88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kaleb222 #13467 hoppá, bocs elcsesztem a betünagyságot :(
mind1 legalább mindenki elolvassa -
Kaleb222 #13466 Üdv,
kérek mindenkit hogy aki nem látja magát az
Az küldjön nekem privit, mert abból hogy "Én is jövök!" nem
tudom hogy mi a neved a játékban.
Mégvalami: a szavazás alapján kb 70% szavazott a
GUSTIN szerverre, így
nagy valószínüséggel oda fogunk menni, a gyorsabb
keleti parti szerver miatt. Tehát mindenki oda!
-- -
#13465 Sracok a cuccokbol amit adtam tamogasatok am a tobbieket is, bar foleg Jock-nak meg Szyl-nek ment (ok voltak klantarsak), de nehogy mar egy ilyen kis vodoo babu problema legyen (200k korul van). -
#13464 Miért semo mennyiért adja a babát?:)) -
#13463 Van még olyan magyar aki nem fog elöfizetni de a cuccait nem soztogatta el és kis karikat támogatna meg hoyg legyen miböl fejlödniük? .) nem csak a nagyokat? .) az kérem irjon nekem
Hogy végre meg tudjam venni semotol azt a voodo babát .)
Isendur .)
-
#13462 Ric a tápolás útjára lépett :))) -
ArTe #13461 Énis előfizetek, ric marada a vezér nem??? -
#13460 13456 pontositasa: szal szamoljatok bele engem is clanba, mert elo fogok fizetni es termeszetesen nagyon szeretnek ott lenni a clanban en is. Na. -
#13459 Télleg jólenne már (ü)dűlőre jutni szerverileg.
Mármint hogy melyiket foglaljuk el...... -
#13458 Jah és én Isendur vagyok a gaméban...
a törpe nök meg rulez! :D AylakisTigris és Cukipofa a nyerö :D -
Sanca #13457 elo se?:) jol jott ki:) -
#13456 Engem is szamoljatok bele a clanba pls, ha lehet, mert elo se fizetek: Neander -
Kryn #13455 LoL, ezért mondtam, hogy soha nem lesz egységes klán...
-
Kryn #13454 Az előbbi biztos, az utóbbit ki mondta? :D
-
#13453 Végülis akkor arra jutottunk, hogy az első transzfgerrel megyünk a 6-os szerverre? -
#13452 Áhh igen, tényleg!
Nekem mindig a könyörtelen jutott az SZMbe, de tudtam hogy nem az a neve :)))))
Elvileg már 18 tagnál tartunk, bővülésig még 2 ember fér be :) -
#13451 Ugy tünik mi is elöfizetnuk .) bár mi csak kicsi Clan vagyunk és ujak .)
-
#13450 Hi all nemvágom kinek kell szolni,hogy miva de énis elöfizetek (a muszáLY nagyúr :) ) -
#13449 Hehe, nincs annal jobb mint amikor egy csalo, uberfasza klant legyozol. Mi ezert maradunk -
#13448 Ha valakinek lenne felesleges cucca egy setét elf mágiahaszáló számára az esetleg ma 18 után megszánhatna.
Gustinon.
Ezeknél 9pm az nálunk mennyi?? -
#13447 BitangPower :) -
#13446 Uh, akkor ma farmolás 1000-el :) -
Arachnotron #13445 Hali!
Ja kicsit fura volt :), de most mar ertem ...
40K-t adj Semonek és 40K-t pedig Jolsnnak THX.
Amugy pedig kosz a gamet a csapattarsaimnak. -
Sonic13 #13444 Kell vkinek 2 Saber? Steel? D-kristály? :)) -
Sonic13 #13443 Én most fogok lefeküdni! :D
Egész éjszaka trédeltem :) -
#13442 Mátrix, bocs hogy tegnap úgy eltűntem, de már az utolsó trade előtt rányomtam a leállításra. A cucc azért átjött?
