tényleg!
    Nekem mindig a könyörtelen jutott az SZMbe, de tudtam hogy nem az a neve :)))))

Elvileg már 18 tagnál tartunk, bővülésig még 2 ember fér be :)
  • Strahd_
    Ugy tünik mi is elöfizetnuk .) bár mi csak kicsi Clan vagyunk és ujak .)

• hpzolee
    Hi all nemvágom kinek kell szolni,hogy miva de énis elöfizetek (a muszáLY nagyúr :) )
  • BlackArt
    Hehe, nincs annal jobb mint amikor egy csalo, uberfasza klant legyozol. Mi ezert maradunk
  • LeonSilver
    Ha valakinek lenne felesleges cucca egy setét elf mágiahaszáló számára az esetleg ma 18 után megszánhatna.
    Gustinon.
    Ezeknél 9pm az nálunk mennyi??
  • GAthersw
    BitangPower :)
  • GAthersw
    Uh, akkor ma farmolás 1000-el :)
  • Arachnotron
    Hali!
    Ja kicsit fura volt :), de most mar ertem ...
    40K-t adj Semonek és 40K-t pedig Jolsnnak THX.
    Amugy pedig kosz a gamet a csapattarsaimnak.
  • Sonic13
    Kell vkinek 2 Saber? Steel? D-kristály? :))
  • Sonic13
    Én most fogok lefeküdni! :D
    Egész éjszaka trédeltem :)
  • GAthersw
    Mátrix, bocs hogy tegnap úgy eltűntem, de már az utolsó trade előtt rányomtam a leállításra. A cucc azért átjött?
    Jah és nagyon szépen köszi. A 80k-t majd kinek adjam?
  • Botond #13441
    mindenki azé nem
  • semo1
    Látom hosszú volt a tegnapi nap + mindenki alszik
  • semo1
    Szeretném + köszönni MatrixHUN-nak a segitséget + az örökséget amit rám hagyott
    Remélem a vizsgáid után elöfizetsz
  • Skill
    valakinek egy doom hamer ? :)
    600k
  • martiin
    lehet hogy joinolok 8]
  • Sonic13
    ah=ha :)
  • Sonic13
    Bazz, ah ennyien leszünk, hány tonna cumót fogtok nekem egy nap ideadni?!!
  • Birk@
    Melleleg nagyon tuti hogy valakiről még megfeledkeztem, mentségemre szolgáljon most jöttem fogorvostól, előtte meg 2napos lanparty volt :))) Talán holnapra rendbejövök
  • Birk@
    Loál sorry
  • Birk@
    Inquisitors infos

Halihó! Nagyon szépen bővülünk :) Persze mivel a béta végén, illetve transtfernél ugrik a klán, ezért nem tudunk fejleszteni; de ratailban 1nap lvl1, utána az 5. napon lvl2-k leszünk. Hála pár nagyon jófej embernek (ezúton szerentém mégegyszer a klán nevében megköszönni a felajánlásokat!), a lvl1-es pénz mindenkitől mindössze 30K, a lvl2 meg majdhogynem ingyen lesz :))) De majd kiszámoljuk rendesen, csak most még nagy az összevisszaság.
    És most a rend kedvéért következzék a klánlista (szigorúan kaotikus sorrendben)

KogHUN, Cukipofa (vmi ilyesmi Mosquito másik karija:), WhiteRic, JolsnHUN, Cromac, Szeg007hun, Whitesi3, Gugg3r, Csendpenge, Pítör (mi a karid neve? :), Azirafael, SkillHunone, WilliamDarktear, Semo, GSXR (jajjmi is a neve a karinak?), Gather, Reonel

Ők már tuti, mondtatok még pár embert aki jönnének. Remélem nem hagytam ki, ill nem irtam el semmit/senkit.
    Mint látszik, ez így is alaphangon 17 ember szal nem lehet okunk panaszar, csak így tovább!

Reo
  • Birk@
    [/szin>

Halihó! Nagyon szépen bővülünk :) Persze mivel a béta végén, illetve transtfernél ugrik a klán, ezért nem tudunk fejleszteni; de ratailban 1nap lvl1, utána az 5. napon lvl2-k leszünk. Hála pár nagyon jófej embernek (ezúton szerentém mégegyszer a klán nevében megköszönni a felajánlásokat!), a lvl1-es pénz mindenkitől mindössze 30K, a lvl2 meg majdhogynem ingyen lesz :))) De majd kiszámoljuk rendesen, csak most még nagy az összevisszaság.
    És most a rend kedvéért következzék a klánlista (szigorúan kaotikus sorrendben)

KogHUN, Cukipofa (vmi ilyesmi Mosquito másik karija:), WhiteRic, JolsnHUN, Cromac, Szeg007hun, Whitesi3, Gugg3r, Csendpenge, Pítör (mi a karid neve? :), Azirafael, SkillHunone, WilliamDarktear, Semo, GSXR (jajjmi is a neve a karinak?), Gather, Reonel

Ők már tuti, mondtatok még pár embert aki jönnének. Remélem nem hagytam ki, ill nem irtam el semmit/senkit.
    Mint látszik, ez így is alaphangon 17 ember szal nem lehet okunk panaszar, csak így tovább!

Reo
  • Dagobert
    Ehe, én inkább a dgrade cuccomat szeretném felvenni újra, de az sajnos 20 alatt nem megy :)
  • Thangar
    csak lelasulsz, csiga leszel:)
  • Lynx_TWL
    nem lesz vmi nehez a tap