88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• hpzolee
    :DDDDDDDDDD ezt természetesen privátba :PPPPPPPPP elbasztam kéne néha aludni is sr
  • hpzolee
    zolee zolee (még mobsteres vagyok DE shillen orcle) 95% hogy tuti maradok.
  • Nexushun
    1 millás weapon-nál sem éri meg SS-t használni. Csak azért használják hogy minnél hamarabb magas szintre jussanak, de így majdnem minden pénzed SS-re fog elmenni (igaz viszonylag gyorsan fel is fejlődsz). Én az utolsó két szintemen SS-eztem gyorsan jött is az exp, de nem volt semmi pénzem.) Ez mondjuk a sok csíternek nem számít, mert nekik van rengeteg pénzük, ezért nyomják is az SS-t keményen.
  • Cromac Mac Art
    mi már régóta igy csinaltuk...de most Cukipofának gyujtünk kraftalapanyagot..:)
  • GAthersw
    Ugyanezt akartam írni...
  • Davidus
    Uccsó nap mit testingelnek?:P
  • Arachnotron
    Ha sikerul talalnod normalis csapattarsakat és egy jó helyet tápolni akkor nem olyan veszes a penzszerzes partyba(bar soloba jobb ez ketsegtelen, de nem sokkal), de ehhez az kell hogy 1 vki gyujtse az osszes cuccot , es a party vegen EGYENLOEN osszatok szet, az eladott LOOT-ot, csak sajna ez a legtobb magyarnal nem igy ment......
  • Sanca
    Van 1 olyan szint(1M-es weapontol) ahol mar kifejezetten megeri ss-t hasznalni.
  • Cromac Mac Art
    ez igaz, tényleg nem rossz pénz kékek camp-elése,
    én is csinaltam 2 napig...de majdnem meguntam az életem..:(
    azóta ha tudok inkabb partyban játszom... lehet azért is vagyok ilyen csóró..:)
  • Strahd_
    Ez nem adakozás. Csak amig én eladom x pénzért neki meg kell venni x pénzért akkor jobb ha oddadom neki és majd ha kinövi visszadja a pénz az álandoan meglesz belöle. És mivel 1 clan meg magyarok stb odaadom ha neki igy gyorsabb konyyneb és erösödhet. Bár lehet én csinalom rosszul csak igy szoktam meg NWN ben. késöbb neki is fog eni nagy tárgy ami nekem lehet jó remélem majd viszonozza a szivességet és ha visszajon a fegyver mert kinötte ha nicns kienk adni akkor is eladhatom pénzben ugyanottt vagyok de ha jön valami uj kcisi kari aki clantag vagy magyar kezdö neki nagy segítség az elején. Mivel nekem nem volt ilyen segitségem tudom miylen szar és menynire jo ha valakinek segitesz. nekem ez a véleményem lehet ezért nincs pénzem :)

SS röl meg le kell szokni .) tudom :) Kryn szid is érte
    megalakitjuk az SS röl leszokok klubját. Mondj le a könnyü drogokrol .)
  • Arachnotron
    Hát jobban jártál volna ha nem hasznalsz ss-t és ha nem adakozol alacsony szinten (magasabb lvl-n tobbet adhatsz ugyanis , mégis neked az mar nem penz)
  • Strahd_
    megcsinaltam :) csaok a cuccokat odaadtam kis kariknak hoyg tudjanak fejlödni gyorsabban es majd egyutt tudjunk menni. mert nekem "csak" pénz lenne de neki az élete. (tört eladtam ) .)