Jah és nagyon szépen köszi. A 80k-t majd kinek adjam? -
#13441 mindenki azé nem -
#13440 Látom hosszú volt a tegnapi nap + mindenki alszik -
#13439 Szeretném + köszönni MatrixHUN-nak a segitséget + az örökséget amit rám hagyott
Remélem a vizsgáid után elöfizetsz -
Skill #13438 valakinek egy doom hamer ? :)
600k -
#13437 lehet hogy joinolok 8] -
Sonic13 #13436 ah=ha :) -
Sonic13 #13435 Bazz, ah ennyien leszünk, hány tonna cumót fogtok nekem egy nap ideadni?!! -
#13434 Melleleg nagyon tuti hogy valakiről még megfeledkeztem, mentségemre szolgáljon most jöttem fogorvostól, előtte meg 2napos lanparty volt :))) Talán holnapra rendbejövök
-
#13433 Loál sorry -
#13432 Inquisitors infos
Halihó! Nagyon szépen bővülünk :) Persze mivel a béta végén, illetve transtfernél ugrik a klán, ezért nem tudunk fejleszteni; de ratailban 1nap lvl1, utána az 5. napon lvl2-k leszünk. Hála pár nagyon jófej embernek (ezúton szerentém mégegyszer a klán nevében megköszönni a felajánlásokat!), a lvl1-es pénz mindenkitől mindössze 30K, a lvl2 meg majdhogynem ingyen lesz :))) De majd kiszámoljuk rendesen, csak most még nagy az összevisszaság.
És most a rend kedvéért következzék a klánlista (szigorúan kaotikus sorrendben)
KogHUN, Cukipofa (vmi ilyesmi Mosquito másik karija:), WhiteRic, JolsnHUN, Cromac, Szeg007hun, Whitesi3, Gugg3r, Csendpenge, Pítör (mi a karid neve? :), Azirafael, SkillHunone, WilliamDarktear, Semo, GSXR (jajjmi is a neve a karinak?), Gather, Reonel
Ők már tuti, mondtatok még pár embert aki jönnének. Remélem nem hagytam ki, ill nem irtam el semmit/senkit.
Mint látszik, ez így is alaphangon 17 ember szal nem lehet okunk panaszar, csak így tovább!
Reo -
#13431 [/szin>
Halihó! Nagyon szépen bővülünk :) Persze mivel a béta végén, illetve transtfernél ugrik a klán, ezért nem tudunk fejleszteni; de ratailban 1nap lvl1, utána az 5. napon lvl2-k leszünk. Hála pár nagyon jófej embernek (ezúton szerentém mégegyszer a klán nevében megköszönni a felajánlásokat!), a lvl1-es pénz mindenkitől mindössze 30K, a lvl2 meg majdhogynem ingyen lesz :))) De majd kiszámoljuk rendesen, csak most még nagy az összevisszaság.
És most a rend kedvéért következzék a klánlista (szigorúan kaotikus sorrendben)
KogHUN, Cukipofa (vmi ilyesmi Mosquito másik karija:), WhiteRic, JolsnHUN, Cromac, Szeg007hun, Whitesi3, Gugg3r, Csendpenge, Pítör (mi a karid neve? :), Azirafael, SkillHunone, WilliamDarktear, Semo, GSXR (jajjmi is a neve a karinak?), Gather, Reonel
Ők már tuti, mondtatok még pár embert aki jönnének. Remélem nem hagytam ki, ill nem irtam el semmit/senkit.
Mint látszik, ez így is alaphangon 17 ember szal nem lehet okunk panaszar, csak így tovább!
Reo -
Dagobert #13430 Ehe, én inkább a dgrade cuccomat szeretném felvenni újra, de az sajnos 20 alatt nem megy :) -
Thangar #13429 csak lelasulsz, csiga leszel:)
-
#13428 nem lesz vmi nehez a tap