Spritfüggö lettem egy kicsit .) de igyekszem mérsékelni.
  • Arachnotron
    Ja és még vmi: spórolj ne hasznalj SS-t ne kolts semmire csak fegyverre, és -mivel ha jól sejtem de vagy- csinald meg az eldritich daggert a bloodsabert és a bone gaiterst ado questet(ez utobbi 2 -hoz kell majd egy harcos segitsege is).
  • Strahd_
    de kell mert fogy a mana :)
  • Strahd_
    Ez jó lenne 1 nagy magyar clan .) ugy lenne esély a warron.
    bár én a kicsi clanok hive vagyok de ebben a gaméban csak a nagyok maradnak fent.
  • Kaleb222
    Akkor tudsz sok pénzt összeszedni, ha olyan ellengfeleket
    ölsz, amik 100-120 körül adnak, és a legfontosabb hogy alig
    vesznek le az életedből vagy egyáltalán nem (kék, max zöld
    lények)! így nem kell leülni és időt pazarolni. Unalmas
    de így kell pénzt gyűjteni.

• Sanca
    Meg vegyetek figyelembe hogy 1 sok hp-val es heavy armorral megaldott ember kene leadernek a jovoben elkovetkezendo siege miatt.
    Sztem human knight vagy ork raider a tokeletes erre a feladatra.
  • Strahd_
    22 lvl leszek ma este .)
  • krob
    Nezd meg a privit!
  • Arachnotron
    Hát akkor te nagyon ugyes vagy hogy ossz szedtel 270K-t ijjra lvl 16-n, de eddig ez egy mystic kari ismerosomnek se sikerult....(nekem pl lvl 16-n tears of evam volt amikor a tobbieknek sajan még meg csak cedarjuk ekkor, mert ok ruhara is koltottek :( ).
  • Dagobert
    Ajánlom amit már többször is írtam hogy a leader az Spt partiban gyüjtse össze egy gyorsan spawnoló helyen. Egy magasabb szintű dungeon erre tökéletes. 3 óra alatt lazán összejön 30k sp és még nem is unja meg magát egyedül a leader az sp szerzésben.
  • Cromac Mac Art
    Ehh... hadd tisztázzak egy félreértést...mi az adományokból NEM magunkat tápoljuk fel...hanem a klánpézt akarjuk összeszedni lvl1+lvl2 (650k +2.5 milla) hogy minnél több magyar minnél gyorsabban egy klánba kerülhessen....
    mellesleg az enyém sem egy atomtuning karakter..legnagyobb dropom egy wooden breastplate eddig..:). lvl27-en Bronz-cuccba szaladgálok.. tegnap vettem meg 700k-s fegyvert ugy hogy Ric-től kölcsonkértem rá 65k-t...
    aztán megsem sir a szám..:)

Kryn:
    nem értem mért ne jöhetne létre 1 nagy magyar klán..
    nézd én elfogadtam volna azt is, ha a te vezetésed alatt jön létre, de talán jobb lenne, ha Reo lenne a Leader mert ő már lvl 30 és gyorsabban össze tudja szedni a szukséges SP-t, hogy a belépni kívánóknak ne kelljen sokat várni..
    ugyhogy nem értem mért ne egyesülhetnénk a jövöben...amúgymeg ha sokan leszünk előbb-útóbb szükség lesz majd party-leader-ekre (tiszekre) is...:)
  • Sanca
    lvl20 alatt sztem meg ildomos voodooval szaladgalni. En lvl16on comp boval mentem mar, amit 265er vettem.
  • krob
    Dago!
    Ment a valasz.
  • Arachnotron
    Nem tudom hanyas szitű vagy de ne akarj vodoo babat lvl 20 alatt (en nekem is csak addigra jott ra ossze a penzem úgy hogy csak fegyverre koltottem: meg egy vacak gatyára se !).
    Addig tápolj szépen pl golemet red eye bat et, meg persze gombakat :). Magasabb szinten pedig igen is gyorsan jon a penz ( egy-egy lény átlag 200-400 aranyat dob, csak persze mindenki tobbet akar :))) )
    A csontis kuldit meg jo hogy kiszedték a játékból, Mindenki ott táplot, és le volt foglalva az egész terulet, és csak néhány kiváltságos jutott a béna csontikhoz, ami eléggé felborította az amúgy is gyér egyensúlyt. (persze aki hozzájutptt a csontikhoz az most mindja nyafog hogy mar pedig az milyen jó volt NEKI :).
  • ArTe
    Nah, ma beszéltem az egyik GM-mel, hogy hogyan lehet megoldani a karakter transfert erre az irja, nem tudok segíteni, erről a témáról a lineage2.com-on kapok bővebb felvilágosítást.
  • Jockey
    én véleményem szerint majd acccoint-l az ncsoft oldalan billing info szerkesztés lesz aktí,v ahol lesz egy opció hogy élesítsd az accod, nem fognak erre külön emilezni, bár lehet rosszul sejtem:)
  • Strahd_
    Irja le hol kell megrendelni .) és hova kell fizetni..
  • Ferro_TwL
    Hujeseg, magasabb szinten lesz jo a game, ahol mi voltunk az kozep szint, mindig az a legunalmasabb:)

Tenyleg ha valaki megrendlte mar az L2 regisztracio kulcsot pls, irja mar le mennyi ido alatt jott meg a mail.
  • Nexushun
    Késöbb magasabb szinten még szarabb/unalmasabb lesz a exp és pénz tolás :) Most élvezd ki a game-t a te szinteden még jó :D
  • Strahd_
    Megy le az ára .) de a pénzem mint jo befektetés nem készpénzben hanem a fele tárgyban van .) de most hoyg leesett mindennek az ára jelentös vezsetségekkel tudom csak megvenni. pedig el kell adni a cuccot hoyg befojjon belöle az a pénz amiböl az ujat tudom finanszirozni .) most ezzel szenvedek 2-3 napja .) hoyg pénzküldi alatt probalom eladni a könyvem :)
  • Nexushun
    Hát igen jó öreg csonti gyüjtögetés volt ám a jó biznisz amíg a csalók miatt ki nem kapcsolták :D Nekem abbol annak idején legalább 300-400K jött össze. De elvileg a cuccok ára megy lefelé főleg a kezdő cuccoké, lehet hogy ha szétnézel találsz babát 200-ért is...
  • Strahd_
    de nem tudom :) pihenni kell és nem ijasz vagyok :) sokkal több idö most 10k kb 2-2,5 óra mig összejön de fulra tolni kell semmi élvezkedés a gaméval csak pénz pénz pénz... igen is sok pénz a 200k mégha nem is látod át :) csinalom a pok , gomba zombi küldit 10k jön be a dropok miatt és ez kn 2-3 óra minimum mig összejön a megfelelö darabb + utazások is.
  • Kaleb222
    ha folyamatosan tudsz vadaszni akkor olyan 10-20k óránként
    egész biztosan összejön. Csak dropokból (megállás nélkül kell).
  • Strahd_
    Alacsony szinten??? 2k adena amit 1 küldivel össze lehet szedni 2 napig nyomod nem mindegyik dobja a külditárgyat
    az igy is 100 alakalom amig megcsinalod. Pl Gomba küldi
    legalabb 1000 gomba de inkabb tobb. 2 napig nyomtam én is a pénzes küldiket full egéesz nap összejött a pénz ha el tudom adni a cuccaim de csak ugy ugyhogy igen sok a 200k.
  • Strahd_
    :( nekem pont a Gustin nem jo nem engedi ott megcsinalni a karim ugyanazzala nevvel tehát majd nem fogom tudni a mostani átvinni oda...
  • Nexushun
    Felvesztek egy pénzes gyüjtögetős küldit meg nem nagyon használtok SS-t két-három nap alatt meg kell hogy legyen a 200K. Mondjuk ha party-ba nyomjátok nem biztos :D
  • Strahd_
    az a KIS 200K igen is nagy probléma amikor többen szedünk ösze pénzt az ijaszunk 40k s ijára igen is probléma megvenni egy 200k s voodo babát :) (amit raadasul 230k ert adnak .) )
  • Strahd_
    föleg hoyg ugy leverték az árakat nem lehet eladni a könyvem sem .)
  • Strahd_
    pedig az .)))